( Van onze ontspoorde ‘Junkie- GroenLinksRechts -Milieu  -vervuilers’  redactie) 


AMSTERDAM-NOIR- ‘Boy Klaver’ verdiende stiekem meer dan 20.000 euro bij en ‘VVD-Huisjesmelker Haga’ 2 miljoen(Video)
De eerste schok die ‘Boy–Klaver en zijn Master de ‘CIA Trol-Van Oijk’  te verwerken kregen was toen zij landen in Ethiopië. Ze schrokken zich een ‘GroenLinksRechts-Hoedje’ : ‘zoveel zwarte mensen’, die zijn ze van kinds af aan niet gewend in hun ‘Elite-Witte Buurten & Werk’ met hun ‘Elite-Witte- scholen’(Video) .‘Boy-Klaver’ bralde angstig en zwaar in de war tegen zijn ‘Master Van Oijk’: “Allemaal Zwarte Pieten, Zwarte Pieten, waar is onze witte Sinterklaas de Baas Rutte”.  Nadat ‘Boy-Klaver’ van de eerste schrik was bekomen voelde hij zich als Kuifje in Afrika en Master Bram in het ‘oude snoeper aanrander- Elite-Pedo-Land'( schokkende Video’s).

GroenLinks gaat in de Mensensmokkel en Van Oijk verdedigt het tijdens ‘Migratiepact-Marrakesh’ Tweede Kamer debat(Video).

 #GroenLinks-Oplichters-partij: Klaver, Halsema, Van Oijk en Wassink van Pacifistische Kraakpand bewoners tot ‘Villa-War Monguls-eigenaren ’(Video). 
‘Boy Klaver’ is donderdag in Ethiopië door de lokale  corrupte autoriteiten in veiligheid gebracht omdat hij werd aangevallen door een hongerige woeste menigte die kwaad zijn op de zogenaamde Linkse Groene NGO die altijd de boel oplichten en de plaatselijke vooral jonge bevolking aanranden en/of misbuiken als hoeren en schandknapen. De laffe en corrupte  GroenLinksRechts-leider was samen met collega  in crime en zijn Master ‘CIA Trol- Bram van Ojik’ naar het Afrikaanse land gevlogen, maar kwam in het gebied Oromia in een dreigende situatie terecht, omdat hij daar in zijn onderbroek aan het rondlopen was om ‘GroenLinksRechts’ stemmen te winnen en oude Bram rond liep te paraderen in een ‘GroenLinks- shirt’ met een straatarm meisjes klef en liederlijk aan zijn arm die zijn achterkleinkind kon zijn. Hij had haar en haar hele familie een verblijfsvergunning  in Nederland beloofd en een baan als ‘schoonmakers’ in zijn villa.

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokke(Video).

Het ‘Witwas-Illegale -Verdienmodel’ over de rug van & Amsterdammers voor en van de ‘GroenLinks-Rechts Halsema&Wassink-bende’ van Amsterdam(Video)

‘‘Boy-Klaver’ schopt de enige echte GroenLinkser “Uncle Tom”-Zihni Özdil uit de Kamer en partij en maakt hem zwart als #Metoo-er(Video).

GroenLinks raakt steeds meer ontspoort met gearresteerde #Weareheretostay Wethouder Junkie Jorrit Nuijens(Video).

In de  levensgevaarlijke Zwarte Getto-buurt waar de kinderen op straat liggen dood te gaan(Video) voor hun peperdure hotel, dat tevens bekend berucht staat als een extreem corrupt ‘NGO-feest& zuip & snuif & Pedo-hoeren-nest’ (Video) ontstonden protesten van de plaatselijke hongerende en systematisch door Witte NGO medewerkers  aangerande bevolking, die onder meer wegblokkades opwierp en riepen weg en dood met die Dutch onderbroeken blanke ‘Boy-Klaver’ en zijn Boss Bram, die vieze oude ‘Pedo Opa’. De situatie werd volgens het corrupte ministerie van Buitenlandse Zaken van de VVD racist Stef Blok in Den Haag dusdanig grimmig dat een groep van 15 feestvierende Elite- Pedo Nederlanders de corrupte NGO-ambassade heeft gevraagd om assistentie.

