(door ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs. )
AMSTERDAM-NOIR- Rechtbank Amsterdam ‘Griffier Monster-Toonen’ liegt(Video) tegen Steve Brown en overtreed de wet met ‘Killer Queen -Rechter mevr. A.C. Loman’.(Video)

AMSTERDAM-NOIR-Het ‘Regiem-Taxfree-Shell Rutte 3′(Video) heeft op duister en corrupt voorstel van de altijd liegende ‘VVD-Elite Gangster-Minister Dekker’ voor geen Rechtsbescherming voor de laagste en middenklasse besloten zijn ‘Nacht und Nebel-Lady C.M.-Wiertz-Wezenbeek’ voor te dragen voor benoeming als  corrupte en laffe President van de Rechtbank Amsterdam. De  ‘Wiens brood men eet wiens-VVD-misdaadgroep-taal men spreekt-benoeming’ ging in per 1 januari 2019. Schokkend in het kader van het Algemeen belang en de niet bestaande Rule of Law in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte 1,2,3’: Nacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek van de ‘Franz Kafka- Rechtbank Amsterdam’ wijst klacht en aangifte af van Brown( zie Pdf onderaan dit artikel) inzake liegen en bedriegen van haar corrupte Griffiemedewerker ‘Monster-Toonen’ en het overtreden van het Griffierecht en het procesrecht door de Voorzieningsrechter ‘Killer Queen -A .C. Loman’, die zo uit de ‘SBS-Riool-Lynch-Judas-Raadkamer’ van ‘Junkie-& Hoerenloper-Peter R. de Vries’ &’Maffiaboss & gedoogde DrugsLord- Bagger-Psychopaat -John de Mol’(Video) komt.

Wie niet behoort tot de ‘Royal-Taxfree-Elite’ zoals Poch, Wilders & Brown & Holleeder zijn kansloos om hun Recht te halen bij het ‘Volksgerichtshofe-Rechtbank-Casino’(Video).

De ’Nacht und Nebel President C.M. Wiertz- Wezenbeek sommeert (bedreigt) Brown binnen twee dagen het bewijsmateriaal(Video) van zijn klacht en aangifte tegen ‘Monster- Toonen’ en ‘Killer Queen-Rechter- Loman’ te vernietigen c.q. te verwijderen van het internet( zie de ‘Nacht und Nubel-van de zotte-brief d.d. 28 oktober 2019’ onderaan het artikel(Pdf) van President  C.M. Wiertz- Wezenbeek). De eerste jurist en President C.M. Wiertz- Wezenbeek van de Rechtbank Amsterdam gaat verder niet in op het feit dat Brown naast zijn klacht ook aangifte ter zake strafbare feiten  heeft gedaan tegen  haar medewerkers Toonen en Loman . Dat is voor de eerste jurist C.M. Wiertz- Wezenbeek van Amsterdam opeens te ingewikkeld om te begrijpen(Kuch). Of houdt zou zich hier van de Oerdomme, omdat zij vreest anders te kunnen worden aangemerkt  als een ‘(VVD)-Amsterdamse-Gerechtelijke Godfather’, die leiding geeft een ‘Criminele -Zwarte Tuig in Toga- organisatie’.

Schokkend: Amsterdamse Ovj. Van Vliet overvalt en intimideert ‘Volks-jurist Steve Brown’ straffeloos(Video).

Politie frustreert en bagatelliseert aangifte Brown tegen Minister Ollongren de AIVD-Politie Informanten Bas van Hout & Peter R. de Vries(Video) , NOS en Jeroen Pauw :

De ‘Nacht und Nebel President C.M. Wiertz- Wezenbeek verklaard Brown zijn klacht en aangifte ongegrond  met de simpele hautaine Bral-mededeling :”onze  Griffiemedewerker dhr. Toonen en onze Voorzieningsrechter mevr, A.C. Loman ontkennen de klacht en aangifte van Brown niet, maar herkennen zich er niet in”.Thats it!

Geen nader onderzoek, geen getuigen/verdachten verhoor door de politie en/of de RC en/of het OM, geen inschakeling van politie en/of Justitie. Nee, helemaal niks. Het feit dat de daders Toonen en Loman stellen/brallen/liegen zich niet te herkennen in de klacht en aangifte van Brown is voldoende voor de ‘Nacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek’.Nou, dat zouden Willem Holleeder, Geert Wilders,de Mocro Maffia en de Presidenten van de Motorclubs No Surrender, Hells Angels, Satudarah en Ridouan Taghi,enz,enz. ook wel willen(Video): “Wij herkennen ons niet in de tenlastelegging  van het OM”.
President C.M. Wiertz- Wezenbeek van de Rechtbank Amsterdam: “oké u herkent zich zelf niet in het bewijsmateriaal van het OM en/of de Politie, derhalve bent u vrij gesproken en we gaan direct al het bewijsmateriaal vernietigen en er mag niets meer worden gepubliceerd in de kranten en/of uitgezonden op TV over u en ons in deze zaken”.

