(door ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare )

AMSTERDAM- NOIR – ‘Nacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek ‘Kafka-Rechtbank Amsterdam’ eist vernietiging bewijs van Brown dat haar medewerker Toonen en rechter A.C. Loman liegen & bedriegen en de wet overtreden(Video).
Wat een Toeval weer of juist weer niet? Is hier sprake van het zoveelste ‘Elite-Pedo–Rapist-Demmink-Complot’? Oordeelt u zelf: De  ‘Nacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek ‘van  de ‘Franz Kafka–Rechtbank Amsterdam’  en het corrupte  ‘Riool-Showbizz- Lynch-OM Amsterdam’ met de ‘blinde’ Hoofdofficier van Justitie Nicole Zandee( zij is compleet ingestort van de corruptie en ‘(pedo)-Klasse Justitie’ en per direct voorgoed de ‘Luxe- Elite- zwijggeld –ziektewet’ in)  maken weer ‘fouten’ lees: ambtsdelicten)  in de zoveelste  ‘Elite-Pedo-Rapist-Doofpot-zaak’ en worden niet vervolgd. Tja, wie zou dat ‘Klasse Justitie-Zwarte-Elite-Tuig in Toga’ moeten vervolgen in Nederland? ‘Mad Dog Trump’ wellicht? Ze gaan echt niet hun zelf vervolgen. Dat wordt niet uitgelegd door de ‘Staat-AIVD-NPO’(Video), want die bralt & liegt deze zoveelste ‘OM- Klasse-Justitie- vuiligheid’ weer recht dat legt ing Steve Brown hierna uit:

Schokkend: Corrupte Amsterdamse Ovj. Van Vliet overvalt en intimideert ‘Volks-jurist Steve Brown’ straffeloos(Video).
Deze keer is het corrupte Amsterdamse OM’s ‘foutje’ in het voordeel van hun eigen ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’. De corrupte Haagse Rechter die ook in het ‘Elite-Pedo-Rapist-Demmink-complot’ zit stelt de Amsterdamse ‘Elite-Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’ buiten vervolging.

Ard van der Steur benoemde geschorste ‘Pedo-Justitietopman Vincent Leenders ’ als ‘Nep en Fop fraudebestrijder’(Video).

Wilders volgt Steve Brown en doet ook aangifte wegens valsheid inschriften tegen het VVD-OM(Video).

Waarom mogen informanten ‘Junkie- Peter R. de Vries’&’Hoerenjong-Bruine Rat-Bas van Hout’ al een kwart Eeuw ongestraft zwart betaald misdaden plegen(Video).
Gek hé, dat die ‘foutjes’ nooit bij u of ons worden gemaakt door het OM, laat staan bij ‘De Holleeders, de zogenaamde  “Mocro Maffia”, Steve Brown, de ‘Grote Blonde leider Geert Wilders’ of ‘Jan met de Pet’. Nee, die ‘VVD & CDA-Klasse Justitie’ ‘foutjes’ worden in de Straf de armen maatschappij  altijd alleen ‘toevallig’ gemaakt bij corrupte leden van het ‘Taxfree-Parasieten-Koninklijk huis’ en de politieke en gerechtelijke en journalistieke corrupte ‘(Pedo)-Elite –macht’.  Denk in dit verband aan bijv. de ‘Pedo-snuivende verkrachters‘ van het extreem corrupte ProDemos op het Binnenhof van de Top VVD-Gangster ‘Rose -Pedo Ed Nijpels’’(Video) ,de ‘Nazi& Staats-Pooier-Prins Bernhard(Video)‘(Lockheed, Nazi) en zijn Kleinzoon Prins Bernhard  Jr.( Huisjesmelker )en het zoontje en haar manLoverboy- Ninja Oey’ van “Deep State”-GroenLinksRechts-Burgemeester-Junkie- Halsema, en de serie Pedo-Rapist & Top VVD’er ex OM Boss Demmink.
Zie hier in dit verband  het “Elite-Gangster Billboard” van de ‘300+ Ratten in pak'(Video) die niet vervolg worden door het OM. De Rechtbank en OM Amsterdam met hun  corrupte ‘Riool- Showbizz- Lynch -handlangers de AIVD & Politie informanten ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’& ‘Junkie- Hoerenloper Peter R. de Vries’ en ‘Media- Huurmoordenaar-John van den Heuvel’ zijn de schaamte voorbij zoals wij al vaker hebben gesteld.