Na tussenkomst van de ambassade, het ministerie in Den Haag en de corrupte  ‘VVD-Elite-Gangster-Minister Stef Blok persoonlijk kwamen de corrupte Ethiopiërs in actie. De  liederlijke Parasieten-Pedo-GroenLinks-NGO-groep werd onder corrupte militairen en politie  begeleiding naar de hoofdstad Addis Ababa gebracht, waar het wel in bepaalde ‘Witte’-Groene-NGO –gebieden’ veilig is voor de hongerende ‘Zwarte Pieten’.

Naar veiliger ‘Wit’ NGO-gebied.

Een woordvoerder van GroenLinks Rechts meldt dat de twee Kamerleden op ’werk Vakantie bezoek in Ethiopië’ waren. „In het gebied waar zij waren braken door hun komst onlusten uit. Het corrupte ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gratis consulaire bijstand verleend daar waar zij de gewone Nederlander in zijn sop laten gaar koken om te zorgen dat zij door de Ethiopische autoriteiten naar veiliger gebied zijn gebracht”, bevestigt de woordvoerder van Boy-Klaver. Hij ontkent dat de GroenLinks Rechts Wethouder Van Tongeren met haar’ #metoo- aanrander- assistent -Sonneveld’ op straat met de’ GroenLinks -Viberator’ heeft lopen zwaaien in haar ‘Hoeren-seks pak’(Video), dat doet zij alleen in Den Haag, aldus de woordvoerder met een hijgende stem.

In het actuele reisadvies van Buitenlandse Zaken wordt Nederlanders aangeraden het gebied alleen te bezoeken voor ’noodzakelijke reizen’. Het advies is sinds de zomer al een paar keer aangepast vanwege aanhoudende onrust in Ethiopië.

Sultan-Edrogan’: ‘We aren’t Slaves from the ‘US’ like the rest of the NATO: Rutte& Van Oijk & Sophie in ‘t Veld: Nou wij wel en het is Top!(Video).

Junkie-Peter R de Vries’ bekent woest: Ik ben straatarm en vlieg Economie Class Transavia(Video).
De enige die nog meer vliegen dan ;Boy Klaver zijn Taxfree -VOC-King Willem& Queen Exotica Maxima, die breken ieder ‘Milieu vervuil-record'(Video).Overigens is ‘Boy Klaver’ de afgelopen tijd opvallend vaak gratis  te vinden in het vliegtuig om het milieu te ‘beschermen’. De afgelopen twee maanden vloog hij ook al First Class naar Barcelona en Athene, onder meer om een ‘Bral-Feest & snuif& neuk- Groen- congres ‘te bezoeken samen met zijn ‘Master Bram’ en de ‘sexwerker -Wethouder Van Tongeren. Naar Athene gebeurde dat in de luxe business class van de KLM met champagne en kaviaar, waar  de aan lager wal geraakte ‘Junkie- Peter R. de Vries’ jaloers op is, die zit tegenwoordig als milieuvervuiler met zijn corrupte naat opgevouwen in Transavia naast Zwarte Piet. Een zegsman-beroepsleugenaar van de ‘Oplichting& SUV-Bakfiets- Maffia-partij’ stelde dat het destijds de enige beschikbare zitplaats in het vliegtuig was en dat het peperdure ticket door GroenLinks is betaald. De terugvlucht, zo benadrukte loog de woordvoerder  ‘was in de economy klasse en nee niet naast die Junk en Hoerenloper- Peter R. de Vries en/of Zwarte Piet,hahahahah,hhihihihi, Stem GroenLinks!!!!!!!!.’

Steve Brown, het Vrije geluid aangevallen door laffe&corrupte beveiliging’s Politie van de ‘VVD Yab-Yum Hennis’ ’& GroenLinks op de Dam Oekraïne-Elite Maffia- referendum.