(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Politieke-Rat in pak-corruptie’ in beeld: ‘Elite-Schandknaap-Penthouse- Pechtold’ die D66 DDR66 en Nederland in een puinhoop achterliet moet een einde maken aan de puinhoop bij de ‘CBR-Elite-Misdaadgroep’ volgens de ‘VVD-‘Gangster’. Hij staat uiteraard zoals gewoonlijk open voor giften en schenken van de toeleveranciers en het onderbetaalde eerlijke personeel van het CBR en de duizenden ouderen die niet op tijd hun rijbewijs kunnen verlengen door het liederlijke coke snuivende en feest vierende straffeloos Zakkenvullende ‘Rat in pak-Top CBR’. De extreem corrupte voormalige leider van D66DDR66  is per 1 november benoemd als algemeen ‘Graai & Naai-directeur’ van het  corrupte en decadente  exameninstituut dat al jaren onder vuur ligt vanwege ellenlange wachttijden en Zakkenvullende ‘Rat in pak- corruptie’ waardoor met name duizenden ouderen hun rijbewijs niet op tijd kunnen verlengen. ‘Penthouse Pechthold’ gaat als ‘Elite-Pedo-Crimineel’, die o.a. de Russen  en Wilders ongedierte noemde zijn Zakkenvullen met meer dan een half miljoen euro per  jaar. De Mocro Maffia en de Russen en Steve Brown de ex Underground Presentator van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV (Video) spreken er schande van. De ‘dr. Goebbels-Staat-AIVD-NPO’ bralt het zoals gewoonlijk weer goed, maar ja die vangen meer dan 1 miljard subsidie per jaar van ‘Taxfree-Shell- Rutte3’ .

Wanneer wordt de ‘VVD-Burgemeester Krikke-misdaadgroep’ eindelijk eens verboden als criminele organisatie(Video).
Aanvankelijk  zou Pechthold net als de ‘VVD Griezel  Teeven’ buschauffeur worden(Video) , maar hij kon niet op tijd bij het CBR zijn groot rijbewijs halen en dus is hij nu door het ‘Taxfree-Shell- Rutte3-Rat in pak-Kabinet’ gebombardeerd tot de nieuwe Zakkenvullende CEO van het feest vierende ‘Rat in pak-Puinhoop-CBR’ over de rug van het door het misdadige regime Rutte1.2.3 kaal geplukte Volk.

De ‘VVD-Gangsterin Minister Cora van Nieuwenhuizen’ (Infrastructuur en Waterstaat) hoopt met het  ‘Rat in pak – Banencarrousel-aanstellen’ van de 53-jarige politicus  D66 DDR66  Internationale ‘Elite-Schandknaap’ dat de boel weer snel op orde wordt gebracht(kuch). Samen met extreem corrupte operationeel directeur ‘Puinhoop-Jan Jurgen Huizing’, die in januari van dit jaar aantrad om te Graaien& Naaien gaat  ‘Penthouse- Pechtold’ een corrupt ‘Rat in pak- collegiaal-neuk en snuif-bestuur’ vormen. Het is niet bekend of zij ook samen in het ‘Penthouse–Pedo Neuk-hok’  in Scheveningen( ‘cadeau’ van de ‘Ellie -Pedofiel ‘ de ex Canadese ambassadeur ‘Elite-Pedo Marcoux’ aan zijn schandknaap Pechthold voor het jarenlang Kontebonken )samen met wat jonge CBR medewerkers gaan ‘vergaderen’.

Ratten in pak prijzen elkaar de Hemel in:Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work
“ Onze( Rat in pak)-Alexander Pechtold zal van grote toegevoegde waarde zijn om het CBR door de huidige moeilijke fase bij de medische beoordelingen heen te loodsen(kuch,kuch). Daarna zal hij samen met alle onderbetaald eerlijke medewerkers verder bouwen aan (geen)versterking van de (misdaad)-organisatie en de dienstverlening(kuch, kuch). Hij heeft vanuit zijn langdurige (Rat in pak)-politieke en ‘Elite- Epstein& Prince Andrew & Nijpels& Demmink- Rap-Pedofielen'(Video)  ervaring een uitstekend ( pervers) gevoel voor de complexe omgeving en de belangrijke rol van het CBR in de Labbekakken-samenleving”, aldus de altijd liegende  en schaamteloze ‘VVD Gangsterin- Minister Van Nieuwenhuizen’.