Advertentie: Wordt lid van GroenLinks en ‘Kontebonk’&Wip& Fraudeer ook mee met de ‘Taxfree-Royal-Pedo-Rapits-Elite'(Video) over de Rug van het Volk.

De Minister van Justitie de ‘VVD Elite-Gangster-Dekker’ en  zijn benoemde(Video) ‘Nacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek’ halen opgelucht adem.De Deksel blijft weer eens op de ‘Royal-Elite–Pedo Rapist –Demmink & Justitie & Fraude-Doofpot.

De ‘Complot-rechtbank’ in Den Haag heeft voormalig plaatsvervangend hoofdofficier van justitie Vincent Leenders buiten vervolging gesteld, na ‘fouten’ van het Amsterdamse Openbaar Ministerie‘.‘Pedo-Rapist-Leenders’  wordt verdacht van o.a. ProDemos & Joris Demmink & Prins Claus & Ed Nijpels ontucht verkrachten  met van een 16-jarige geestelijk gehandicapte jongen uit de laagste klasse die op straat zwierf. En nee, de zieke smeerpoets Leenders was net als OvJ. Vliet geen cliënt van de ‘D66 -Rent a Schandknaap-Remco Vonk in de kont’(Video).

Youp van ’t Hek komt van een koude ‘Onno Hoes-Kermis’ thuis bij OM-Amsterdam’(Video).
Volgens de ‘Haagse Complot- rechtbank’ heeft het ‘Nacht un Nebel- Kafka-OM-Amsterdam’ ten onrechte twee corrupte ‘Riool-Showbizz-Lynch-het gewone Volk-Amsterdamse officieren van justitie’ de zoveelste ‘Pedo-Doofpot-zaak’ in Den Haag laten ‘behandelen’. Wie geloofd er nou dat het OM-Amsterdam zo dom is om een eerste jaar rechtenstudenten fout te maken in zo’n politieke gevoelige ‘Pedo-Rapist-Demmink & Prins Claus & Nijpels & Elite-Schandknaap–Penthouse- Pechthold(Video)& ‘Onno-Schandknapen-Hoes’, enz. misdaad-zaak?  Hier is duidelijk weer eens sprake van opzettelijk een fout maken, hetgeen een ambtsdelict is. Gaat de Rijksrecherche nu deze zaak onderzoeken.Wat denk u zelf? Het antwoord is natuurlijk nee.

‘Kafka President van de rechtbank’ mr. C.M. Wiertz-Wezenbee’& ‘Kafka-Hoofdofficier Zandee’: “De AIVD&Wir haben das nicht gewusst”(Video).

De al eeuwen extreem corrupte Hoge-(Elite)-Raad had bij hoge uitzondering de Amsterdamse ‘Elite-Pedo-zaak’ verwezen naar de Rechtbank in Den Haag (zoals  de Rechtbank & OM-Amsterdam de ‘Elite-Maffia-Familie-Halsema-Doofpot-zaak’(Video) naar Complot Rechtbank-Haarlem verwees voor spoed vrijspraak voor Zoon & man van Halsema  ),omdat Leenders in het arrondissement Amsterdam van de ‘Nacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek’ en de ziek geworden Hoofdofficier Nicole Zandee werkte kinderen verkrachten.De ‘Hoge-Elite- Raad’ bepaalde daarbij nadrukkelijk dat Haagse officieren van justitie de zaak moesten doen en niet de twee corrupte Amsterdamse ‘Nacht un Nebel- Kafka –aanklagers’ bij wie de ‘Elite-Pedo-Doofpot-Demmink-Leenders-zaak’ aanvankelijk was ondergebracht. Het ‘Amsterdamse-Riool- Showbizz-Lynch-het Gewone Volk- OM’ pakte het anders aan: het liet de zaak bij de Amsterdamse officieren,die als “plaatsvervangend officieren in Den Haag” opereerden en daarmee was ‘foutje’-vrijspraak’ verzekerd van hun ‘Gabber in crime’ Leenders.

