(door  ing Steve Brown, Power to the People )

AMSTERDAM-NOIR- AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer -advocaat Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald” (VIDEO’s).
Nu was ik na dit artikel: “The Veronica Inside -Three Stooges’ met bejaarde racist ‘Toean Besar-Derksen’ van Maffia Boss John de Mol in ‘Het Zwarte Piet nauw’(VIDEO’s)” niet van plan om nog een keer aandacht te geven aan de Three Stooges Derksen & Genee & René van der Gijp van Maffiabaas- Bagger- psychopaat- John de Mol, maar nu de Alles-Bral-deskundige & neuker- ‘Junkie-De Vries ook weer zo nodig zijn ‘Bral-Kots-Lieg-mening’ moet geven kon ik niet achter blijven.

Welke Pet(er R. de Vries) vandaag?

Held van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir oud-profvoetballer Dries Boussatta.

Laat ik beginnen te stellen dat ik de enige spreker met verstand aan die bewuste ‘Kuifje in Afrika- tafel’ oud-profvoetballer Dries Boussatta vond. Hij veegde beheers en beschaafd en onderbouwd als een rechtsgeleerde en filosoof( van de straat) en objective Historicus  de tafel aan met de drie Stooges en (ex)-Junkie Wim Kieft, die er bij zat alsof hij niet kon wachten tot dat hij weer een snuifje kon nemen. Zo wees Boussatta o.a. hij Derksen op zijn extreme racistische ‘Sjors en Sjimmie- opmerking’ dat Sylvana Simons zo blij was als een Pauw Aapje en dat alle talentvolle Voetballende Marokkanen Nederland dankbaar moeten zijn van ‘Toean Basar Derksen’, want hun ‘Parasieten –vaders’ waren hier volgens hem naar toe gekomen om rijk te worden van onze ( karige) sociale voorzingen(VIDEO’s). Hij wordt dan ook door ons uitgeroepen als de Held van de Straat-Amsterdam-Noir.

Temeer de werkelijkheid is dat de Marokkanen hier naar toe zijn gehaald als gastarbeider( Slaven) om zich dood te werken voor een grijpstuiver :

Volgens Tafelheer Hoertje de’ Oerdomme René van der Gijp’ die zo maar qua herseninhoud de broer kon zijn van’ Oerdomme Linda de Mol’ en zo bij het reeds van de buis gehaalde volstrekt Mongolen programma Lady’s Night (Powered by Linda) kunnen werden hij en Derksen afgelopen maandag door hun ‘Presentator – Pooier Wilfred Genee’ voor het blok waarheid gezet.

De ‘AIVD & politie- informant -Junkie- Peter R. de Vries’ en Hoer van John de Mol, die zijn eigen moeder voor ‘Bloed-poen’ verkoopt begrijpt maar al te goed dat hoertjes ‘Toean Basar -Johan Derksen’ & Oerdomme René van der Gijp helemaal klaar zijn met hun gespreksleider ‘Pooier Wilfred Genee’. Het is een huichelaar, een farizeeër. Dat heeft de altijd liegende ‘AIVD & Politie-informant& Moordenaar- Peter R de Vries’ dinsdagavond aangegeven in zijn thuishonk ‘RTL-Riool-Lynch-Boulevard’ . ‘Toean Basar Derksen’ en de Oerdomme René voelen zich genaaid, omdat Pooier-Wilfred hen jarenlang als domme Hoertjes de meest foute racistische, discriminerende en beledigende uitspraken ontlokte, maar zich in de veelbesproken ‘Toean Basar-Derksen- racisme-VI’ ineens als een Judas tegen hen keerde. “Ik vond het ook een wat ongemakkelijke uitzending want ik herkende mijzelf direct in Genee “, bralde de stijf van de cocaïne staande ‘Junkie-De Vries’. Het ongemak droop er van af, vindt Junkie de Vries. “Je kon merken dat ze met de handrem erop spraken. Van der Gijp had moeite om in zijn vertrouwde ‘Oerdomme-Hoertjes’ rol te komen.”

En dat komt voor een groot deel door Wilfred, ‘Denkt-niet na De Vries(VIDEO’s).’Het meest opvallend vond ik wel dat Wilfred Genee zich toch wel als een soort van farizeeër gedroeg zoals ik ook altijd doe. Hij heeft nooit een kans laten liggen om ‘Sensatie-Kijkcijfers-olie’ op het vuur te gooien als  ‘Toean Basar-Johan Derksen’ met bepaalde racistische en discrimineerde weer eens met  ‘Kuifje in Afrika -retoriek’ kwam. Dan stookte hij dat altijd nog een beetje op en gisteren was hij ineens de vleesgeworden redelijkheid die Derksen tot kalmte moest manen, Snif, Snif, Hik.”

John de Mol trekt stekker uit ‘Joker Peter R. de Vries’ en zijn ‘Natte plasser-Judas-Raadkamer’(VIDEO’s).

AIVD woest op hun ‘informant Peter R. de Vries’: Zijn advocaat ‘Mocro-Kasem’ heeft gelekt naar ‘Mocro-Volksgroep Taghi’ en niet naar de AIVD(VIDEO’s).

Een Naaistreek van jewelste, vindt ook de ‘Allesneuker- Junkie-OM-Judas- De Vries ‘die ook niet het licht heeft uitgevonden. “Ik kan me wel voorstellen dat Derksen zoiets had van: nu krijg ik even een mes in mijn rug van de ‘Judas-persoon Genee’ die me eigenlijk altijd heeft lopen opjutten en uitdagen en dat is mijn handelsmerk, want dat doe ik mijn hele Judas- leven al, zoals bijv. bij mijn oude Volksonderwereld Bazen Klaas Bruinsma en Willem Holleeder, die heb ik ook altijd de Hemel in geprezen totdat ik als een echte ‘Media-Pooier – Holleeder’ samen met mijn Hoertjes de Zussen Holleeder voor het OM een ‘Judas- mes’ in zijn rug stak en levenslang bezorgde net zoals ik dat ook bij Taghi en Kasem(Video’s) heb gedaan en vergeet niet dat ik Steve Brown in de val o.a. wilde laten vermoorden door mijn Knokploeg en Politie met mijn oude Side Kick ‘AIVD- & Politie-Informant- ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas Van Hout’ (VIDEO) door hem in de valt te lokken met zijn toentertijd vriend tegenwoordig  ‘Draaideur Crimineeltje &Junkie Ron Ostrowski’:” Maakt Steve Brown met zijn klacht en aangifte Geschiedenis: Gaat de AIVD- ‘Moordenaars’ – ‘journalisten’- Informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout –beerput’ tegen Brown c.s. eindelijk open(VIDEO’s).

De VVD-‘Junkie-Gerard’ en debiele Leerjongen Mick van Mediahuurmoordenaar John van den Heuvel.
‘Junkie-Gerard Joling’ vindt ook dat Wilfred een naaistreek heeft geleverd: “Ik vind wel dat zijn collega Wilfred Genee hem echt een ‘Judas-dolk’ in zijn rug heeft gedaan net zoals mijn grote Held Peter R. de Vries ook altijd bij zijn slachtoffers doet. Dat was zo ongelooflijk onsportief dat ik gelijk een groot snuif cocaïne name. Als Johan stopt is het programma ook afgelopen, kan ik je vertellen. Wilfred Genee gaat het Oerdomme racistische programma niet in zijn eentje trekken.”
Wil hij nog wel aanschuiven in VI? “Als ik wat te promoten heb als BN-hoer zeker. Maar nu ik dit gezegd heb zal ik ook wel niet meer uitgenodigd worden, ha ha.”
De oude mannen -NSB Vod- Telegraaf-journalist’- ‘AIVD& Politie informant- Mick van Wely’ liet ’s avonds bij de ‘Super –allround- BN-Hoer- Beau’ een soortgelijk ‘Junkie-geluid’ horen. “Ik zou me ook behoorlijk genaaid voelen als er in een keer een heel ander soort toon aan tafel komt. Als je onder valse voorwendselen aan zo’n tafel gaat zitten zoals De Vries vroeger in zijn ‘Lynch- Riool-Sensatie-Judas-misdaadprogramma ‘altijd flikte bij zijn gasten, dan zou ik ook pislink worden., (kuch)”
Je bent een ‘ Racistisch- Hoeren- team’, ze hebben het jarenlang gedaan en als je daar dan verrast wordt aan tafel… Dan zou ik me ook flink genaaid voelen ,maar De Vries en John van den Heuvel zijn mijn Judas-leermeesters en en blijf mijn Helden.

Tot Slot:
ALLES VOOR HET GELD!!!ALLES!!!!
Hoe het ook zij, wellicht is deze ‘Zwarte Piet- rel’ wel bedacht en gepland door hun ‘Maffiaboss- John de Mol’, want inmiddels zijn de drie Stooge als Alte Kameraden al weer hun ‘Kuifje in Afrika- zakken’ aan het vullen.