( van onze Wie neukt wie prive redactie i.s.m onze ‘VVD Klasse -Pedo-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘OM- Ovj. Susanne Terporten’ nieuwe deskundige ‘RTL Susanne TerportenBoulevard’.
De Teloorgang van het OM-Amsterdam:‘RTL Bouvard Officier van Justitie Susanne Terporten’ aka ‘Lady Slettenbak’. Officier van Justitie Susanne Terporten:“Bi-sexuele Johnny de Mol heeft mij niet geneukt, ook niet gevingerd of verkracht”.“RTL Boulevard heeft er vanaf morgen een nieuwe vaste crime-deskundige bij: officier van justitie mr. Susanne Terporten. Zij zal maandelijks in de studio aanschuiven om haar licht ‘OM- Tietjes’ op de Volkse- misdaadonderwerpen te laten schijnen. De echte grote misdadigers de ‘Ratten in pak’ komen nooit aan bod in het RTL ‘Open- Riool RTL Boulevard’. Men kan het moeilijk over zich zelf hebben, niet dan?
‘Breed hersendode Tokkie –publiek’ is makkelijk op te jutten tot Lynch-recht met Susanne Terporten.OM-Boss Herman Bolhaar aka “Pretty Boy” nu zelf betrapt op corruptie door de Mainstream Media.
Susanne Terpoorten Telivizier: “De Corrupte Harm Brouwer, voorzitter van het College van procureurs-generaal: “Het OM wil zich in zijn voorlichting op een breed publiek richten. We zijn daarom erg blij dat we met Susanne een vaste plaats in Boulevard krijgen.”  Zij zal maandelijks in de studio aanschuiven om haar licht op de misdaadonderwerpen te laten schijnen. Misdaad vormt samen met royalty, showbizz en lifestyle de vier pijlers van RTL Boulevard. Het misdaadteam van het programma bestaat nu uit onze ‘politiescribent John van den Heuvel‘ , Perter R de Vries ,Bram Moszkowicz en de nieuwste aanwinst Susanne Terporten. Alcoholist Harm Brouwer, voorzitter van het College van procureurs-generaal: “Het OM wil zich in zijn voorlichting op een breed hersendood ‘Tokkie- publiek’ richten. We zijn daarom erg blij dat we met Susanne een vaste plaats in Boulevard krijgen.
Is hij maf? Is hij crimineel? Is hij corrupt? Of is hij gewoon alle drie? Wij houden het op het laatste! Temeer het zogenaamde misdaad-team waarschijnlijk gezamenlijk meer misdaden heeft gespeeld en nog pleegt dan al die ‘Volkse-Kruimel-crimineeltjes’ bij elkaar, die zij door de Stront-ton halen.

VVD-Graaier en Naaier Onno Hoes’ irriteert Raad Maastricht, maar niet Mark Rutte.Albert Verlind Onno HoesYoup van ‘t Hek heeft net als Volksnieuws uit Amsterdam-Noir absoluut geen medelijden met ‘Onno-schandknapen-Hoes’, die stiekem is gefilmd door camera’s van PowNews tijdens twee dates met toyboy Robbie Hasselt. Dat schrijft de cabaretier, die gisteren avond te gast is in Pauw, in NRC Handelsblad. Van ‘t Hek vindt Hoes ‘natuurlijk niet zielig’. “Onno kreeg een koekfabriek van eigen deeg. Jarenlang heeft hij breed kunnen leven van het met precies dezelfde walgelijke praktijken bij elkaar gegraaide salaris van de emotiemaffioos Albert Verlinde.”De valse VVD-Nicht Verlinde is net zo erg als PowNews, vindt hij. “Of zijn we het parkeergaragefilmpje met Yo & Wes en de stiekem met een telefoon geschoten beelden van een vozende Georgina Verbaan vergeten?”

OM-Amsterdam ‘partner in crime’ met RTL-Boulevard en ‘Maffioso en politie–informant Peter R. de Vries’. Nu is het OM -Amsterdam waarschijnlijk het corruptste OM van “Banana-Fraude-Nederland” en dat gaat zelf  Youp van het Hek kennelijk boven de pet. De cabaretier ‘verlangt nu al’ naar de rechtszaak die Hoes heeft aangespannen tegen PowNews. “Volgens corrupte media-maffia juristen als Mr. Matthijs Kaaks van het” Boekx-Vieze Internet- Mannen- kantoor’ maakt Onno kans. Youp” Volgens mij niet. Als je twintig jaar de echtelijke sponde deelt met iemand van wie je weet dat hij beelden heelt en uitzendt, ben je gewoon medeplichtig.”

