(Van onze anti Racisme&armoede& ’ Taxfree-Royal-VOC- Slaven-Groot Kapitaal’  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Daar waar Poetin direct na het uitbreken van COVID-19(VIDEO’s) het zorgpersoneel loonsverhoging gaf, geeft ‘Judas-Rutte &Co’ ze weer een klap in het gezicht& ‘Veronica- Inside-Zwarte-Pieten- Gekte’(VIDEO’S).
De PvdA -” Uncle Tom”-Aboutaleb ‘over racisme in appgroepen agenten: ‘Dit gaat alle ‘Zwarte Pieten-grenzen’ te buiten’.  De racistische uitspraken die toevallig gisteren naar buiten kwamen  in de ‘Politie- Zwarte Pieten- appgroepen’ gaan alle grenzen te buiten, bralt de corrupte en laffe  Rotterdamse PvdA Burgemeester “Uncle Tom”- Ahmed Aboutaleb in een reactie op het nieuws. ” Mijn ‘Red Neck- NSB-Agenten’ hebben het vertrouwen beschaamd van andere ‘NSB-agenten’ én van Rotterdammers”, bralt  de burgemeester. Het  ‘Elite-Pedo-Rapist- Riool-Showbizz- OM’(VIDEO’s) bekijkt of er een strafrechtelijk (Doofpot)-onderzoek gestart wordt en dus horen wij hier nooit meer iets van. Maar volgens het Forum van (geen) Democratie  en de Grote Blonde Leider Wilders van de PVV bestaat er geen racisme in Nederland.

De Trots van  Master Rutte is een Moordende ‘Christelijke- Koninklijke -VOC-Shell-Machine’ die niet onderdoet voor ‘Islam’-ISIS(VIDEO’s):

Toean  Basar -& Oplichter  Johan Derksens- Zwarte Pieten- Racisme’ (VIDEO’s) splijt Lieg& Bedrieg – Bral-Kamer: botsingen, verwijten en gescheld, maar geen excuus van Master Rutte & Co namens zijn Boss ‘Taxfree- King Willem’ een telg van Slaven en Opium handelaren.

Labbekak-alert uit de ‘VVD-Slaven—katoenplantages’ en de ‘PLO-D66-killing fields’ van het Westland& Apen dood gemarteld door D66&Rutte!(VIDEO’s).

PLO-Expat-Minister Sigfrid Kaag-al-Qaq’ wordt nieuwe D66 Partijleider. Expat Ollonger & ‘Freakje Jetten’ & Groot Kapitaal & AIVD & CIA steunen haar benoeming(VIDEO’s)

Rutte & Asscher- Participatie-wet’ voert de ‘Sarphati-armenarts’ weer in en verbied Tolerantie en Barmhartigheid. (deel 1)(VIDEO)

US&EU is back to feudalism, with ‘Taxfree-Royal-Killer-Elite- Pedo-government’ treating ‘Americans & Europeans like peasants’
Het Lieg en Bedrieg Bral-debat‘ over ‘Zwarte Pieten–racisme’ zorgde gisteren in de voor het merendeel ‘Judas- Tweede Kamer’ voor net zo veel emoties en tegenstellingen als in de ‘Participia -Slaven-samenleving’. Kamerleden maken elkaar vooral  ‘Zwarte Pieten-verwijten’, al hadden ze de altijd liegende  VVD-premier Master Rutte en twee  extreem corrupte en laffe Ministers de ‘CDA Gestapo- Generaal- Grapperhaus’  en de ‘PLO-  D66- DDR66- Censuur- Queen- Jonkvrouw Ollongren ‘ ( die laatste komt ook uit een Adellijke Russische familie die er Lijfeigenen(Slaven) op na hield ) opgetrommeld om te reageren en liegen op een keur aan plannetjes om de  ‘Taxfree-Koninklijke VOC- Zwarte Pieten- discriminatie’ (niet) uit te bannen.Die plannen waren voor het ‘Bral-debat’ al wereldkundig gemaakt. Zo wil D66 ‘DDR66-PLO’  speciale discriminatierechercheurs bij de ‘Red Neck-Killer- politie’ en een nationaal ‘Sinter Klaas- coördinator racisme’, die de ‘Zwarte Pieten- racisten’ a la Wilders en  Demente Hiddema en Johan Derksen en  Junkie- AIVD-informant – Peter R de Vries. enz.(VIDEO’s)  kan arresteren en dan eerst met de Roe op de blote billen( vinden ze waarschijnlijk allemaal nog lekker ook die perverts)  en dan  mee nemen in de zak van Sinterklaas het land uit!  GroenLinks Rechts wil een nationaal slavernijmuseum met een standbeeld van ‘Yes we can Boy Klaver’ en de Amsterdamse “ Deep State”- Burgemeester Halsema.  En en dat het ‘Zwarte Pieten-Kabinet Rutte’ kijkt naar uitsluiting via algoritmes in onze AIVD-informatiesystemen. Met de ‘CU-incest-Bijbelbelt’ vragen D66 en GL het kabinet (niet) excuses te maken vanwege het Nederlandse  ‘Taxfree koninklijke -VOC-slavernijverleden’. Het jaar 2023, 150 jaar nadat Nederland de ‘Slavernij -Royal- Elite- misdaad-praktijk’ stopte, moet een ’herdenkingsjaar’ worden, maar vooral niet gaan over de Hedendaagse ‘Slaven-Participatie-maatschappij’ van Rutte & Joodse Raad- Asscher  de uitvinder van de ‘Ping Pong -Democratie'(VIDEO’s) . 