Discriminatie : Huisjesmelker Haga niet meer welkom bij de VVD, maar Huisjesmelker Prins Bernhard Jr. wel welkom(Video).

‘Puinhoop Rat in  pak Jan Mengelers’,  corrupte voorzitter van de blinde Raad van Toezicht: ,,Ik ben verheugd dat na een uitvoerige selectie middels het beruchte ‘Haagse Rat-in pak- Banencarrousel’ dat onze ‘Rat- Pechtold’ de nieuwe algemeen ‘Graai&Naai-directeur’ van het CBR wordt. Pechtold is een verbindende ‘Rat in pak- persoonlijkheid’ die zowel binnen als buiten het CBR de rust en het vertrouwen terug kan brengen desnoods met wat Contégebonk(Video) met onze jonge onderbetaalde medewerkers. En zo met  onze ‘Elite-Fraude-misdaad-organisatie- richting’ kan geven aan de verbetering van de dienstverlening voor ons zelf en aan de opgaven voor het CBR op gebied van de verkeersveiligheid in het steeds complexere verkeer, hahahahahahah.”

Opeenstapeling  van ‘Rat in pak-Graai& Naai &Fraude declaratie -corruptie’.(Bron: Rijschool, het vakblad voor de rijschoolbranche) . De Plek too Bee voor Pechthold.

Naast zijn vorstelijke  ‘Zakkenvullers- salaris’ van 448.000 euro geniet de CBR-directeur Godfather nog volop andere ‘Elite-privileges’. Zo ontving hij het afgelopen jaar bijna een halve ton aan vergoedingen voor diners buiten de deur en hotelovernachtingen met te jonge ‘ VVD Burgmeester-Onno Hoes-Schandknapen’ en/of te jonge’ PvdA-Junkie- Rob Oudkerk- Crack Hoertjes‘.Dat blijkt uit het ‘declaratie-Fraude-overzicht’ van de ‘Huisjesmelker-Prins Bernard- Coke snuivende Feestbeesten-CBR-directeuren’. De ‘Fraude-declaratieoverzichten’ zijn te downloaden onderaan deze pagina. Inclusief alle bonnetjes met de genuttigde maaltijden en betaalde hotelovernachtingen.De corrupte  directie in de publieke sector heeft het er goed van genomen als echte Ratten in pak. Declaraties voor lunchafspraken met tournedos of etentjes met collega-overheidsdiensten als de RDW voor 220 euro per persoon komen regelmatig voor en daar moet een bijstand familie de hel maand van eten. Maar ook het personeel van de horeca waar de CBR-directie vertoefde heeft niet te klagen. Zo werd er 50 euro fooi gegeven op een rekening van zo’n 375 euro, of zelfs een keer 150 euro fooi op een rekening van 1500 euro. Dat was natuurlijk het verkapt betalen van de cocaine.Maar niet alleen de natte horeca in regio Rijswijk profiteert goed van de corrupte Rat in pak- overheidsinstantie. Ook hotels in de buurt hebben niets te klagen. De algemeen directeur declareerde vorig jaar maar liefst 18.000 euro aan Kontebonk logies en verblijf met wat plaatselijke ‘Junkie hoertjes’. In 2008 kostte zijn  Kontebonk-hotelovernachtingen de examenkandidaten 16.500 euro. Niet verwonderlijk, een kamer voor een CBR-directeur kost dan ook 175 euro per nacht. Daarbij wordt door de diverse  ‘Feestbeesten-directeuren’ ook nog regelmatig voor 80 euro per persoon per nacht aan bar-, terras- en restaurantkosten gemaakt. Etentjes buiten de deur kostten inclusief reiskosten in totaal 26.700 euro. In 2008 declareerde de directeur voor ruim 21.000 euro aan ‘Neuk & snuif-afspraken’ buitenshuis.
De productiedirecteur sliep & neukte ook regelmatig op kosten van de examenkandidaten. Hij declareerde fraudeerde  in 2008 voor 14.100 euro aan hotelovernachtingen met wat Schandknapen. Vorig jaar was hij wel iets vaker ’s nachts thuis. Toen ontving hij voor ‘slechts’ 4300 euro aan vergoeding voor ‘hotel-neuk&snuif-overnachtingen'(Video) en verblijfskosten.De financieel directeur lijkt het enige directielid dat wel gewoon dagelijks thuis aanschuift. Hij declareerde vorig jaar een luttele 1100 euro aan dineetjes. Hotelovernachtingen heeft hij niet nodig. Waarom het CBR het noodzakelijk acht dat de ‘Graai&Naai-directeuren’ zoveel aan hotelkosten declareren, dat wil het CBR niet zeggen en de FOID wil het ook niet weten, te druk met de Mocro Maffia en Willem Holleeder(Video)(kuch). “Aangezien er morgen (woensdag, red.) over deze ‘Doofpot-Rat in pak-zaak’ met de minister in de Tweede Kamer wordt gediscussieerd, zal de CBR-directie nu niet reageren naar de media, hahahahahah”, laat woordvoerder- beroepsleugenaar Coen Sleddering weten.“Het is wel zo dat de algemeen ‘Graai&Naai- directeur’ en de  Graai & Naai-directeur productie beiden op grote afstand van Rijswijk in het oosten van het land wonen en altijd verkouden zijn, Snif,snif. Volgens afspraak kunnen zij hun wilde hotelovernachtingen declareren, omdat zij in tegenstelling tot de vorige directeur ervoor gekozen hebben niet van een fulltime chauffeur gebruik te maken”, aldus  de schaamteloze Sleddering. Overigens maakt de Graai & Naai-directie wel regelmatig gebruik van ‘studentchauffeurs’ en  met dat laatste  heeft Pechtold ook  jarenlange ervaring , hij was immers ook  jarenlang ‘studentchauffeurs'( lees: Schandknaap) van de ‘Elite- Pedofiel de ex ambassadeur van Canada Marcoux.Bekijk hier alle Fraude-declaraties van de CBR-Graai&Naai-directeuren van 2008 en 2009. De bestanden zijn 8 en 20 mb groot, dus het duurt even om te laden. Het is  meer dan schokkend dat de ‘Nep en Fop Christen’- CDA Minister van Justite  ‘Gestapo Generaal-Grapperhaus dat zooitje’ misdadige  ‘Rat in pak CBR- Tuig’ niet laat vervolgen, pure Klasse Justitie.

