(van onze wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Unilever van ‘PvdA-Desk Killer Gerdi Verbeet’ geeft ‘Maak Zwart Wit-gezichtscrème‘ andere naam vanwege ‘Zwarte Pieten- racisme debat& 75 jaar (geen) Vrijheid’(VIDEO’s). 

De aan lager wal geraakte ‘Junkie- Wesley Sneijder ‘heeft net als ‘Junkie-  Peter R. de Vries’ de  ‘Kuifje in Afrika – kant’ gekozen van ‘Toean Basar  Johan Derksen’ in het ‘Zwarte Pieten-racisme –debat’. Duidelijk is waarom….. Alles voor Poen!

Terwijl de voetballers van het Nederlands Elftal lieten weten, niet meer te willen meewerken aan het ‘Bral-programma -Veronica Inside’ van ‘Maffiaboss- bagger psychopaat – John de Mol'(VIDEO’s)vanwege de racistische ‘Zwarte Pieten opmerking’ van ‘Toean Basar- Derksen’ hebben de ‘Junkies Wesley Sneijder’ en de mislukte ‘Voetbal -Makelaar-Maffia &AIVD & Politie –informant- Peter R. de Vries’ zich achter het racistische ‘ Sjors en Sjimmie-kamp’ van de  ‘Toean Basar Derksen’  geschaard. Derksen de hoogbejaarde racist die ook nog eens een keer iedereen keihard en beledigend jaar in jaar de maat neemt (net als Peter R. de Vries & OM & AIVD(VIDEO’s)) die hem en zijn dochter & Zwarte Piet& ‘Rutte & Two Face- Dijkhoff'(VIDEO’s) niet aanstaan en ondertussen gewoon de boel oplichten met hun ‘Bral-Kul-Boeken’.

LOL:Huichelaar & Farizeeër ‘AIVD & Politie-informant -Peter R. de Vries’ vindt  ‘Pooier-Genee’ een Huichelaar & Farizeeër(VIDEO’s) .

De altijd liegende en Brallende  ‘Allesneuker –Junkie- Peter R. de Vries’ hoopt met zijn zoveelste ‘Judas & racistische-uitspraak’ op een wit ‘Judas-voetjes’ te komen bij de Oplichters ‘Toean Basar Derksen & dochter’, zodat hij nog wat ‘bloed-poen’ kan verdienen.

Sluikreclame is een vorm van Oplichting.

Daar waar Poetin direct na het uitbreken van COVID-19 het zorgpersoneel loonsverhoging gaf, geeft ‘Judas-Rutte &Co’ ze weer een klap in het gezicht& ‘Veronica- Inside-Zwarte-Pieten- Gekte’(VIDEO’s).
Maar vanwaar deze ‘Kuifje in Afrika- keuze’ van ‘Junkie Snijders ‘? Het antwoord is nogal eenvoudig. De ‘Bral & Lieg-biografie’ van ‘Junkie-Wesley’ wordt uitgegeven door  ‘Katvanger -Marieke Derksen’ ofwel de dochter van ‘Toean Basar Derksen’. Daarom zou Wesley ook aan de ‘Kuifje in Afrika- tafel’ zitten tijdens de laatste uitzending van VI, die helaas voor hem niet is doorgegaan. De extreem corrupte band tussen de dochter van ‘Toean Basar Derksen’  en het ‘racistische & sluikreclame-programma’ is overigens zeer  sterk en dat is een vorm van corruptie en Oplichting van de Kijkers. Eerder gaf de  ‘Nep en Fop uitgeverij’ van Marieke al de ‘Bral & Lieg- Tokkie-boeken’ uit van de ‘Oerdomme  Rene van der Gijp’ & ‘Junkie Wim Kieft’ en Theo Janssen. Allemaal drie regelrechte bestsellers, dankzij de  gratis Sluipreclame In Veronica Inside & ‘Toean Basar Derksen’. Lijkt ons dat verdere uitleg niet nodig is……..