Klasse Justitie van de Ministers  ‘VVD-Elite Gangster- Dekker’& ‘CDA- Gestapo Generaal Grapperhaus ‘ en  hun ‘Riool-Sensatie –Lynch-media’ .Hoe zat het ook al weer?

Grote vriend van Peter R. de Vries en ‘Pedo-Demmink’ OM Boss Bolhaar:Officieren die Wilders vervolgen zijn oké !(video)
De plaatsvervangend ‘Pedo-Rapist-hoofdofficier van het corrupt -niet- functioneel parket’ Vincent Leendert, die persoonlijk door de altijd liegende VVD Minister van Justitie ‘Fraudeur- Ard van de Steur’ benoemd was werd geschorst en uiteraard niet naar behoren gearresteerd omdat hij o.a. verdacht wordt van het meerdere malen plegen van ‘VVD Burgemeester-Onno –Schandknapen- Hoes-Kontebonk- ontucht’ tegen zwarte ‘Rapist-betalingen’ met een minderjarige.

Boy Klaver’ & Master-‘CIA Trol -Van Oijk’ aangevallen door plaatselijke bevolking in Afrika(Video).

Kansloos Hoger Beroep: Na Steve Brown halen ook Advocaten Holleeder uit naar ‘VVD-Killer-King-Rechters’ en het ‘Peter R de Vries-Media-Gajes’(Video).

De ‘Pedo-Hoofdofficier Leenders’ zou in de US terecht per direct voor tientallen jaren in de cel zijn verdwenen en/ of zoals ‘Elite- Pedo Pimp-Epstein’ ‘Zelf-vermoord’ zijn(video), maar niets van dat alles in het ‘MOOIE- (Elite Pedo)-DOENERS- LAND’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte& billenmaatje –Gordon’(Video) & zijn corrupte en laffe Steunpilaren de corrupte en laffe Gevestigde Orde splinterpartijtjes CDA, D66,GroenLinks, CU PvdA (Video). Het ‘Riool-Showbizz-Lynch -het gewone Volk- Openbaar Ministerie Amsterdam’ maakte toen in die tijd  bekend in geheel in stijl vanNacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek’ dat tegen één van hun „hoge Pedo-leidinggevende’’ aanklager een ‘Doofpot-onderzoek’ wegens pedofilieverdenking loopt maar weigerde bekend te maken wie de hooggeplaatste  ‘Pedo-Rapist-verdachte’ is.  Die Hoofdofficier Leendert kon dus gewoon anoniem door gaan met verkrachten van in hoofdzaak kinderen uit de Laagste Klasse, terwijl in de US een dergelijke Pedo zich direct moeten laten inschrijven op een Sexoffender lijst, zodat iedereen met kinderen kan zien waar deze zieke ‘Elite-Pedo Rapist-smeerpoets’ woont  en mag hij zich niet in de buurt van kinderen vertonen.