Gevestigde Orde Politiek is moreel failliet:’Penthouse-Pechthold’ begeleidt ook ‘Strijkstok-renovatie’ Binnenhof (Video).

De laatste jaren liepen de problemen misdaden bij de ‘CBR-Elite-misdaadgroep’ op, omdat er werd overgestapt op digitalisering van de systemen en verregaande ‘Rat in pak-Strijkstok-corruptie‘ . Dat ging allesbehalve vlekkeloos, waardoor de problemen misdaden zich opstapelden en examenkandidaten soms wel drie tot vier maanden moesten wachten voordat ze af konden rijden. Omdat er ook een tekort was aan medische beoordelaars kwamen ook veel oudere chauffeurs in problemen omdat verlenging van net rijbewijs niet tijdig kon worden geregeld een kregen dat ook nog eens boetes. Het leidde ertoe dat ouderen zonder geldig rijbewijs achter het stuur kropen. Van Nieuwenhuizen stelde onlangs nog een coulanceregeling in, waardoor senioren een jaar na het verstrijken van hun rijbewijs nog mogen rijden.Bij het ‘CBR-Elite-Rat in pak-misdaadgroep’ die zich een slag in de rondtje snuiven( onkosten)en buiten de deur neuken(Video) werken 1.300 onderbetaalde eerlijke  medewerkers in vaste dienst en telt 53 praktijkexamen-en 20 theorie-examenlocaties in het land. Vorig jaar nam het CBR een kleine 1,5 miljoen examens en toetsen af en behandelde het ruim 600.000 aanvragen voor de medische geschiktheid.