(van onze dr. Goebbles Propaganda redactie)

AMSTERDAM -NOIR-Nederland moet terug naar de sfeer van de Gouden Eeuw. Met die waanzinnige oproep opende premier MarkHans de Boer en Mark Rutte Rutte zaterdag in het Scheepvaartmuseum van Amsterdam Het Nationale Sail ondernemersdebat dat georganiseerd werd door  het op een haar na failiette DFT. Deze oproep is te vergelijken indien Angela Merkel zou oproepen dat Duitsland terug moet naar de sfeer van het Derde Rijk van Hitler. Zijn PvdA-hoertjes zoals de lagere adel in de Gouden Eeuw snoepen mee met VOC Regent Rutte en bleven opvallend stil. Toevallig zijn wij bezig met een serie: ‘The Killing Fields of the V.O.C.”of die VVD Waanzigge Rutte komt met zijn oproep terug naar de V.O.C. Rutte kent de Nerdelandse geschiedenis niet of juist wel. Hoe het ook zij het is algemeen bekend dat Dictator Regenten lijden aan Grootheids Waanzin.Nederland heeft een premier die dus kennelijk lijdt aan de “VVD- Grootheids-Waanzin”. Rutte maakte ook de VVD slogan voor de komende Twee Kamer verkiezingen bekend:”De VVD wint op alle Fronten!”.

De wreedheid van de transatlantische slavenhandel.Emoties over Nederlands slavernijverleden zijn terecht, maar niet bekend bij Rutte.
De zogenaamde Gouden Eeuw was de eeuw van Slaven en Opium handel en moord partijen van de
participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_Nederlandse Elite in de Win kolonien die ISIS qua geweld tot padvinders maakt. Daarnaast was het de Eeuw dat de gemiddelde leeftijd van Jan met de Pet Pleps rond de dertig jaar lag. Ouder werden zijn niet voordat zij totaal uitgebuit van ellende zo arm als kerk ratten stierven. De Heldhaftige V.O.C Schepen hadden de hoogste sterf percentage zowel voor de slaven als wel voor de gewone bemanning ( scheurbuik). Tja, dat zijn natuurlijk Gouden tijden voor Rutte en zijn VVD-misdaadgroep: Labbekakkers die niet ouder worden dan 30 jaar. In de maritieme entourage benadrukte Rutte de pijlers waar zijn corrupte VVD ondernemend Banana-Fraude- Nederland op kan voortborduren. „We zijn als land het beste in het managen van de zeespiegelstijging en verfijnde Rat in pak corruptie. Ook hebben wij de beste oplossingen om straks 7, 9 of zelfs 10 miljard monden te voeden.”, bralde hij als een compleet gevaarlijke Criminele Gek .

200 jaar Moordende Koninklijke VOC-Ketels’.
De waanzinnige Rutte sprak geen woord over het feit dat 2.5 miljoen mensen nu al onder de armoedegrens moeten overleven . Ook geen woord over het feit dat 500 duizend kinderen niet dagelijks een behoorlijk maaltijd per dag kunnen krijgen. Ook benadrukte hij de vergrijzing. „Ook daarin heeft Nederland een hele ‘V.O.C.-Kees de Jagersector’ die daar het beste mee kan omgaan door de bejaarden in hun bed te laten pissen en door 3 miljoen bejaarde tot zorgmijders te maken.” Verder wees Rutte op de mogelijkheden voor de zogeheten circulaire (duurzame) economie. „Laten we geld verdienen aan het oplossen van milieuproblemen, die wij zelf hebben veroorzaak als Kapitalisten van het ergste soort.” De VVD  wannebe V.O.C. Massamoordenaar en Slavenhandelaar Rutte sprak van groeimogelijkheden voor de economie van 1 tot 4 procent en nodigde gelijk alle aanwezige uit voor de VVD-Gay boot  te Amsterdam volgend jaar met als extra attractie Plasterk als V.O.C Admiraal Liberace zanger .De ‘ Gouden Massamoordenaar premier’ benadrukte daarnaast het belang van handelsmissies en het feit dat die niet alleen meer een „feestje voor de grote bedrijven en ‘Graai- King Willem’ ” zijn. „Ook het midden- en kleinbedrijf heeft toegang tot de internationale massa moord markt van het Groot Kapitaal.” Rutte  vergeet hier even voor het VVD- gemak dat er jaarlijks zes miljoen kinderen van de honger sterven mede door toedoen van zijn ondernemers gabbers in V.O.C.-crime.

Tijdens het debat  discussieerden zwaar voor geslecteerde topmensen gangsters uit het bedrijfsleven over nieuwe mogelijkheden voor Nederland. Onder anderen de Slavenhandeleren Eelco Hoekstra Ik Hou van Holland(Vopak), Jan Kees de Jager (KPN, had voor deze gelegenheid zijn sexslaaf- Toyboy thuis gelaten) en Symen Jansma (TravelBird) gaven hun mening over de mogelijkheden voor een ‘nieuwe Gouden Eeuw’. Ook  corrupte economen en vertegenwoordigers vanuit het onderwijs  waren in gehuurd om Rutte zijn reet te likken als  deelnemers aan het Gouden Eeuw V.O.C  VVD propaganda-debat der Wanzinnigen.