( van onze GroenLinksRechts #Metoo- redactie)

AMSTERDAM-NOIR- GroenLinks ,VVD en D66 vallen de laatste twee dagen zwaar door de mand als perverse Misdadigers in de Pers(Video).
De altijd liegende ‘Konte-Bonker-persvoorlichter-Peter Sonneveld’ die door GroenLinksRechts is ‘Fake-ontslagen’ na een ‘ #Metoo-aanranding’ met een te jonge stagiair heeft een nieuwe ‘Graai&Naai-baan’ gekregen bij de Perverse wethouder Liesbeth van Tongeren van die ‘Bakfietsen Maffia-partij’. Hij is nu de ‘Lieg& Bedrieg-persvoorlichter’ van de corrupte voormalig Kamerlid Liederlijke perverse Liesbeth van Tongeren, die tegenwoordig Wethouder is in Den Haag en reken maar dat hij haar weer gaat ‘Konte–Bonker’.De ‘Konte-Bonker –Persvoorlichter- Peter Sonneveld’ werd vorig jaar maart door de ‘GroenLinksRechts-fractie’ in de Tweede Kamer uit zijn ‘Lieg &bedrieg- functie’ gezet, nadat een jonge stagiaire in december had gemeld dat ze door hem in de nacht was aangerand.

Koningsdag: ‘Riool Nicht-Mr.Spong’ is benoemd tot ‘Ridder in de Kontenbonker Orde von(Pedo)- Amsberg & Nimwegen’(Video) voor zijn duistere diensten in de ‘SBS-Judas- Raadkamer’ van ‘Joker&Junkie- Peter R. de Vries’.
In eerste instantie gunde de ‘Dubbele-moraal partij’ van ‘Yes we Can Boy Klaver’ en de “Deep State”- Burgemeester Halsema aka” de Doofpot-Hoer” de  ‘Konte-Bonker-#Metoo-woordvoerder -Peter Sonneveld’ nog een ’tweede -aanranding – kans’ omdat hij veel berouw had getoond(Kuch). Later onder zware druk van de sociale media werd er alsnog een einde aan zijn  ‘Konte- Bonker- dienstverband ‘gemaakt. De ‘GroenLinks Rechts’-‘Konte- Bonke-Sonneveld  claimde via de kantonrechter 50.000 euro ontslagvergoeding, omdat GroenLinksRechts hem lasterlijk’ zou hebben bejegend. De rechter wees dit af. Daarna heeft Sonneveld GroenLinks direct in het geniep bedreigd dat hij een ‘Konte-Bonker –boekje’ ging open doen als zij hem niet weer in dienst zouden nemen. En dat heeft gewerkt.

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’.

Uitzenden ranzige beelden ‘Konte-Bonke privéafspraak’ corrupte VVD Burgemeester Hoes met Schandknaap niet onrechtmatig(Video).

En daar is Top VVD-er ‘Pedo-Nijpels’ weer: Voorzitter van ‘Pro-(pedo)-De Mos’& ‘dr. Goebbels-TROS/AVRO’& ‘Deurwaarders-Tuig’(Video).

VARA-Subsidie- Miljonair-Pedo-Van Nieuwkerk’ dreig met ‘NSB-overlopen’ naar ‘Media-Maffia-Boss John de Mol’(Video).

In de rechterlijke uitspraak werd een GroenLinks-mail uitgebreid besproken. Daaruit bleek dat de #Metoo-persvoorlichter de jonge stagiaire na het kerstfeest tegen haar wil probeerde te zoenen en in haar Kruis en anus betasten alsof hij ‘Mad Dog Trump’ was. „Aangezien jij bleef aanranden , raakte de jonge vrouw in paniek en voelde ze zich angstig”, staat in de GroenLinks-mail. „Naar toen bleek, was ze haar tas kwijtgeraakt. Op een gegeven moment ben jij weggegaan en je hebt  die jonge doodsbange stagiaire  midden in Den Haag, wetende dat zij niet meer naar huis kon komen, aan haar lot overgelaten en wij weten heus wel dat je haar tas ook nog had gejat.”

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video).

