(Door het schrijvers collectief van het Vrije Volks 0&  Dirk& andre&  Toedeledoeki & Anonymous en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Waarschuwing van Anonymous aan ‘Taxfree-Shell-Rutte 1,2,3’ en de ‘GroenLinks-Rechts & D66 &PvdA& CU-CDA-Elite-Maffia(VIDEO).
Gisteren was er weer eens eens ‘Bral&lieg&bedreig-debat’ in het  voor het merendeel corrupte en laffe Tweede Kamer over de jarenlange  kaalslag en uitbuiting in de Zorg door ‘Rutte1,2,3’. De ‘Staats-AIVD-NOS’ bralde&loog het weer zo als gewoonlijk weer alles goed. Ons niet gesubsidieerde en zeer geleerde en integer ‘Nobelprijs- schrijvers- collectief'(Video)van het Vrije Woord dacht er duidelijk anders over:

Toedeledokie:Schitterende speech ! Dit is echt hartstikke goede tekst.Openbare parlementaire executie van Stasi Minister Ollongren en teraardestelling van D’66 in de 2e kamer Steun voor Amsterdam Noir.Bosma ziet D’66 als Stasi-DDR’66.( PvdA EU-Zakkenvuller MH17 Doofpot- Huil Komediant Fransje T.:) Wat zijn we toch een ongelooflijk goed land ! Huilie huilie”.

‘Elite-Pedo –Misbruik’ rond het misdadige Binnenhof kon jarenlang doorgaan.  D66 ‘DDR66- Minister Ollongren’ en haar corrupte AIVD wist van niks(kuch)(Video).

Dirk:”Ondertussen worden zorgmedewerkers weer eens in het ootje genomen.Er is een CAO onderhandeling bereikt van 7,5% over 2 jaar, 3,5% volgend jaar en 3% voor het jaar daarop, dan blijft er nog 1% over en dat zou dan de eindejaarsuitkering moeten zijn die per eind dit jaar ingaat.Nou, is me dat even wat, de berekening is helemaal in orde… zou je zeggen.Wie verder kijkt, komt tot de conclusie dat het plaatje er toch wel iets anders uitziet dan dat het gepresenteerd wordt naar de zorgmedewerkers toe. Kijk… die 1% eindejaarsuitkering was namelijk al afgesproken in de vorige CAO, daar had deze CAO dus geheel helemaal niets mee te maken… en zie hier een nieuwe opzet van een Taxfree-Shell-Rutte1,2,3 leugen presenteren die bijna niemand opvalt.

Schande: Koning en Poolse President herdenken bevrijding Breda met ‘dr. Goebbels-Leugens’. ‘Staats-NPO’ medeplichtig.(Video).

andre:  3 procent voor volgend jaar en 3 % voor het jaar erop is ook een wassen neus want dat is gelijk aan de inflatie tel erbij op de sloop de pluk de arme kaal wetgeving van  ‘Hofnar- Taxfree-Shell-Rutte’&  ‘Taxfree-VOC-King Willem & Parasieten familie’ en de zorg ligt weer in de goot”.

Toedeledokie:Totaal 14% er bij dus in 4 jaar.Dit is ca. 3,3% per jaar. Inflatie is (in NL) 2%.daarnaast:
BTW om hoog met 3%.
Huren omhoog per jaar 2% tot 3%.
Werkdruk ieder jaar omhoog met 5%.
Zorgpremie omhoog met minstens 6% (ieder jaar).
Rente op spaargeld naar 0 %.
Opgebouwde pensioenen worden leeg geroofd.
Netto vooruitgang: Zwaar negatief.

Had men kunnen weten. Zorgmedewerkers zijn n.l. LABBEKAKKEN en patiënten dienen een D’66 euthanasiepil in te slikken.”

Steve Brown licht zijn klacht en schade-eis van 2.4 miljoen tegen D66 ‘DDR66- Minister Ollongren’ en haar ‘Judas- Miljonair- Informant Bas van Hout’ toe(Video).

O: ” D66 ‘DDR66- Censuur Queen Ollongren’ moet zich toch meer moeten bedienen van fakenews met haar AIVD informanten  ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’ & ‘Junkie Hoerenloper- Peter R de Vries.”

Toedeledokie:” D66 Schandknaap Remco Vonk(Video), voor al uw D’66-klimaat-kontebonk.D’66 leden 20% korting”.

Dirk:” Ondertussen valt  het  er op los ‘wippende& VIP Reizende- corrupte- Justitie Noord-Holland’ ook compleet door de mand… ze komen er zelf nu pas achter dat ze volledig trash zijn, hetgeen voor ons geen nieuws mag wezen”.

‘Elite-Pedo –Misbruik’ rond het misdadige Binnenhof kon jarenlang doorgaan. Minister Ollongren en haar AIVD met hun beste ( wit en zwart) betaalde ‘Judas-informant’-  ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’  (Video)wist van niks(kuch)

O:” extreem corrupte Nep en Fop Linkse  akkenvullers Rakkers heulen met Pluk de arme en eerlijk werkende kaal  kabinet Rutte3 in het ‘Villa& Grachtengordel- Witte  bos? Onderbroeke -‘Boy Klaver’ en zijn Master-CIA-Trol Bram van Oijk en hun Zwarte Pieten zijn het schijnbaar overal mee eens(Video), 1 ste kamer vormt geen problemen meer?

Fierce clashes in Barcelona Between pro-independence demonstrators & Franco-police & Gele Hesjes& Nederlandse Boeren(Video)

Freezing to ‘Death-Genocide’ of the poor: Unheated homes killed over 16,000 people in the UK last winter& Hoeveel mensen per jaar vriezen dood in NL(Video) .

En wat is het ‘Killer-Elite-misdadig- resultaat’ dat de gewone eerlijk werkenden man en vrouw en bejaarde meer dan een kwart eeuw worden vernederd en kaal geplukt door de ‘Heersende-Taxfree-Royal-ProDemos- Pedo-Rapits- Killer-Elite- Klasse’(Video) met zijn ‘Fake- democratie’ en corrupte onderdrukkende ‘VVD&CDA- Ministerie van Justitie’& en ‘Kaffa -Nacht und Nebel- Rechtbanken’(Video) ? Dat is dat steeds meer gewone van de honger dood gaande en jaarlijks dood vriezende burgers in de wereld zo radeloos zijn geworden dat zij  massaal in opstand komen tegen de niets ontziende ‘Elite -Killer-Kliek’. We gaan  weer  een ‘Franse  en/of Russische revolutie ’met als uitkomt de Untergang te genoemd:

Stem van de Straat: Armoede is geen Natuurverschijnsel en Steve Brown Premier van NL. afl 5, 2019(Video)