Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Ongesubsidieerd, Ongecensureerd, Vrij, Heldhaftig, Barmhartig en Rechtvaardig Street-Talk & Art

Vrij Onverveerd Volks-Pers

Blik Op NOSjournaal

Boublog

Bovendien

Budhaze’s blog

Crimesite Perslotvan

De Lange Mars

Frontier World

Herman Vogel

Maluku4maluku Leo Reawaruw

Mug Web

Muziekwinkel Discostars

Nico van den Ham

Sueme (misdaad)

Stelling

Vrije Wereld

We are Change.nl 

19 gedachten over “Vrij Onverveerd Volks-Pers

 1. “Hallo,

  Ik hoop dat je geweldig bent.

  Ik zou de kans grijpen om betaalde gastberichten op uw site te introduceren stevenbrownsblog.wordpress.com dat kan je interesseren. Kunt u ons zo mogelijk schrijven om een ​​artikel te publiceren met een link naar sites die verband houden met sportweddenschappen/casino’s of een andere vorm om onze website of blog te linken en hoeveel het zal kosten?

  Als u geen connecties met goksites accepteert, zijn we mogelijk nog steeds geïnteresseerd; vermeld echter ook een tarief voor gewone links.

  Als u nog andere sites te bieden heeft, geef dan een lijst ervan samen met hun tarieven.

  Bedankt.”

  Like

 2. Beste Steve, wij zijn bezig aan de 3 delige serie ‘Foute Vrienden, De Serie’ voor NPO2. Nu willen we graag het item over Verbrande Herman uit ‘Zware Jongens’ gebruiken, waarvan jij de presentator was. Wij hebben het materiaal uit ‘Beeld en Geluid’. Maar heb jij misschien banden van betere kwaliteit ergens liggen? Hoop natuurlijk dat je het leuk vindt dat wij het gebruiken. Alvast bedankt voor je antwoord, groetjes, Roy Dames

  Like

 3. Beste Steve Brown,
  Beste Steve brown,

  Toennet wilde ik een email versturen of een contactformulier. Maar ik zag er hier geen.

  Daarom hier een post. Ik zou het ook hier in het openbaar kunnen plaatsen. Maar misschien is dat niet geschikt. Dat soort dingen gaan meestal echt per email of contactformulier.

  Is er ergens een emailadres of contactformulier waar ik dit heen zou kunnen sturen?

  groet,
  donnis (gebruikersnaam hier)

  Like

  1. Op één of andere manier staat er twee keer “Beste Steve brown, “. Dit was niet in de post te zien voordat ik die plaatste. Ook niet bij naar boven scrollen. Ik was de aanhef al kwijt.

   Like

 4. Beste Noir redaktie “Power 2 the People”,

  Ik weet niet of jullie ooit aandacht hebben besteed aan de lieve niet meer in leven zijnde jonge vrouw Suzanne Swartz.Zij was jaren in behandeling in Utrecht de ggz-instelling genaamd “altrecht”.Het lieve persoon heeft namelijk een einde aan haar leven moeten maken vanwege het schrijnende onrecht wat het personeel van deze “graai cultuur mentaliteit” haar heeft aange(r)sticht.Ze moeten zelf levenslang opgenomen worden (lees het personeel van deze ggz-instelling)!!!

  Like

 5. Beste Steve, ik heb de film ‘Foute Vrienden’ gemaakt, over vooral Verbrande Herman. Jij hebt hem in ‘Zware Jongens’ geïnterviewd. Ik wil volgend jaar de film ’25 jaar Foute Vrienden’ uitbrengen, kan ik wat info en eventueel een trailer op jouw site zetten? Ben een cinecrowd actie begonnen voor de nieuwe film, vandaar. Alvast bedankt voor je reactie, groetjes, Roy Dames

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: