( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #NurseLivesMatter: Franse Politie van ‘Boy Macron’ discrimineert niet en slaat iedereen in elkaar inclusief Verpleegsters & Gele Hesjes.Pedo- Kees van der Spek: Het is Oké!(VIDEO’s)  Russia’s Putin orders bonuses for ‘frontline’ virus medics .

‘PLO-Expat-Minister Sigfrid Kaag-al-Qaq’ wordt nieuwe D66 Partijleider. Expat Ollonger & ‘Freakje Jetten’ & Groot Kapitaal & AIVD & CIA steunen haar benoeming(VIDEO’s).

‘NSB-Politie’ van ‘VVD Boef- Remkes’ houdt ruim 400 honderd demonstranten aan op Malieveld Den Haag en op de ‘Halsema-Dam’ geen één(VIDEO’s).
Bijna 80 procent en wij zijn voor een structurele loonsverhoging voor zorgpersoneel maar daar veegt Master Rutte en zijn Nep en fop  Christelijke partijtjes CDA & CU en de D66 ‘DDR66 Expats’ met PLO Lijst aanvoerder  Minister Kaagal-Qaq zijn corrupte  VVD gat mee af. Wie is hier nu de Dictator Poetin of Rutte? Uit representatief onderzoek, uitgevoerd door Peil.nl, blijkt dat een grote meerderheid van de Nederlandse bevolking, bijna 80 procent, voor een structurele loonsverhoging voor zorgpersoneel is. Over dat hogere salaris wordt morgen in de Tweede Kamer (voor de derde keer) gestemd. Uit dezelfde peiling blijkt dat onder de aanhang van de  Pluk de massa Kaal-coalitiepartijen, die tot op heden tegen de loonsverhoging in de Kamer hebben gestemd, óók veel voorstanders van loonsverhoging voor zorgprofessionals zijn. Zo is bijna driekwart van de CDA-kiezers en rond de 80 procent van de D66- en CU-stemmers voor de loonsverhoging, maar daar veegt het Regiem Taxfree-Shell-Rutte & King Willem zijn corrupte VVD reet mee af.

Big Farms Make Big Flu’ en dat stelde Steve Brown direct als enige in NL na het uitbreken van ‘Der Endlösung -Corona-Bom-Virus’(VIDEO’s)
Motie over zorgbeloning na drie keer stemmen niet aangenomen door 73 Judassen in de Tweede Kamer.  Nog niet zo lang geleden riepen Judassen in vals Koor onder leiding van hun Master Rutte alle Nederlander op om te klappen voor de zorgmedewerkers en toen belichtten wij al dat dat  goedkope ‘Drama -Tokkie Komedianten- geklap’  was en dat het zorgmedewerkers recht hebben op een menswaardig loon en pensioen en niet dat valse geklap met hun Makke Schapen in de straat:

Prinses Marijnissen ‘gekozen’ tot lijsttrekker SP en geeft zich direct over aan ‘VVD-Godfather Rutte’& Groot Kapitaal& ‘Royal-Elite- Rapist-Pedo’s’(VIDEO’s)
Het kabinet  regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’ hoeft niet te zorgen voor structureel menswaardige beloning voor al jaren onderbetaalde zorgpersoneel. Na drie keer stemmen is een motie van SP en PvdA afgewezen met 73 tegen 71. Het voorstel gaat over menswaardige arbeidsvoorwaarden en meer geld voor zorgpersoneel, dat het zwaar te verduren heeft gehad in der Endlösung  corona-Bom-crisis(VIDEO’s). De oproep aan het ‘Taxfree-Shell-kabinet-Rutte3’ van ‘PvdA-Ping Pong- Democartie-leider Joodse Raad – Lodewijk Asscher’ en SP-leider Prinses Lilian Marijnissen was al twee keer eerder in stemming gebracht in de Tweede Kamer. Beide keren staakten de stemmen:

