(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  #4 mei Dodenherdenking: Waarom vertelt King Willem nooit op de Dam over de SS-‘Heldendaden’ en verliezen van zijn Familie voor, tijdens en na de Tweede Wereld Oorlog(Video).

Koning Willem-Alexander aka “Taxfree -VOC –SS-King Willem” heeft dinsdag met de Poolse President Andrzej Duda de  ‘dr. Goebbels-viering’ van de 75-jarige bevrijding van Breda bijgewoond. Waarom uitgerekend hij?  De ‘Staat-AIVD-NPO’ van de ‘Mega-Fraudeur & Pimp Frans’ pakte weer breed uit met hun Leve King Willem de ‘Held der lage Landen – Fake News’.  King Willem, een nazaat van SS-ers en corrupte  lafaards en Parasieten  a La  ‘Opa Nazi- Bernhard’ en ‘Papa Nazi- Claus’ die o.a. ook betrokken was bij Oorlog’s-misdaden . Het was dinsdag precies 75 jaar geleden dat de stad werd bevrijd door het Poolse regiment onder leiding van generaal Stanislaw Maczek, terwijl de hele laffe ‘Parasieten-Koninklijke– Familie’ tijdens de Tweede Wereld Oorlog de bloemetjes buitte zetten op kosten van het  bezette  hongerende  Volk in het veilige Canada  en/of de US en/of in de Luxe schuilkelders in London met het gestolen goud uit de Nederlandse Bank en/of vochten voor de SS zoals ‘Prins-Pedo- Claus’ ,wellicht tegen de Polen, maar zeker tegen de Russen en/of was lid van de NSDAP&SS zoals Prins Bernhard.

SS Prins Bernhard altijd welkom ,maar ‘Dikke’ erewachten behalve Bolle King Willem niet welkom bij Dodenherdenking(Video)

De nazaat King Willem van de Nazi’s en de president legden beiden een krans bij het graf van de generaal. Acht Poolse veteranen, die de strijd om Breda hadden meegemaakt, waren aanwezig op het Pools militair ereveld en die hadden geen notie van het inktzwart SS-verleden van King Willem anders, zo oud als ze zijn hadden zij King Willem mogelijk aangevallen en de krans om zijn laffe oren geslagen .

Dodenherdenking ’40-’45 is gekaapt door de corrupte ‘Taxfree-Royal-Killer-Elite’  en hun  dr. Goebbels-  Mainstream Media(video)

‘EU-(Elite)- resolution’ equating Communism & Nazism is tawdry piece of Russophobia: Rutte& Sophie in ’t Veld: het is Oke & Timmermans beledigd de Russen(Video) .

 

Breda is de enige Nederlandse grote stad die door de Polen is bevrijd van de  Nazi’s a La  ‘Pedo-Prins Claus’. De bevrijding van Breda kostte 115 Poolse soldaten het leven. Na de ceremonie werd stilgestaan bij een immense  muurschildering van een jonge Poolse kunstenaar. Een van de vrouwen op het bevrijdingstafereel was er nu ook bij, weet zij veel van het duistere  SS verleden van King Willem zijn familie. Wat niet gevierd werden nooit gevierd zal worden ( zit ook in de  Haagse ‘Elite-Pedo-Rapits- ProDemos-Doofpot'(Video)) is dat meer Nederlandse soldaten sneuvelende aan de zijde van de SS, die vochten tegen de Russen dan in het Nederlandse Leger tijdensde Tweede Wereld Oorlog:

D-Day-Showbizz-Time’ zonder Russen, de bevrijders maar met ‘Sir Draft Dodger Trump’ en zijn ‘bezette’ EU-Slaaf-landen(video)

Koning Willem Alexander: NL& Estland natuurlijke Nazi &NSB-bondgenoten(Video).

De  schandalige ‘dr.Goebbels-viering’ met de laffe en corrupte King Willem werd afgesloten op de Grote Markt in Breda. Op het bordes begroetten de koning schaamteloos met de domme en/of gewoon corrupte Poolse president opnieuw de Poolse veteranen, die in historische militaire voertuigen de Grote Markt op kwamen gereden. Pure minachting  voor de waarheid, de  Poolse veteranen en hun kameraden die gesneuveld zijn mogelijk mede door  toedoen van zijn papa SS-er ‘Pedo-Prins Claus’.  King Willem dankte de Poolse veteranen niet namens zijn Nazi Opa& Papa voor hun strijd tegen de bezetter en zijn ‘SS-Papa Claus’ en voor hun komst naar Breda voor deze dag. „Naast de verschrikkingen zijn er ook de herinneringen aan de vreugdetranen, het feestgevoel en de omhelzingen van de Poolse soldaten en gelukkig niet aan het nazi verleden van mijn familie  en dat die voor het eerste schot viel als heuse laffe Landverraders  reeds de benen hadden genomen naar het buitenland met.a.het gestolen goud uit de Nederlandse Bank(Video) ”, bralde hij niet.

Zie hierna de hele ‘Taxfree-SS-Familie Koninklijke Familie’omring door NSB-er op de Dam(Video) krokodillen tranen janken:

 

Noot: he 90th Light Infantry Division was a light infantry division of the German Army during World War II … As such, the Africa Division was reconstituted as the 90th Panzergrenadier Division met Prins Claus  in Sardinia during July 1943. … The division has been implicated in a number of war crimes in Italy between August 1944 and April 1945.