Koekje eigen deeg kan de President  C.M. Wiertz- Wezenbeek en haar ‘Tuig in Zwarte Toga ‘ moeilijk verteren(Video).

Deze ‘Nacht und Nebel-President C.M. Wiertz- Wezenbeek’ is niet van onze gewone burgers Planeet, maar van de ‘Elite-Klasse-Justitie-Planeet’, want zij veroordeelt wel Brown voor zijn ‘AIVD & Politie-informanten-Junkie-Peter R. de Vries & Hoerenjong -Bruine Rat -Bas van Hout-handelwijze’ jegens haar medewerkers, die Bas van Houtde corrupte Top Bolhaar & Brouwer(Video) ( en zie Noot) van het OM juist goedkeurt en zelfs tot voorbeeld heeft verklaard voor het OM en de Gerechtelijk macht. De ‘Overval- Peter R. de Vries & Van Hout-methode’ waarvan de extreem corrupte en laffe  Amsterdamse OvJ. Vliet(Video) als lid van voor het merendeel corrupte en laffe Amsterdamse Staande Magistratuur zich recentelijke  d.d. 17 oktober 2919 nog van bedient had jegens Brown keurt President  C.M. Wiertz- Wezenbeek dan weer wel goed. Tja, de Klasse Justitie en hypocrisie van President C.M. Wiertz- Wezenbeek en de Rechtbank Amsterdam is de schaamte voorbij bij.
Daarnaast ben ik en mijn familie diverse maken zelf het slachtoffer geworden van opnames met de verbogen camera door de ‘Politie & AIVD- informanten Bas van Hout & Peter R. de Vries’  i.s.m. bepaalde corrupte Justitie & politie die o.a. n.b. op Nationale TV  5 avonden achtereen  zijn uitgezonden met verknipte en geplakte beelden om mij neer te zetten als een Junkie-criminele randdebiel’ en  nadien onrechtmatig verklaarde ‘RTL—Sensatie- Riool-Lynch- Tokkie-Kijkcijfers-record’ uitzending werd. Ik heb daar ook aangiften tegen gedaan, die net als de rest allemaal in de ‘VVD-Justitie-doofpot’ zijn verdwenen:

Zelfs recentelijk nog bij ‘BNNVARA- Ratje-Jaknikker–Pauw’ en de ‘Staat-AIVD-NPO'(Video) die speelde de door Van Hout stiekem opgenomen telefoongesprek af, waarin Van Hout mij o.a.bedreigde( dat gedeelte was natuurlijk weer weggeknipt en niet uitgezonden bij Pauw en de NOS, maar ik had het zelf ook opgenomen dus dat ‘Judas-verknip-feest’ ging deze keer niet door )tussen hem en mij af:

En als klap op de vuurpijl dat ‘Nacht und Nebel-Lady C.M.-Wiertz-Wezenbeek’ op een andere Klasse Justitie planeet zit dan de gemiddelde normale burger is het feit dat zij toestond dat haar Rechtbank en haar OM de God mag weten hoe lang de stiekem getapte Telefoongesprekken door de liegende ‘Judas-Zussen Holleeder’ met hun broer Willem als slachtoffer onderleiding en Lynch-regie (de Tap-banden werden ook nog geknipte en geplakt door Peter R, de Vries ten nadele van Willem Holleeder en gedeeltes  uitgezonden( ten gelde gemaakt) bij ‘RTL-Riool Boulevard’  en  middels de ‘Sensatie- leugen  -boeken’ van de Judas-zus ex Mr. Astrid ) van de zwart betaalde ‘AIVD & Politie-informant Peter R.de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM & politie Amsterdam tot hoofdbewijs zijn gebombardeerd om Willem Holleeder levenslang te bezorgen:

Ing Steve Brown legt hierna uit hoe de ‘Royal-Taxfree-Klasse –Justitie’ is ontstaan en hoe de ‘Nacht und Nebel- rechtspraak’ misdadig werkt om de massa onder de duim te houden en kaal te plukken en murw en (mond) -dood te maken voor de Heersende ‘Taxfree-Royal-Pedo- Rapits- ProDemos- Killer-Elite’(Video) :

