(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het ‘Christelijke’ Kabinet Rutte3 dat niemand wilde, behalve Gordon en  ‘Mad dog Trump’.
Gisteravond zaten Rutte,Hoes en hun ‘Bijbel-Boy Segers’ te liegen bij Humberto Tan. Na de Late ‘Riool-uitzending doken Rutte & Hoes direct de Paardensteeg in. ‘Boy-Segers’ ging direct naar zijn ‘Exorcist-priest’. Men kon duidelijk zien dat de Duivelse onderhandelingen zijn tol hadden geëist bij de ‘Bijbelbelt-Boss Segers’. Hij zat er ongemakkelijk en spier wit bij alsof hij de afgelopen drie maanden dagelijks als een ‘Toy-Boy’ door de hele ‘Pedo-Demmink-Shell-Chapter ‘(Video) van de ‘VVD-misdaadgroep’ was verkracht.

Regeerakkoord na drie maanden duister onderhandelen ‘Royal-Shell-Kabinet Rutte3’ rond(Video).
Kabinet Rutte 3: “Christelijk Eerlijk Delen”:De BTW op voedsel omhoog en de ‘Honger& Bloed opbrengst’ daarvan gaat naar de Taxfree-multinational’ op de ‘VVD -Zuidas‘ (van o.a de ‘Shell-Duivels’ van de ‘Massamoordenaar &VVD-Gangster Zalm’) en de hoogste Klasse(Elite) middels belastingverlaging. De verwachting is dat nog meer eerlijke mensen aangewezen zullen zijn op de giftige Voedselbanken van de PvdA‘Kapo Klijnsma ‘(Video). En van dat mensonterende idee krijgen Rutte, Gordon Hoes spontaan een ‘VVD-Harde–plassertje’. De ‘CU-Incest Bijbelboss- Segers’ zal bidden voor de arme sloebers  zijn dochters liet hij dramatisch  weten bij Humberto Tan met pijn in zijn gat.Rutte& billlenmaatje (Video) vierde ‘Jat geld- regeerakkoord – van de armen voor de Misdadige Multinationals ‘ feest met peperdure ‘Onno Hoes-schandknapen’ in de ‘Pedo-Paardensteeg’. ‘Junkie-Gordon‘ stond zoals gewoonlijk stijf van de Coke en Rutte stond stijf in zijn ledere ‘VVD-speedo-onderbroekje’ en Hoes was druk bezig als de Burgemeester van de Darkroom.

De eerste die de ‘VVD- Godfather Rutte’ hebben gefeliciteerd waren ‘Bankster-Boy-Macron en Premier ‘Liar- May’ en hun Boss  ‘Mad Dog Trump’ met het nieuwe stok oude ‘Thatcher &Reagan-Liberale-(D66&VVD)- Fascistische’ belasting plan steel het geld van de armen, bejaarden  en zieke massa en geef het aan de Utra-Rijken.