( van onze (Pedo)-VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Terwijl gisteren en vandaag de Massa ‘hysterisch-dr.Goebbels’ de schrik wordt aangejaagd door het regiem ‘Rutte&Co’&NOS(Video) voor de Russen trekt de ‘Elite-Pedo & rovende karavaan’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte &Co’ verwoestend verder over Nederland.
De eerder dit jaar ontslagen Fraude officier- ‘Pedo-Vincent Leenders door het OM verdacht van betaalde seks met een minderjarige-(slaven)- jongen is in duistere dienst getreden van een  corrupt advocatenkantoor dat vooral (VVD)-fraudeurs bijstaat. Pikant is dat Vincent Leenders nog speciaal was herbenoemd(Video) door de ex VVD Minister en ‘Mega-Fraudeur-Ard van der Steur’(Video).De overstap van ‘Pedo-Leenders’ naar de voor met merendeel corrupte advocatuur a La de Landsadvocaat wordt bevestigd door de schaamteloze Guido de Bont, eigenaar van het louche ‘Fraude & Pedo-Amsterdamse advocatenkantoor De Bont’ dat hem enkele weken geleden in dienst nam. ‘Pedo-Leendert’ gaat vooralsnog niet aan de slag als ‘Louche -Witwas-advocaat’, omdat dit vanwege zijn status als ‘Pedo-verdachte’ niet is toegestaan. „Vincent is bij ons werkzaam in de onderzoeksfeer, als senior (pedo)-jurist zeg maar en er zitten heus geen te jonge ‘Jongens hoertjes’ bij ons in de kelder, hahahahaha”, aldus de schaamteloze en corrupte De Bont.

NL Het land van Fake Holy News & ‘OM-Omhoog-Wippers’ & ‘VVD-Doen-Profiteurs’(Video).

‘Nep en Fop Fraudejager Broekhuijsen’ verdedigt Hoofdofficier ‘Pedo Rapist-Leenders’(Video).
Binnen het eerlijke angstige gedeelte van Openbaar Ministerie wordt verbijsterd gereageerd op het nieuws over het in dienst treden van hun ex-Pedo-collega bij advocatenkantoor De Bont. „’Pedo-Vincent’ kent alle details van vele onderzoeken en duistere ‘ING-Misdaadbank-schikkingen'(Video) die het corrupte OM afgelopen jaren in omvangrijke fraudezaken met (Elite)-verdachten heeft getroffen. Die corrupte informatie neemt hij mee naar een advocatenkantoor dat zich juist dáár op focust”,stelt een ingewijde, die anoniem wil blijven, want hij vreest zware represailles van het grootste en corrupte gedeelte van het (‘Pedo)-OM van de corrupte VVD Minster Dekker en de CDA Minister Grapperhaus.

‘Pedo-Zedenmisdrijfen’ gaan normaal gesproken de  ‘VVD-Pedo-rapist-Demmink-Doofpot’ in. 
Vincent Leenders was tot begin dit jaar plaatsvervangend hoofdofficier van het Functioneel Parket dat ook er voor gezorgd had dat alle Rechters en Officieren moesten meewerken aan de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker-Peter R. de Vries’, de tweede man dus van een onderdeel van het OM dat gespecialiseerd is in de aanpak van grootschalige ‘VVD-Henry Keizer- Fraudes’. Hij kreeg ontslag wegens zijn  betrokkenheid bij een ‘zeden-pedo-misdrijf’ met een 16-jarige, die zich gedwongen prostitueerde via de chatsite ’Bullchat’, waar Pedo’s & homo’s afspraken maken voor seks met o.a. minderjarige. De vader van de minderjarige deed vorig jaar aangifte nadat hij bizarre ‘Pedo-seksuele’ berichten op diens telefoon had gevonden, afkomstig van meerdere ‘Onno-Schandknapen-Hoes-mannen(Video),’ onder wie Vincent Leenders. De ex-officier moet in verband met het strafrechtelijk onderzoek medio volgend jaar samen met tien andere ‘Elite-Pedo-mannen’ voor de rechter verschijnen en nu al vast staat dat Leenders een taakstrafje gaat krijgen,mits hij niet voortijdig uit de ‘VVD-Pedo-Demmink’ beerput klapt.

De toenmalig extreem corrupte OM-Topman Herman Bolhaar o.a.de Beschermheer van  ‘Junkie-Peter R de Vries'(Video) gaf kort na de arrestatie van Leenders voor de Show aan geschokt te zijn door de verdenkingen: „De hele zaak ligt mij als een steen op de maag(Kuch). Dit raakt onze professionaliteit en verantwoordelijkheid.’Pedo-Zedenzaken’,zeker als er minderjarigen bij zijn betrokken, zijn voor ons een speerpunt Doofpot. We nemen deze kwestie zeer hoog op(kuch, kuch).”

“Nep en fop-Geheimhoudingsplicht geldt ook na vertrek”:Amsterdamse Brandweer &Politie Bobo’s -Zakkenvullers Leen Schaap &Willem Woelders & Jan Pronker corrupt(Video).

Het corrupte gedeelte van Openbaar Ministerie van CDA Minister ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ zelf wil niet officieel reageren op de nieuwe ‘WitwasFraude-baan’ van ‘Pedo-Leenders’. „Daar hebben wij geen ‘Demmink-mening’ over”, aldus een beroepsleugenaar van het corrupte Parket-Generaal. „Voor elke officier van justitie geldt de ‘Nep en Nop-geheimhoudingsplicht’, ook na een vertrek bij het OM”, voegt de zegsman toe. Het in dienst treden van Leenders bij het in ‘Rat in pak-fraude'(Video) gespecialiseerde ‘Elite & OM-Pedo-advocatenkantoor’ vertoont overeenkomsten met de overstap die de corrupte Limburgse officier van justitie Bas Janssen eerder deze zomer maakte. De corrupte Janssen, die als CIE-officier verantwoordelijk was voor het contact tussen het OM en de criminele inlichtingeneenheid (CIE) van de politie, trad na een interne-(pedo)- ruzie op het parket in dienst bij advocatenkantoor Zuketto, dat zware criminelen bijstaat. Ondanks herhaalde verzoeken wilde de laffe en extreem corrupte Orde van advocaten woensdag niet reageren. Dat gold ook voor Vincent Leenders zelf, “want die was niet bereikbaar voor commentaar omdat hij een onderzoek aan het doen was in de kelder”, aldus De Bont.