Tot Slot: U als ingevoerde vaste  lezer in deze ‘Zwarte Tuig in Toga-materie’ begrijpt het al. Wij gaan geen gehoor geven aan de sommatie (bedreiging) van de ‘Nacht und Nebel President C.M. Wiertz-Wezenbeek’ om deze twee youtube filmpjes

en deze:

te verwijderen, want wij zijn niet hun ‘Staats-AIVD-NPO’ en/of RTL Riool -Boulevard en/of de ‘Bral-programma’s’ ‘# Metoo-Pedo Rapist-Matthijs van Nieuwkerk’ & ‘Ratje-Jaknikker- Pauw & ‘VPRO-Grachtengordel-D66-Lubach’ van de publieke Staatsomroepen en /of ‘RTL-Riool-Golddigger-Show” met Bral & Lieg-Presentatoren Junkies Jinek & Moszkowicz & Peter R. de Vries & Beau van Erven Dorens(Video) in dienst van de ‘Heersende -Straf de Armen -Klasse’.

Wij zijn van mening dat het Volk recht heeft op de waarheid, Power to the People & de Waarheid & Fuck de ‘Taxfree- Royal- King Willem-Killer-Elite’.(Video) :

Zie hier  het bewijs(Pdf) van het voorgaande middel een ‘bekentenis- /bedreig-brief’ d.d. 28 oktober 2019 van de ‘Nacht und Nebel President van de Rechtbank Amsterdam C.M. Wiertz- Wezenbeek aan ‘Volksjurist-Steve brown’.

Justice for All — Tulsi Gabbard at the South Carolina Criminal Justice Forum

Noot:OM: besluit Peter R. de Vries jammer.
Voorzitter Herman Bolhaar van het College van Procureurs-Generaal betreurt het dat het misdaadprogramma van Peter R. de Vries volgend jaar stopt. De OM-topman noemt zijn werkwijze “open, integer en vasthoudend.” Volgens Bolhaar heeft De Vries het OM gestimuleerd om vasthoudend te blijven als een zaak ingewikkeld wordt. “Het zal wennen zijn zonder hem”, aldus Bolhaar in het NOS Radio 1 Journaal. “Peter de Vries is een journalistiek insituut geworden. Hij heeft een bijdrage geleverd aan het onthullen van belangrijke onderzoeksresultaten.” (…) “We hebben gemerkt dat Peter R. de Vries voor een aantal van die zaken doorslaggevend was voor de oplossing.” Bron: https://www.villamedia.nl/artikel/om-besluit-peter-r.-de-vries-jammer
 

Noot:(-)De voorzitter van het college van procureurs-generaal, Harm Brouwer, vandaag in Trouw Peter R. de Vries lof toezwaait met de erkenning dat hij ’goed werk’ heeft geleverd. Kritiek op diens werk noemt hij zelfs ’behoorlijk hypocriet’(-) (Bron: https://www.trouw.nl/nieuws/hoe-riskant-ook-toch-goed-dat-burger-meedoet-aan-misdaadbestrijding~b10c817f/)

Noot: De teloorgang en normvervaging  van de Gerechtelijke macht blijkt ook uit het feit welke ranzige en vernederende corrupte criminele  rol zij n.b.gratis speelt in de ‘Riool-Media-Lynch-Maffia-Raadkamer van John de Mol en zijn ‘Media-Huurmoordenaar Peter R. de Vries: (Bron: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2019/09/04/rechtbank-amsterdam-griffier-monster-toonen-liegt-tegen-steve-brown-en-overtreed-de-wet-met-rechter-a-c-loman/)

Opmerking: Binnenkort schokkende onthullingen:De AIVD en de Top van Justitie weten al meer dan een kwart eeuw dat John de Mol gefinancierd is met drugsgeld van Klaas Bruinsma(Video).

(ing Steve Brown is Underground Presentator Stem van de Straat, Hoofdredacteur Volksnieuws uit Amstderdam-Noir , Volksgangster& Verzet’s Held, Vlogger, Coffeeshop oprichter/eigenaar The Happy Family,Veronica Presentator Zware Jongens, Bijzonder Hoogleraar Media Maffia, Klaprecht jurist, Streetreporter,Bestseller auteur, Maatschappelijk werker,Regisseur, Programmamaker. Bedenker van het ‘Rat in Pak Elite-Gangster Billboard’ ,Klokkenluider,slachtoffer Moord &AIVD& politie-aanslag Judas-Informanten ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘Junkie-Hoerenloper -Peter R de Vries& ‘Ratje- Jaknikker Jeroen Pauw’, ‘Staats-AIVD-NPO’ en de Persgroep Parool. Volkskrant, NRC en Algemeen dagbald(Video) , etc,etc, etcetera))