(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘NSB-Telegraaf’: Kwestie van centen en niet van menselijkheid :‘Liever een onderbetaalde potige Poolse Plofkip dan een uitgemergelde Bijstandsmoeder(Video) .

Het aantal eerlijke mensen door de VVD-misdaadgroep met ‘Godfather Rutte’& Toy Boys(Video) met hun ‘Staats-NPO-Pr Vatje -Jort Kelder’ Labbekakken genoemd dat gedwongen is om te overleven de wekelijkse vernederde gang te maken naar de ‘PvdA-Kapo Klijnsma –Voedselbank’ is vorig jaar landelijk officieel  met 8 procent toegenomen tot 151.000.  ‘Taxfree-Shell-Rutte&-CDA,D66,PvdA en CU’ met zijn corporate crime media van ‘Maffiaboss-Bagger psychopaat-John de Mol’ en zijn ‘Media Huurmoordenaar -AIVD Spion- Men in Black Peter R .de Vries'(Video)  en Staat Media de ‘AIVD-NPO’ waarschuwt deze kaal gepulkte mensen dagelijks voor de Russen, China, Willem Holleeder(Video) ,Taghi, Wilders en SP en de Partij voor de dieren en Steve Brown. En Puppet Rutte’ van de Heersende Klasse met hun ‘Nacht und Nebel -Straf de armen Gerechtelijk macht'(Video) houdt het kaal geplukte Volk samen met zijn ‘NSB- beroepscriminelen politie’ a La brigadier Sandra Ruijer(Video) bikkelhard onder de duim.

Zelfs de Woningcorporaties slaan alarm: ‘Getto’s’ van Untermenschen gaan nog harder achteruit met dank aan psychopaten ‘Rutte& King Willem’(Video).

Allerrijksten ‘Elite-Gangsters’ in de wereld 1 biljoen Rijker en weer stierven er 15 miljoen kinderen van de Honger(Video).

Sterkste man van Amsterdam-Noord ‘Kameraad Joop’ van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV geeft Hoop en red kat van ‘Zelfmoord-Voedselbankechtpaar’(Video).

Voedselbankklant van ‘Kapo Kijnsma ‘eet gedwongen ongezond. Is dat een Massale – Moordaanslag?(Video) op Labbekakken

Zelfs Voedselbanken Nederland is ervan overtuigd dat het aantal mensen en kinderen  dat niet in staat is om voldoende eten te kopen en regelmatig honger heeft, veel groter is dan de groep die nu wordt geholpen.De voedselbanken zijn lokaal actief op zoek naar mensen die nu ‘onder hun radar’ vallen. Zij zijn aan de slag gegaan om de drempel te verlagen en hierdoor meer mensen te bereiken, die nog niet van doffe ‘Rutte&Co-ellende’ zelfmoord hebben gepleegd of zijn verhongerd. Voedselbanken Nederland vermoedt dat dit ook bijdraagt aan de landelijke stijging en daling( Zelfmoord en Giftig Voedsel) .Vandaag de dag zetten 12.000 mensen zich parttime of fulltime in als ‘vrijwilliger’ voor een voedselbank, zodat zij ten minste gratis giftig te eten hebben. Die zijn te vinden in vrijwel alle (96 procent) Nederlandse gemeenten.

Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).

Vooral ouderen die moeten zien te overleven van de honger AOW en alleenstaanden deden in 2019 deden vaker als een ‘mislukte’ ‘VVD-Doener’ een gedrongen  beroep op voedselhulp om niet te streven van de honger.Men kan de haveloos geklede stoet wekelijks waarnemen bij de diverse ‘PvdA Kapo- Klijnsma –Voedselbanken’. Eenpersoonshuishoudens zijn met 44 procent de grootste groep slachtoffers van de misdadige regime van Oorlog ’s misdadiger Rutte1,2,3. De Staat ‘AIVD- NPO ‘bralt het wekelijks goed voor zijn ‘Broodheer Rutte&Co’ en zijn Miljardair ‘Parasiet- Taxfree-VOC-SS-King Willem'(Video) &‘Prins Bernhard-Huisjesmelker Familie’.

 America&UK First in Homeless en in triljoenen besteden aan ‘War crime-Oorlogen’& Militair Industrieel complex.Rutte:Wij doen ook mee!(Video).De Untermenschen worden door Rutte & Jort Kleder uitgemaakt voor Labbekakken.
Wekelijks meldden zich vorig jaar 35.000  hongerde en haveloos geklede huishoudens die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van de ‘Giftige -Voedselbanken(Video). Schaamte  en zelfmoord is nog steeds de meest genoemde reden om niet aan te kloppen voor hulp. Meer dan de helft van de slachtoffers doet binnen een jaar geen beroep meer op de voedselbank, waarvan een groot deel zelfmoord hebben gepleegd of omgekomen van arme ziektes en honger. Het aantal mensen dat na 3 jaar nog steeds afhankelijk is van de ‘Giftige-voedselbank’, is het afgelopen jaar officieel gestegen naar 15 procent en dat is volgens de Gay Boy’s Rutte en Jort Kelder& de’ AIVD-NPO(Video) ‘de schuld van de Russen en Willem Holleeder en Tagi  en Steve Brown en Assange.

Armoede is geen Natuurverschijnsel en de zwaar door de AIVD en zijn informanten John van den Heuvel en Peter R de Vries en Bas van Hout (Video) bedreigde  Underground Presentator Steve Brown van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV Premier van NL: