(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Alg.Beschouwingen:’Pleur op Rutte’ slacht Roemer en geeft Prinses Amalia 1,5 miljoen per jaar(VIDEO’S) . ‘Smaad en Haat-campagne’ tegen Roemer bedacht door  valse ‘VVD-Gents’ Mark Rutte & Jort Kelder op ‘Heren’-bootje:

Prinses Marijnissen  ‘gekozen’ tot lijsttrekker SP en geeft zich direct over  aan ‘VVD-Godfather Rutte’ & Groot Kapitaal & ‘Royal- Elite Rapist-Pedo’s’ (VIDEO’s)  en wordt daarmee ook een corrupt en laf Gevestigde Orde partijtje van de Taxfree- Royal-King Willem-Heersende  Klasse. Nu de SP heeft gecapituleerd voor  ‘Puppet Rutte’ van het groot Kapitaal zijn er in Nederland nog maar twee partijen die de belangen van uitgebuite Volk en dieren en Klimaat vertegenwoordigen  en er voor strijden en dat zijn de partij van de dieren en de Stem van de Straat partij.

Pyscho Pompeo’ demands from his EU-Slave- States’ ditch trade with China and choose ‘Mad Dog- KKK- Trump- Freedom’ over Tyranny (in favor of US). (VIDEO’s).
Het verschil tussen het ‘communistische’ China en het Kapitalistische Westen is dat in China de politiek de baas over het ‘Bloed-Kapitaal’ en in het Westen het ‘Bloed-Kapitaal’ de baas is van de Gevestigde  Orde  Politiek”. En dat zit de Levensgevaarlijke psychopaten Trump en Pompeo de puppets van de ‘Taxfree-Ultra- Rijken Elite –Pedo-Rapist-Gangsters’ extreem dwars.” En nu behoort de SP ook tot de Gevestigde Orde partijtjes en is dus ook een slaaf van het Groot Kapitaal.

Een ‘Pluk de massa kaal coalitie’ met de ‘VVD-misdaadgroep’ de Loopjongen van het Groot Kapitaal sluit Prinses Marijnissen niet uit. Haar voorganger Emile Roemer legde bij de vorige verkiezingen nog een blokkade op regeringssamenwerking met de criminele  ‘Pedo-Rapist- Nep en fop-liberalen’, omdat de twee partijen naar zijn mening fundamenteel te veel van elkaar verschillen en daar zijn wij het volmondig mee eens.

Maar volgens PrinsesPuppet Marijnissen van het Massa Moordende en altijd Oorlog voerende Groot Kapitaal zijn de tijden veranderd net nu heel US en de EU  in &#georgefloyd- Black and poor-Live Matters  in opstand komt(VIDEO’s) tegen het Groot  Kapitaal met zijn puppets Trump, Rutte ,Macron, Johnson en Joe Biden :

Zeldzame motie van afkeuring in Eerste Kamer tegen ‘AIVD Boss & Censuur-Queen- Ollongren’ de Beschermvrouwe van de Royal-Huisjesmelkers(VIDEO’s) .

Nog niet zo lang geleden: De SP wil na de Tweede Kamerverkiezingen niet met de VVD-misdaadgroep  in een pluk de massa Kaal en verkracht de wezen en arbeiders kinderen kabinet-Rutte zitten. Dergelijk  arbeiders en Dieren verraders is voor de PvdA-Hoertje van ‘Joodse Raad Asscher’ & ‘Playboy -Iman Samsom’, maar niet voor de SP. De politieke verschillen zijn volgens SP-leider Roemer zo groot dat samenwerking met de  misdadige liberalen onmogelijk is.  De partijen staan haaks op elkaar op het gebied van Maffia-zorg, de ‘Snake in Suits-marktwerking’, de aanpak van de Elite Misdaad-bankensector, belastingontduiking door o.a. de Taxfree-  Koninklijke Parasieten Familie, de hoogte van de huren en werk, somt Roemer op. “Hoe komen we met zo’n misdadige partij tot een compromis dat je kunt uitleggen aan de bevolking?

Marijnissen Jong en Dom net als de Prinses van het  van het Koninhuis.
Lilian Marijnissen (1985) is de dochter van oud-SP-leider en held van het Volk Jan Marijnissen, die moest kotsen van de VVD-misdaadgroep. Zij was al snel actief in de politiek. Ze werd op haar 17e ‘gekozen’ in de gemeenteraad van Oss, maar was toen te jong om zitting te mogen nemen. Op haar 18e werd ze alsnog als SP Prinses geïnstalleerd net als prinses ‘Mega-Zakkenvuller-Amalia’ die dan iedere dag 4000,- euro belasting  vrij gaat vangen als ‘Nep en fop- Voorzitter’ van de Raad van State .Ze was ‘ Nep en fop cao-onderhandelaar voor AbvaKabo FNV en later voor de FNV. In maart 2017 kwam zij in de Tweede Kamer als de SP Prinses . Marijnissen was woordvoerder zorg, maar werd dus al snel de nieuwe fractievoorzitter Prinses  en politiek leider(kuch).

Tot Slot: Nu begrijpen wij waarom de Held van de Stem van de straat en van het kaal geplukte Volk en Dieren  SP Tweede Kamerlid Sadet Karabulut een paar weken geleden had aangekondigd niet meer terug te keren na de verkiezingen in de Tweede Kamer.