Groepen van 50  klappende Judassen op de gang en voor de TV van regiem Rutte & co.
Eerst was er net als vorige week een hoofdelijke stemming, waarbij alle aanwezige ‘Judas-Kamerleden’ persoonlijk moeten aangeven of ze voor of tegen zijn. Vanwege de coronabeperkingen doet de voor 73 zetels  ‘Judas-Kamer’ dat in groepen van vijftig Kamerleden, zodat ze voldoende afstand van elkaar kunnen houden.Er was nog enige consternatie bij het stemmen, omdat ‘PvdA- Ping Pong- Democratie -leider Asscher’ te laat was met zijn stem. Op het moment dat zijn naam werd afgeroepen, stond hij net buiten de vergaderzaal met landverrader Expat ‘PLO- D66-Kamerlid –Paternotte’ duister te praten:

Vlak daarna snelde hij naar de microfoon om alsnog te zeggen dat hij voor wilde stemmen. Maar Kamervoorzitter ‘PvdA- Mocro Spion Arib’ telde zijn ‘Judas-Ping Pong-stem’ niet mee. Uiteindelijk bleek het niet van invloed op de uitkomst.

Eerder  bralde de PvdA Hoeren Boss- Ping Pong- Asscher nog grappend tegen zijn Outlet  Staats dr. Goebbels -radioprogramma De (Gevestigde Orde)-Fake-Nieuws BV dat alle oppositieleden op tijd moesten komen “en tegen alle coalitieleden zeg ik als Judas: het is prachtig weer buiten en binnen om weer eens te Ping Pongen in de Tweede Kamer”.

Resumé

Wat bezielt het Nederlandse Volk in het algemeen en in dit geval het zorg medewerkers arbeiders in het bijzonder. Als ‘Boy Macron’ de puppet van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’  een dergelijk ‘Klap in het gezicht’  van de zorg medewerker arbeiders besluit had genomen zou de volgende dag al het zorg personeel terecht staken en de straat opgegaan om te demonstreren gesteund door het strijdvaardige Franse Volk en de Gele Hesje. En zou de Pers er bol van staan. Nee, hier in het ‘MOOIE-DOENDERS-Land’ van ‘Hofnar -Rutte’ van ‘Taxfree-VOC-SS- King Willem'(VIDEO’s) staan de laffe en corrupte Gevestigde Orde Kranten en TV al dagen bol van de ‘Zwarte-John de Mol- Pieten rel ‘van de Three Stooges met de hoog bejaarde ‘Toean Basar Derksen’:
“LOL:Huichelaar & Farizeeër ‘AIVD & Politie-informant -Peter R. de Vries’ vindt Genee een Huichelaar & Farizeeër(VIDEO’s).


Toppunt van Waanzin en ‘Rat in pak- corruptie’: Vandaag mengde ook de ‘Mega-Wachtgeld-Fraudeur & VVD-misdaadgroep- Fractievoorzitter” Two Face”-  Dijkhof’ &Expat- Penhouse Pechtold  zich ook nog in de ‘Toean Basar-Derksen in de Zwarte-Pieten discussie’: Klaas Dijkhoff& Pechtold : “Weg met de Loonsverhoging voor de zorgmedewerkers en ‘Veronica  Inside &’Toean Basar Derksen’& Zwarte Piet moet blijven“.

De VVD- Boef Klaas Dijkhoff’ & ‘PLO-Expats- Elite Schandknaap- Pedofiel Pechtold’ bevestigen duister contact te hebben gehad met ‘Pooier- Wilfred’ over het racisme debacle. “Ik vind VI een heerlijk Kuifje in Afrika- programma, dus na de ophef heb ik Wilfred geappt om ze sterkte te wensen“, laat de ‘VVD-fractievoorzitter& Mega-Frauder’ weten aan zijn clubbals de oude mannen NSB Vod  De Telegraaf. “Het zijn gewoon drie mooie(VVD)- kerels die een topshow maken(Kuch). Ik hoop dat wij  als liefhebbers van Zwarte Piet er nog lang van kunnen blijven genieten, hahahahahah, Stem VVD.”Dijkhoff  komt nu op ‘dr. Goebbels- stoom’: “Blijf klappen op uw balkon voor de door ons onderbetaalde  zorgmedewerkers  en staren naar  het ‘Kuifje in Afrika- Veronica Inside’ van  onze   ‘Maffiaboss John de Mol’   en u weet het VVD motto: Zwarte Piet steelt niet(VIDEO),  maar onze Rutte des temeer”: