(van onze ‘VVD Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR.OM-Boss Herman Bolhaar nu zelf betrapt op corruptie door de herman-bolhaarMainstream Media.
De op één na hoogste baas van het corrupte ‘VVD-Openbaar Ministerie’ Herman Bolhaar heeft zondag in het bejaarde televisieprogramma WNL Op Zondag voor de kijkers met één hersencel gereageerd(Video) op de terechte kritiek van PVV-leider Wilders. De Presetator bejaardenverzorger Rick Nieman mocht niet vragen naar het feit dat Zembla heeft vastgesteld dat meer dan 100 Officieren van Bolhaar corrupt zijn tot op het bot.  Ook mocht hij niet vragen dat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir heeft gepubliceerd dat zijn Officiëren stelen als de raven en de moorden van de corrupte politie niet vervolgen. Dergelijke feiten zouden kunnen leiden tot sterf gevallen onder de hoogbejaarde kijkers van WNL en het is niet goed voor de image van alcoholist Bolhaar en zijn stelende en liegende Officieren. Ook mocht Rick Nieman niet vragen naar de duistere banden van Bolhaar met het “Misdaadteam van Peter R. de Vries” (Video) die ook op zijn manier Wilders systematisch vervolgt en door de Stront-ton haalt bij o.a. ‘RTL-Riool Boulevard’ van de ‘VVD valse nichten’ en in het bejaarde Good Mens Vod de Volkskrant.

Herman Bolhaar: Peter R. de Vries is mijn grote voorbeeld (Bron: NOS) en ook met  ex Korpschef  Bouman heb ik altijd prima gewerkt gegraaid.

OM gaat door de knieën(Video):”De Willem Holleeder en Wilders Lynch-Show most go on!
Jarenlang was de Top VVD-er ‘Pedo-Rapist Joris Demmink’ de Boss van de algemeen bekend staande Geert Wilder RTL Boulevardalcoholist en Top VVD-er Herman Bolhaar en konden zij het samen prima vinden. De Top VVD-er Demmink kon zijn ‘Pedo- hobby’s op kinderen in binnen en buitenland een kwart eeuw ongestraft bot vieren. Bolhaar zijn informant en ‘Pr-man Peter R. de Vries’ verdedigde met hand en tand op zijn beurt weer Demmink in de Riool-Media en bij zijn ‘gabbers in crime’ de VARA subsidie Miljonairs Pauw en Van Nieuwkerk. Bovendien pochte de extreem corrupte OM Boss Bolhaar bij de Staats-NOS dat hij altijd prime heeft gewerkt met de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ en dat hij het betreurde dat Peter R. de Vries met zijn criminele Riool en Lynch Show “Peter R de Vries misdaadverslaggever” stopte. Dus wie die aartsleugenaar en alcoholist Bolhaar nog serieus neemt is wat ons betreft reddeloos verloren voor het gezonde verstand. En moet niet gaan huilen als hij genaaid wordt door het VVD-OM van de extreem corrupte Herman Bolhaar en zijn ‘gabbers in crime’ Peter R. de Vries en de VVD ‘Pedo-Demmink-Kliek’.