VVD-Klasse Justitie’ leidt zelf tot woede van hoogleraren- het is zum kotsen. 
A.C.BennisVolgens Van ‘t Hek mocht PowNews er daarom van uitgaan dat Hoes het filmen met een verborgen camera prima vond. “Niks schande, meneer Hoes. U bent jarenlang tukkend rijk geworden van die riool-handel!”  Youp zal verbijsterd achter blijven, want het OM- Amsterdam schuift al jaren schaamteloos aan de ‘Riool –Tafel’ van RTL Boulevard met o.a. ‘Lady Slettenbak Ovj. Susanne Terporten’. De Boss van het OM Herman Bolhaar liet een leugen Pers-verklaring uitgegaan dat om de schijn van partijdigheid te voorkomen de ‘Onno –aangifte’ van OM-Limburg naar zijn corrupte OM-Amsterdam gaat. Een pure leugen dus. Kennelijk kon Herman Bolhaar
( een zelfverklaarde grote fan  Groupie van Peter R. de Vries) OM- Limburg niet controleren in de zaak Hoes. En dus ging deze zaak naar zijn ‘RTL Boulevard- Filiaal’ het OM -Amsterdam met als RTL Boulevard ‘Slettenbak presentatrice OvJ. Susanne Terporten’ en de valsheid in geschriften pleger Ovj A.C. Bennis  van de misdaadgroep Peter R de Vries.

‘VVD-Fraude officier van Justitie OM-Amsterdam Matthieu van Sint Truiden’ pleegt Mega Fraude.
Het is het OM, alwaar bijv. Bagger-Peter R de Vries open en bloot o.a. meineed  mag plegen voor zijn voormalig Boss Willem Holleeder en tegen Steve Brown en vele andere slachtoffer, zoals Louis Hagemann.

Het OM-Amsterdam al meer dan een kwart eeuw al dan niet stiekem samen werkt met o.a. Peter R. de Vries en samen ontelbare mensen voor de verborgen camera te lokken om daarna met geplakte beelden de cel in te helpen. Of nog crimineler zoals bij Brown met een poging hem te ‘vermoorden-wurgden’. Toen Brown tegen die ‘Moord en media aanslag’ met de verborgen camera aangifte deed bij het OM-Amsterdam seponeerde het OM die aangifte met de ‘Kul-motivering’ dat hun Peter R. al voldoende was gestraft met een veroordeling door de Raad van Journalistiek(Kuch.) Dat Brown door die onrechtmatige en criminele uitzendingen miljoenen verloren had en zijn kinderen totaal van slag waren en derhalve dus naar het buitenland moest gaan om zijn opgroeiende kinderen niet langer bloot te stellen aan de gevolgen van die walgelijk gefabriceerde en geënsceneerde Lynch-Schandpaal (vijf) uitzendingen kon het OM -Amsterdam met ‘Media- Maffia- Pulp Star- Ovj. ‘s’ Lady Slettenbak Susanne Terporten’ en Valsheid in geschriften pleger A.C. Bennis alleen maar hartelijk om lachen als het neusje van de zalm het “Tuig in Zwarte Toga”. Het is het OM, alwaar vandaag de dag o.a. de ‘smeerpoets Ovj. A.C. Bennis’ in vereniging met de beroeps leugenaar Mr. Jurian Groenendaal open en bloot valsheid in geschriften mag plegen ten einde ing Steve Brown te beroven van 100.000,- euro en hem zelfs de gevangenis in te helpen.

OM-Amsterdam can’t handle the Volks-truth.

http://youtu.be/afJiQ7CrO_0

Het is het OM dat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir in vereniging in met de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep boycot en censureert, omdat zij er alles aan doen om hun wan en misdaden te verhullen voor de ‘RTL-_Boulevard Tokkie’s’. Maar ergerlijker is het dat het OM-Amsterdam met OvJ. Susanne Terporten een heuse ‘Media-Maffia Pulp–Collega’ is van het ‘VVD-Riool-echtpaar Albert Verlinde- Hoes’. Daar komt nog bij dat de Baas der Bazen van de criminele VVD Gay Guy’s Mark Rutte al bij zijn Staat-NOS in ‘Het ‘gesprek-gebral’ van de week’ het OM- Amsterdam een schot voor de boeg heeft gegeven: “Onze Onno is een Top-VVD bestuurder net als onze Joris Demmink en Ed Nijpels, die wat mij betreft morgen al weer als Bestuurder aan de slag kan. “Nee niet alleen als bestuurder  ‘Gay-Captain’ van de ‘VVD snuif en zuip speedo boot’ van de Amsterdamse ‘Canal-Parade’, aldus een giechelende Mark Rutte.Wat weet Onno voor  criminele smerigheid van Mark, dat hij hem tegen beter weten in nu nog moet steunen?  Ook horen wij nu niets van de VVD ‘Bral -Minister’ van ‘Pedo-Klasse-Justitie’ Ivo Opstelten, die anders als er een aangifte is gedaan tegen Top partijgenoten als de ex OM Boss Joris Demmink er als de kippen bij is om te stellen: “het is niks en het wordt niks”.

Tot Slot: Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown. ( meer dan een miljoen x gelezen)