Meteen na Prinsjesdag beslag fiscus op Kapitaal pand Burgemeester Krikke ‘Gelukzoeker & Mega-Fraudeur-Munie’(Video)

‘Labbekak-alert’ over de ‘GroenLinks/Rechts- Klimaattransitie & MH17 Huil-Show van EU-Zakkenvuller Timmermans(Video).

 

#GR2018: ‘Pedo&‘MeToo-seksverhalen’ aan Misdaadcentrum Binnenhof blijven in de Doofpot(Video).
Humberto Tan vroeg ‘Yes We Can Boy- Klaver’ naar het voorval tijdens een uitzending van RTL Late Night. De GroenLinksRechts-voorman reageerde ingestudeerd emotioneel. „Dat dit kan gebeuren op een plek waar ik verantwoordelijk ben, is verschrikkelijk,hahahahaha. Wat ik hiervan leer is dat het dus overal kan gebeuren in Den Haag, zelfs in een organisatie waar je zelf werkt en waarvan je denkt: dit is een veilige werkomgeving. En dat maakt mij verdrietig, hahahahahah dat wij  ook net als de VVD-misdaadgroep gepakt zijn.” Krap een jaar later is de ‘Fake-ontslagen’ GroenLinkser ‘Konte Bonker Sonneveld ‘weer aan de slag als woordvoerder neuker voor van de  oud-Kamerlid de corrupte en de algemeen bekend staande perverse Liesbeth van Tongeren, tegenwoordig Wethouder ( geen) Duurzaamheid en  (geen eerlijke) Energietransitie in Den Haag bij de eveneens beruchte corrupte VVD Burgemeester Krikke. De twee Smeerpoetsen ‘werkten’ al eerder  zeer nauw samen in de Konten. Toen Van Tongeren nog in de Tweede Kamer zat, was de Nep en Fop- persvoorlichter ook al haar woordvoerder neukertje. Zeer onbetrouwbare bronnen beweren zelfs dat ‘Konte- Bonker- Sonneveld ook ‘Yes we can Boy Klaver’ om de haverklap heeft gekontebonkt in de Tweede Kamer.  Het zou zo maar waar kunnen zijn op het Misdaadcentrum Binnenhof, want niets verbaasd ons nog over dat Tuig. In een ‘Kul- leugen-reactie’ doet de  perverse politica net alsof ze niets met de benoemingsprocedure te maken heeft gehad. „ Mijn Burgemeester Krikke en de gemeente Den Haag kijkt naar iemands hele cv en de match op de functie. Verder heb ik geen commentaar, behalve  natuurlijk  in de Geest van onze zeer waardeerde  partij Mentor mijn oude Gabber in crime  in de Tweede Kamer de ‘( CIA-Trol)- Bram van Oijk’(Video): Pas op voor de Russen en Chinezen ”, laat ze weten. Navraag bij de gemeente leert echter dat de gemeente wel degelijk meerdere kandidaten heeft geleverd voor de functie. Het was Van Tongeren die de uiteindelijke keuze maakte en dat ze dus weer liegt door haar compleet uitgewoonde  GroenLinksRechts- ‘Konte Bonke- anus’ heen .De GroenLinks Rechts- ‘Konte-Bonker persvoorlichter’ Sonneveld is nooit veroordeeld en dat is het gevolg van pure Klasse Justitie. „In het algemeen geldt voor een benoeming bij de gemeente Den Haag van de corrupte VVD-Burgemeesters Krikke  dat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist”, laat een woordvoerder van de gemeente weten. „Als die wordt verstrekt, dan is er geen beletsel om tot benoeming over te gaan. Overigens was de gemeente Den Haag op de hoogte van de publicaties.” De  ‘nieuwe’ GroenLinksRechts Persvoorlichter Peter Sonneveld zelf geeft niet thuis bij reactieverzoeken en staat nu even niet op Groen maar op Rood als Persvoorlichter.Een aartsbrutale ‘zegs-Lieg-man’ van ‘Yes we Can Boy-Klaver’ is summier: „Hij heeft een nieuwe GroenLinks baan. Daar gaan we niet op reageren,hahahahhaha.”

Steve Brown, het Vrije geluid aangevallen door Politie’& GroenLinks op de Dam Oekraïne referendum.