(van onze ‘Royaal-VVD- Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nee, beste mensen, het is niet het ‘Duivelse-symbool’ van de ‘Top-VVD- Justitie-Pedo- mannen’ Joris Demmink, die volgens de ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries'(Video) onschuldig is. Op voorstel van het corrupte ‘Pedo-VVD-College van procureurs-generaal’ van Bolhaar(Video) de grote vriend van Peter R. de Vries heeft de  ex VVD Minister ‘Mega-Fraudeur Van der Steur'(Video) ermee ingestemd om de heer mr. V.S.Th. (Vincent) Leenders (42) voor te dragen voor benoeming tot plaatsvervangend hoofdofficier van het Functioneel Parket per 15 mei 2016. Kwade tongen beweren dat hij voor deze benoeming een weekend in een te strak  en te klein matrozen pakje bij Van der Steur in zijn voor 400 duizend euro ‘gesubsidieerde’  ‘Jongens’ Kasteel (Video) gebukt de toilet moest boenen( Bron: OM).

 ‘Demmink-Kinderverkrachters’ gaan vrij uit(Video) onder Ard van der Steur.

De landelijk coördinerend ‘ Nep en Fop Peo-fraudeofficier van justitie Vincent Leenders’ volgt de eveens corrupte mevrouw mr. D.Ph. van Boetzelaer op, die per 1 april 2016 is benoemd tot plaatsvervangend hoofdofficier van het arrondissementsparket Amsterdam en die kan nu Leeders gaan vervolgen(kuch). De ‘Pedo-Topman’ van het Openbaar Ministerie is geschorst en zat nog niet zo als ieder normale Nederlander direct in de cel of Tbs-inrichting, omdat hij ‘slechts’ wordt verdacht van betaalde seks met een minderjarige en dat was voor Prins Claus en Demmink(Video) dagelijks kost en die hebben ook nooit een dag in de cel gezeten.

‘Hij was eerst alleen geschorst omdat wij altijd aan ‘Pedo-Klasse Justitie’ doen’, aldus de huidigeVVD Minister van Klasse Justitie ‘Aasgier Stef Blok’(Video).

Justitie in Amsterdam leidt het Doofpot-onderzoek naar de ontucht (=verkrachting)t met een jongen van rond de 16, 15, 14, 13, 12 jaar oud.Het gaat om een  zwaar verwaarloost kind uit een extreem arm gezin dat onder toezicht staat van Jeugdzorg, omdat zij allerlei maatschappelijke problemen hebben o.a. dat zij honger lijden en geen geld hebben voor kleren. Het gerucht gaat dat Leenders dit kind opgepikt had uit de rij bij één van de mensonterende PvdA ‘Kapo Klijnsma-Voedselbank’ en gelokt had met banaan met een briefje van 10 euro er omheen. De Beroepsleugenaar woordvoerder Evert Boerstra van het ‘pedo-parket’ in de hoofdstad wil niet bevestigen dat het om Leenders gaat, ,,maar ik ga het ook niet ontkennen”. Hij wil in eerste instantie ook niet kwijt of de verdachte achter tralies heeft gezeten nadat de zaak aan het licht kwam. Pas nadat deze zoveelste ‘Royaal-Justitie VVD-Pedo zaak’ zelfs in de ‘Mainstream-Media-maffia’ aandacht kreeg heeft het OM laten weten dat de ‘Pedo-officier van justitie’ nu toch vastzit in een halve open inrichting ( Hotel?) met een eigen luxe kamer en behoudt van salaris en zijn Wetboeken pedo porno boekjes.

‘Pedo-Leenders’ kwam in 2007 bij het Functioneel Parket, daarvoor was hij ‘Fiscaal-Witwas-Jurist’ bij de ‘VVD-Zuidas’ en was hij zelfs al berucht op de ‘VVD Zuidas’.

Ook toen was het al een komen en gaan van te jonge Volkse schandknapen en Hoertjes bij de Zuidas, maar die konden voor alle Ratten in pak(Video) zijn in de Zuidas en dus grijpt Justitie daaromtrent tot vandaag de dag nog steeds niet in. Dit terwijl zij bijna buren zijn van de VVD- Zuidas en elke dag de schare schandknaapjes en hoertjese kunnen waarnemen. Zes jaar later werdVincent Leenders de landelijk coördinerend officier van justitie. Een jaar geleden kreeg hij opnieuw promotie en werd hij hoofdofficier van deze bijzondere pedo tak van deze ‘Pedo-VVD-Justitie’.

Geruchtmakende ‘Pedo- Demmink& Prins Claus’ zaken gaan al jaren in de ‘VVD-Jusitie-Doofpot’.
De afgelopen jaren bracht dit parket een aantal geruchtmakende zaken naar de rechter(kuch). Zo werden ‘Graai en Naai-directieleden’ van ‘Woning -misdaad-corporaties’ veroordeeld tot taakstrafjes wegens  grove misdaden die bij  honderd duizende huurdes extreem leed veroorzaakte en moest het Russische telecombedrijf Vimpelcom van Poetin honderden miljoenen euro’s betalen om een strafzaak te schikken.

 

Update: Na het verschijnen van dit artikel werd de volgende dag de’ VVD-Justitie Rapist-Pedo- Leenders ‘ vrijgelaten met behoudt van salaris hetgeen weer eens het zoveelste bewijs is van ‘VVD-Pedo-Klasse Justitie’. De’ VVD-Crime Gay-King Rutte’ reageerde op die vrijlating met:”Ik Snap het”.

Opmerking: Maandagavond 23.00 uur  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto tv:Het echte schokkende  verhaal van de man die De Vries betrapte in zijn huis te Hoorn en wat u niet in ‘RTL- Riool- Boulevard'(Video) hoorde van hun vaste ‘Riool-medewerker Peter R.’ De Leugenaar van zijn ‘Seks-insluipactie'(Video) in Hoorn.