( van onze PvdA Untergang redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video).
De verkiezingsuitslag van 12 september bood een unieke kans op een linkse menselijke coalitie. Het Nep en Fop Christen- CDA’ is eindelijk eens uitgeschakeld en een rechtse ‘VVD-Rat in pak–meerderheid’(Video) ontbreekt. Zou de Leider van de ‘PvdA-hoertjes’  ‘Imam Samsom’ eindelijk eens kiezen voor hetgeen waarvoor hij  en zijn partij altijd zegt (liegt) voor te staan ? Niet dus, de ‘Play Boy Samsom’ kiest voor zijn Peperdure ‘Callgirl Saar van Bueren'(Video) en de corrupte PvdA NSB-partij zoekt altijd het veilige midden op met alle corrupte ‘Rat in pak-compromissen’ van dien.  Na de Untergang van de PvdA en Samsom moest ‘Callgirl Saar’ de  (Bed) Pers Chef van ‘Playboy Samsom’ met de stille trom gaan Graaien, Snaaien en Naaien in Brussel bij de PvdA EU ‘MH17 Huilexperts Fransje Timmermans’.

En de corrupte  PvdA-baantjescarrousel draait doorrrrrrrr zonder Schaamte met corrupte Van Dijk,Samsom en Marcouch!(Video) 

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand’(Video).
Dat ‘Imam-Samsom’ daarmee alle potentiële, naar de ‘PvdA-Hoertjes’ overgelopen domme SP kiezers en ook haar eigen achterban schoffeerde als Labbekakken speelde geen enkele rol bij de keuze voor de misdadige ‘NSB-samenwerking’ met de ‘VVD-misdaadgroep’. Een extreem corrupte ‘Pluk de massa kaal -centrum-rechtse -coalitie ‘biedt namelijk veel meer mogelijkheden voor een toekomstige soepele overstap naar de ‘Rat in pak-topbanen’(Video) in het ‘Taxfree-bedrijfsleven’ en bij de overheid van ‘Taxfree-Shell-Rutte & Co’. Veel bendeleden van de corrupte partijtop zijn sinds het aantreden van de corrupte Smeerpoets -‘Junkie Neuker- Wim Kok’ op die Banencarrousel manier zonder enige gêne ‘Graai en Naai- topman/vrouw’ of corrupte’ Rat in pak- commissaris’ bij allerlei ‘Taxfree-multinational-misdaadgroepen’ geworden en ook criminele burgemeesters en Commissarissen van de Koningin zoals onlangs de ‘PvdA-Kapo-Jette Kleinsma‘ de Koningin van de Voedselbanken zijn geliefde, uiterst goed betaalde ‘Graai &Naai-baantjes’. Hiermee zet de arbeiders verraders Partij van de Arbeid dus weer een lange  ‘Rat in pak-traditie’ van electoraal bedrog voortzetten die destijds begonnen is na het afscheid van Joop den Uyl.

‘Underground Presentator Steve Brown’ van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV legt hierna uit hoe met name de ‘PvdA-Hoertjes'(Video) en de andere corrupte en laffe Gevestigde Orde Partijtjes D66DDR66 ,GroenLinksRechts,’VVD-misdaadgroep’ en  de ‘CU-incest- Bijbelbelt ‘ de onmenselijke’ Have and have not status& Dierenleed in stand houden met de ‘Ping-Pong democratie’: