AMSTERDAM-NOIR-Meldpunt voor Geschiedenis vervalsing:Otto Workforce de grote Held van de Kaalpluk & 24/7-uitpers-economie & Timmermans de ‘Huil-Held van MH17’(VIDEO).
Bizar verhaal in de  ‘NATO-NRC’ van ‘NSB-er Hoofdredacteur Peter Vandermeersch'(Video) van afgelopen weekend van 29 maart 2019. Onmenselijke toestanden van fysieke uitbuiting van 4e rang’s Labbekakken d.w.z. Polen, Roemenen, Bulgaren en Moldaviërs, waar ze zelfs in de uitbuiting bij de ‘Royal-Taxfree-Killer-Elite-VOC’ in de 17e eeuw geen kaas van hebben mogen of kunnen eten.

‘Elite-Snakes in Suits’: When Psychopaths Go to Work.

Maar ja, wat wil je tegenwoordig met een D66‘DDR66 Freakje –Robot Jetten’ die nog veel meer (50.000 maar liefs) van dit soort ‘flits-Slaven-labbekakken’ wil importeren alsof je er bakstenen of koekjes van kan maken. De D66 DDR66 zijn ronduit levensgevaarlijke ‘Elite-Snake in Suits psychopaten ‘ a La de ‘Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ die ‘dr. Mengele-Martelen’(Video) op Apen  laat doorgaan en  thuis horen in een ‘TBs kliniek’.

Labbekak-alert van de week: ‘Slavenhouder-Frank van Gool’ van Otto Workforce in zijn Slaventransportbusje legt het allemaal uit hoe smerig het nu precies zit(Video). 

‘Mega-labbekak-Slaven-exploitant Frank van Gool’ van Otto -Slaven-Workforce gaat 24/7 helemaal door het dak in zijn slaventransportbusje bij het lezen van dit NRC en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir artikel. Leve de flex-economie en de VOC-marktwerking in de tuinbouw.

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuken Jort Kelder & Mark Rutte’: De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

Over deze vorm van moderne ‘Slaven-uitbuiting’ publiceren wij reeds jaren:Roemenen als ‘Congo-slaven’ voor €1 per uur in Rotterdam van ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’(Video).

De laffe Vakbonden FNV, CNV en de  ‘PvdA-Hoertjes’ ,SP, GroenlinksRechts ,de’ Nep en Fop Christen CDA’ de ‘CU- Incest-Bijbelbelt'( schokkende video)  en D’66 DDR66 kijken gewoon de andere kant op en de ‘VVD-misdaadgroep’ en ‘Boy Baudet’& Demente Hiddema'(Video) krijgen er een stijve van.
Een case (gedeeltelijke tekst uit het NRC):Uit onderzoek van NATO-NRC  blijkt dat Oost-Europese migranten Plofkippen die werken als Slaven in het Westland op grote schaal te maken hebben met extreem slechte woonomstandigheden in omliggende gemeenten.Ze betalen extreem hoge huren die de moderne Slavenhouder werkgever van het  ‘Minimum Honger-loon’ aftrekt, en allerlei aanvullende ‘Nep en Fop-kosten’ die op het Honger-salaris worden ingehouden.( binnenkort schokkende rapportage  in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV:  Poolse Plofkippen arbeiders met zijn allen  gehuisvest in een Kippenhok op stok )De ‘studio’ in Vlaardingen zit op zes hoog in een flat aan de Dirk de Derdelaan. Het trapportaal is donker. De Poolse vrouw – tenger, geverfd kort haar – woont hier in één kamer met haar zoon van tien, een vriendin en een peuter. Ze past vandaag op de peuter, die rondscharrelt met een melkfles en een Playmobil-paard. De televisie staat op een Poolse zender.Er brandt een elektrisch kacheltje. Het tocht; een meterslange barst loopt over de ruit in de woonkamer. De vensterbank is zwart van de schimmel. „Ik heb vaak gevraagd of ze het willen repareren, maar ze komen niet.” Voor de dertig vierkante meter betaalt ze 600 euro per maand.De vrouw woont al twaalf jaar in Nederland, vertelt ze, haar zoon is hier geboren. Ze heeft bij tal van bedrijven in het Westland gewerkt. Binnenkort verhuist ze naar een driekamerwoning van een Vlaardingse woningbouwcorporatie. „Ik ga daar maar 400 euro betalen!” De borg van 1.050 euro (twee maandhuren destijds) die ze betaalde, krijgt ze niet terug van de verhuurder.Er wonen honderden Polen en Roemenen in deze grote flat in een Vlaardingse achterstandswijk. En zo zijn er nog eens honderden panden vol arbeidsmigranten in Den Haag, Leidschendam, Monster, Honselersdijk, Rozenburg, Schiedam, Vlaardingen. De bewoners werken voor Uitbuit-Slaven-uitzendbureaus, die hen uitlenen aan tuinders in het Westland. Hun woning huren ze, soms indirect, ook van een uitzendbureau.Door hun afhankelijke positie zijn ze kwetsbaar voor uitbuiting. „Migranten worden onderbetaald door hun werkgevers en huisjesmelkers a La het ‘Junkie- Feestbeest- Prins Bernhard Jr.'(Video) & ‘VVD Tweede kamer-bende-lid Haga’ laten hen te veel betalen voor slechte huisvesting”, schreef de commissie-Koopmans al in 2011 na parlementair onderzoek naar ‘recente arbeidsmigratie’ uit Midden- en Oost-Europa. Onacceptabel, noemde zij het.

Sindsdien blijkt er weinig veranderd:Extreem corrupte en laffe VVD-staatssecretaris Tamara van Ark:Geen Miljoenen subsidie voor Kinderarmoede van arme werkenden en werklozen labbekakken(Video).

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand’(Video).
De ‘NATO-NRC’ sprak veertien doodsbangen en uitgehongerde Oost-Europese uitzendkrachten die geen van allen met hun naam in de krant durven (de namen zijn bekend bij de redactie). Uit de gesprekken en uit vele documenten blijkt dat de onmenselijke  levensstandaard van deze ‘arbeids-slaven-migranten’ ver onder het Nederlandse toch al lage gemiddelde ligt, en vooral: dat ze geen vrijheid hebben, maar moderne Slaven. Direct na aankomst krijgen ze te horen waar ze gaan wonen, met wie, en waar ze gaan werken. Velen horen pas ’s middags hoe laat ze de volgende ochtend moeten beginnen, vaak al om vijf of zes uur.Wie protesteert tegen te lange werkdagen of slechte huisvesting, loopt het risico zijn baan of huis te verliezen. Soms bouwen ze via de ‘Wurg-Maffia-huur’ schulden op bij de ‘Slaven- Houder-baas’. Sommige hulpverleners spreken  in navolging van de ons en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van ‘moderne slavernij’.

In Noord-Korea is ongetwijfeld geschokt gereageerd op dit artikel:Noord Koreaans- Koningsdag’: 25.000 euro boete voor Wie praat over de voorbereidingen van Koningsdag.