Prinses Marijnissen ‘gekozen’ tot lijsttrekker SP en geeft zich direct over aan ‘VVD-Godfather Rutte’& Groot Kapitaal& ‘Royal-Elite- Rapist-Pedo’s’(VIDEO’s)

Volgens de SP VVD-misdaadgroep moet slavernij een plek krijgen in een nationaal historisch museum. De ‘PvdA-hoertjes’  wil van slavernij herdenking Keti Koti een nationale feestdag maken bij de  mensonterende  ‘PvdA Kapo- Jetta Klijnsma- Voedselbanken(Video”s) , discriminerende bedrijven uitsluiten van overheidsopdrachten en een’ Nep en Fop- staatscommissie’ die institutioneel racisme  onderzoekt, behalve die van Joodse Raad Asscher.  De ‘Nep en Fop Christen ‘- CDA wil met andere partijen een meldpunt tegen verhuurders, behalve van  Huisjesmelkers Prins Bernhard en ex VVD Kamerlid  Haga en ‘Labbenkakken- uitzendbureaus’ als zij alleen ‘Blanken-Labbenkakken’ beloven te bemiddelen om de Hemel in te komen.

Komkommer: Waanzinnige Rutte: Terug naar de Bloederige Gouden Eeuw van de Koninklijke  V.O.C.

‘Corrupt Denk.niet-na Bestuur -#Metoo-Denk’ zet Azarkan uit de partij. Arkazan neemt ook ‘AIVD Informant- Peter R. de Vries’ als advocaat(VIDEO’s).

Klonk dat vooraf nog constructief volgens het oude mannen ‘NSB -Vod de Telegraaf’, het ‘Bral-debat’ ontaardde al snel in gesnauw. #Metoo- Azarkan (Denk. Niet-na) verweet ‘PvdA-leider- Joodse Raad- Ping pong-Asscher’( zie Video hiervoor) racisme tijdens zijn laffe en corrupte ‘Roof- de armen en zieken kaal – ministerschap’ voor Rutte te hebben verergerd en dat is gewoon waar. De reden dat ‘Ping pong- Asscher’ ontplofte was dat Azarkan hem er fijntjes op wees dat zijn voormalige partijleider  ‘Playboy-Imam- Samsam’(Video’s) en de dronkenlap Spekman ,de voormalige brallende Voorzitter van de PvdA-hoertjes en niet te vergeten de ‘Heroïne -Junkie neuker- Oudkerk’ zich publiekelijk extreem discriminerend  hadden uitgelaten over Nederlanders van Marokkaanse origine. Walgelijke uitlatingen waar de Grote Blonde leider Wilders nu door het  partijdige ‘VVD-CDA-Pedo-Rapist-OM’ voor wordt vervolgd.