Verschil moet er wezen is het  Klasse Justitie motto van de Rechtbank en OM Amsterdam.  Pedo-Officier van Justitie-Vincent Leenders’ gaat (VVD)-Fraudeurs bijstaan(Video)

Nou, dat gaat bij  Willem Holleeder, Geert Wilders,de Mocro Maffia en de Presidenten van de Motorclubs No Surrender, Hells Angels, Satudarah en Ridouan Taghi, en Steve Brown enz,enz. wel anders, die hangen de zelfde avond nog met naam en toenaam aan de ‘Riool-Lynch-Schandpaal’ van ‘RTL-Riool Boulevard’  en worden dan door de Strontton gehaald door de ‘AIVD & Politie informanten Peter R. de Vries en John van den Heuvel’  en/of  bij ‘Ratje-Jaknikker- Jeroen Pauw’ de ‘Gabber in crime’ van de AIVD & Politie-Informant –‘Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout’ . Toen werd wel al van verscheidene verontwaardigde opsporingsbronnen vernomen dat het om de tweede man Vincent Leendert  ging van het corrupte functioneel ‘Doofpot- parket’. Dat corrupte parket is belast met het niet echt bestrijden van ‘Elite-(Pedo)-criminaliteit’ van de Ratten in pak op het gebied van milieu, economie en fraude. Vincent Leenders vervulde sinds 2013 de ‘Nep en Fop functie’ van landelijk coördinerend ‘Fraude-Pedo-officier van justitie’ en verkrachte er op los alsof hij Demmink en/of Prins Claus en/of Prins Andrew was. De AIVD van de ‘Censuur- Queen- D66-DDR66- Ollongren ‘wist zoals gewoonlijk in deze Elite(Pedo)-misdaad zaken weer van niets. Vandaar dat Ollongren nu zo Gek als een  deur volledig gesloopt door al haar leugens en gepleegde misdaden jegens het Volk ziek thuis zit te brallen ‘Stem op mij Stem op D66‘ als een kaal geplukte Papegaai die dood gaat van ellende in een kooi. Leenders  ‘fiscaal-Witwas-VVD-Zuid-as- jurist‘, is pas sinds 2007 verbonden aan het corrupte OM en werd  benoemd tot plaatsvervangend hoofdofficier door de toenmalige VVD Minister ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’.

Ongelukkig moment voor de ‘OM-Pedo-Doofpot’:Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of  Rapist-Pedo en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video).

De verdenking tegen de zoveelste hooggeplaatste ‘Elite-Pedo-Rapist-magistraat Vieze Vincent’ kwam op een ongelukkig ‘Demmink-moment’ voor het corrupte ‘Pedo- OM’. In 2014 gaf het gerechtshof in Arnhem bij hoge uitzondering en onder druk van de sociale media het Doofpot-OM het bevel „met voortvarendheid” een onderzoek te beginnen naar verdenkingen dat de jarenlang hoogste  ambtenaar en Top VVD-ert van het  corrupte en ziek perverse ministerie van justitie, de Internationaal bekende ‘Pedo-Rapist -Joris Demmink’, heeft schuldig gemaakt aan het verkrachten van tenminste twee minderjarige straatarme zwerf jongens in Turkije en God mag weten hoeveel in Nederland en de rest van de Wereld. Het Amsterdamse corrupte’ Doofpot- OM’ en het corrupte landelijke Parket weigerde zo’n onderzoek omdat ze geen begin van bewijs zagen(kuch, kuch). Inmiddels is het ‘Elite-Pedo-Doofpot-onderzoek’ naar Demmink afgerond en heeft Gerechtshof zich op 30 juni over een ‘Doofpot-verzoek’ van het OM in de ‘Nep en Fop-strafzaak’ tegen Demmink uitgesproken en zonder ‘fouten’ geseponeerd. Er zou geen enkel belastend materiaal zijn gevonden(kuch, Kuch, kuch).De  politiek zeer explosieve ‘Taxfree-Royal-Elite-Pedo Rapist- misdaad-zaak’ werd echter wel achter gesloten deuren behandeld geheel in de geest van ‘Nacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek’ van de ‘Kafka-Rechtbank Amsterdam’ .

Justice for All — Tulsi Gabbard at the South Carolina Criminal Justice Forum

Opmerking: Binnenkort schokkende onthullingen:De AIVD en de Top van Justitie weten al meer dan een kwart eeuw dat John de Mol gefinancierd is met drugsgeld van Klaas Bruinsma(Video).