Dat bracht Asscher tot een tirade tegen het etnisch profileren van ‘Denk. Niet-na’  om verdachtmakingen van Kamerleden met een allochtone achtergrond. „Tot aan de Turkse televisie van Sultan Erdogan  aan toe. Mensen hebben bedreigingen ontvangen, mensen zijn uitgescholden. Hun familie kwam in de problemen. Allemaal door de partij Denk.niet-na van de heer Azarkan.” Daar moest hij eerst maar eens excuses voor maken, vond  ‘Joodse Raad-Asscher’. Toen SP-leider Prinses Marijnissen hetzelfde vroeg, noemde Azarkan haar een ’beschonken komkommer van Rutte’.

Massahysterie’: Unilever van ‘PvdA-Desk Killer Gerdi Verbeet’ geeft ‘Maak Zwart Wit-gezichtscrème‘ andere naam vanwege ‘Zwarte Pieten- racismedebat& 75 jaar (geen) Vrijheid’(VIDEO’s).

Toean Basar Derksen’ is niet alleen een oude ‘Kuifje in Afrika-racist’ maar ook nog een Ordinaire Oplichter die andere net als ‘Junkie- AIVD&Politie- informant- Peter R. de de Vries’ de maat neemt (VIDEO’s)
De  grote  Blonde PVV-leider Wilders uit de oude mannen  ‘Toean Basar Derksen-Kuifje in Afrika- school‘ bestreed dat er in Nederland überhaupt een probleem is met racisme & Politie en ‘Koninklijke -VOC- Slavenhandel ‘ van vroeger en nu . Hij haalde daarbij een onderzoekje aan waaruit blijkt dat 95 procent van de Nederlanders geen probleem ziet in vriendschap met iemand  als Zwarte Piet van een andere kleur. Wilders de hysterische man van ‘minder minder Marokkanen’ behoort tot de 5 procent die daar wel een probleem in ziet.Al die demonstraties na de dodelijke arrestatie van  de Red Nek politie- moord op George Floyd in de VS zijn een teken van ’linkse hysterie’. „Ondanks de aanwezigheid van dat ‘Sjors en Sjimmie- tuig’ dat Akwasi heet, is Nederland een tolerant  ‘Zwarte Pieten – Taxfree-VOC-SS- King Willem- land’. ”,  bralde de oude racist Wilders.

‘Boy Klaver’ & Master-‘CIA Trol -Van Oijk’ aangevallen door plaatselijke bevolking in Afrika(VIDEO’s) 

‘Yes we can Boy Klaver’ vond het weer ’schandalig’ dat Wilders zo minachtend sprak over ’de nazaat van Ghanese slavenhandelaren’ die op de Dam zei dat hij Zwarte Piet in z’n gezicht zou trappen. Toen ging het behalve over Zwarte Piet ook weer over de islam, volgens Wilders ’de meest racistische ideologie’. Verder worden volgens hem vooral autochtone Nederlanders uit de Laagste Klasse  gediscrimineerd door de  laffe en corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA, D66, PvdA, GroenLinks, CU en de VVD met hun dr. Goebbels  Outlet de ‘Staat-Media- AIVD-NPO’ met als Boss de Pimp& Mega-Fraudeur- Frans Klein( mogelijk ook een AIVD-informant ( VIDEO’s) ) . Dat laatste punt van Wilders is waar!

‘Betuttelracisme’: US&EU is back to feudalism, with ‘Taxfree-Royal-Killer-Elite- Pedo-government’ treating ‘Americans & Europeans like peasants’(VIDEO’s)

De VVD’er  ‘Uncle  Tom’- El Yassini van Master Rutte, het enige gewone corrupt en laffe Kamerlid tussen de  voor het merendeel ‘Judas-fractieleiders’, wilde het over iets anders hebben: ’betuttelracisme’. Hij noemde de krampachtige manier waarop de ‘Staats-&Commerciële  Bral- publieke omroepen met de Subsidievreters als  Jaknikker Pauw en de Super BN-Allround Hoer Beau diversiteit op de bejaarde ‘Zombie TV-buis’ probeert te krijgen. Of de ’afkomstverklaring’ die iemand met migratieachtergrond naast zijn arbeidscontract mag tekenen, een teken dat de sollicitant slechts lijkt gekozen om z’n achtergrond. Goede bedoelingen kunnen vernederend uitpakken, vonden ook andere  reactionaire ‘Zwarte Pieten- partijtjes’ PVV en  Forum  voor (geen) Democratie met woordvoerders als de demente racist Hiddema & de Amsterdamse ‘Dobberneger Naninga’.

Will Brown, victim of Omaha, Nebraska KKK-lynching. The charred corpse of Will Brown after being killed, mutilated and burned. 28 September 1919 © Wikipedia / University of Washington
Will Brown, victim of Omaha, Nebraska KKK- lynching. The charred corpse of Will Brown after being killed, mutilated and burned. 28 September 1919 © Wikipedia / University of Washington

Het kabinet van Master Rutte heeft inmiddels bekende Nederlanders als rapper Typhoon en Held van het Volk Edgar Davids( die laatste gaf recentelijk  zijn mening op TV over Slavernij en racisme en Zwarte Piet en dat deed hij ongelofelijk goed en inzicht gevend wat ons betreft )  gevraagd het debat over het  ‘Koninklijke- VOC-slavernijverleden en heden in een ’dialoogcommissie’ verder aan te brengen. Daarbij moeten ze ook de ’doorwerking van slavernij in de hedendaagse samenleving’ bespreken(kuch).

Zwarte Piet steelt niet, Rutte wel & ‘Mocro Maffia helpt Armen in Amsterdam (Promo SvdS).(VIDEO)

Master Rutte de Hofnar van Taxfree-VOC- King Willem : Geen Excuses : Hero MalcolmX killed by CIA: Lynching, stoning and burning: The 1919 ‘Red Summer’ race riots that America and Britain ‘Taxfree-Royal-Killer- Elite’ want you to forget but which echo today(VIDEO’s).
Premier Master  Rutte vindt het een ’goed idee’ om van 2023 een Nep en Fop- herdenkingsjaar te maken. Tegen het aanbieden van excuses voor het ‘Taxfree-Koninklijke -VOC-slavernijverleden en heden’ blijft hij bezwaren houden. Het ‘Taxfree-Shell kabinet Rutte3’  en hun boegbeeld King Willem het symbool  van ‘Zwarte Pieten-ongelijkheid’  bij geboorte betuigde daarvoor al eens ’diep berouw en spijt’(kuch). Een stap verder gaan zou de tegenstellingen over het onderwerp volgens  Master Rutte alleen maar vergroten.

Bovendien vond hij dat het zo lang geleden was dat er geen banden meer zijn tussen de  VOC-Koninklijke familie en de  Slaven en(Opium handel  en hedendaagse maatschappij. Angstvallig werd in de Tweede Kamer van Links tot rechts vermeden dat die banden er wel degelijk zijn. Zo kan men vandaag  de dag nog de miljarden  Royal-Slavenhandelaren Families van het ‘Koninklijke  VOC- bloed- poen’ terug  vinden van de ‘Bloed- Winsten’ van de Slavenhandel zowel in Nederland als in Engeland, Frankrijk  en de USA. En zijn heel veel minderheden van alle Kleuren  waaronder onder ook de Laagste Klasse bij geboorte nog steeds, op  wat uitzonderlijke Talenten en Unlce Tom’s na kansloos en wacht hun een ‘Slaven- bestaan’ in het ‘MOOIE –VVD-DOENERSLAND’ van Master Rutte & Co.

Tot Slot: De Demente Racist Hiddema zijn ‘Johan Derksen-Kuifje in Afrika’ (VIDEO’s) inbreng sloeg werkelijk alles. Hiddema: “Er bestaat geen racisme in Nederland en de slachtoffers van racisme zijn Oplichters en aanstellers en de moord op George Floyd is gewoon een klein ongelukje van een politie agent op een Schwarze Crimineel, Heil  Hitler, Heil Boy Baudet.En daarom zitten wij hier vandaag in De Tweede Kamer met zijn alle te brallen over Niet bestaande racisme in Nederland en USA. De ‘Taxfree- Royal-Elite- Slavenhandelaars’ en houders  van vroeger zijn vandaag de dag nog steeds aan de Macht en geëvalueerd tot Moderne Slavenhouders.

Het misdadige resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(VIDEO’s). 

Think your friends would be interested? Share this story!