( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- EVERY FIFTH PERSON: The USSR’s loss of civilian and military life during World War II – our Great Patriotic War:

Keihard Bewezen op Audio :OvJ Vriezen stopt o.a. uitlokking Moord op Steve Brown door AIVD Informant Bas v Hout in niet geregistreerde ‘Nacht und Nebel-Doofpot’(Video’s).

De  AIVD van de D66 ‘DDR66 -Censuur -Queen Jonkvrouw- Ollongren’ heeft de corrupte en laffe ‘NSB-Zakkenvuller &(Ex) Call Girll- Iris de Graaf’ benoemd tot nieuwe  ‘NPO- Fake-News-correspondent’ voor ‘anti -Rusland -Fake News ‘en de omringende regio. Het is niet bekend hoeveel de AIVD haar  al jaren zwart betaald, maar dan kan zomaar in de tonnen lopen gezien het feit dat de AIVD Spion & Fake Misdaadjournalist  ‘Hoerenjong -Bruine  Rat- Bas van Hout’ een zwijg gouden handdruk van de AIVD meekreeg van ten minste een miljoen euro’s(Video’s’).

De lafbek ‘AIVD-NOS -Moskou correspondent David Jan Godfroid’  de Frankenstein-Mafkees'(Video) van de ‘Dutch-Taxree-Royal-Killer-Elite’ beledig Steve Brown(Video).

De AIVD- Spion -Mafkees- Zakkenvuller- David Jan Godfroid vertrekt deze zomer naar Belgrado, waar hij ‘NOS-Fake News-correspondent’ voor de Balkanlanden en AIVD wordt. Hij schijnt een van de beste betaald AIVD ‘NSB-Spionnen’ te zijn. De NVJ van de  corrupte en laffe Gevestigde Orde journalistiek weet natuurlijk van niets(Kuch), maar de Russen lachte zich helaam slap om deze algemeen bekende AIVD-Spionnen.

‘PvdA Minister-Zot Ronald Plasterk’ en zijn AIVD werft arme kinderen, journalisten en arme student als ‘Judas-informant’. 

Crazy. ‘Heroine Chic-Angelina Jolie’ teams up with ‘MI6-BBC’ to ‘Fake-Hollywood – fight’ Fake news. ‘AIVD-NPO’: Wij doen het ook met ‘Junkie-Jeroen Pauw& Bas van Hout(Video’s) .

De (Ex)-Call Girl-De Graaf is sinds 2016 in dienst bij de ‘Staats-AIVD-NPO’. Ze combineert  dr. Goebbels  werk voor de buitenlandredactie met redactie- en presentaiewerk voor NOS verzonnen ‘Privé Oranje Boven Stories’ – kort  Fakenieuws voor platforms YouTube, Instagram en Snapchat. De ‘AIVD Spion’ De Graaf’ heeft wortels en familie in Rusland waarvan een groot aantal ook voor de AIVD en/of CIA en/of MI6 zwart betaald werken  en ze spreekt Russisch(kuch). Ook heeft ze een studie & Call Grill-achtergrond in de slavistiek en Ruslandkunde en ze was een tijd verbonden aan het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg dat ook al een broeinest is van AIVD agenten en informanten. Zij werkt al sinds haar studie zwart betaald voor de AIVD en heeft in haar studie tijd wat Sugar Daddy’s op nagehouden . De nieuwe ‘AIVD-NPO- Rusland Fake News-  correspondent  De Graaf’  hoopt op een goede samenwerking met corporate crime ‘CIA-CNN’ en de Staats ‘MI6- BBC’ en wie weet slaat zij een Russische ‘Taxfree-Miljardair Elite-Gangsters’ aan de haak.

Hoeveel ‘journalisten’ a La ‘AIVD-Moordenaar Bas van Hout’ ook zwart betaald werken voor de AIVD is niet bekend. In ieder geval alle  Buitenland correspondenten en alle zogenaamde misdaadjournalisten dat staat vast. Over hetgeen hiervoor gesteld  horen wij de laffe en corrupte NVJ en de Raad voor Journalistiek nooit en dat is logisch, want die heeft als corrupte en laffe Voorzitter de ‘AIVD-Kroonprins’ Frits van Exter’, die tevens de  corrupte ‘Stimuleringsfonds  voor de Journalistiek-  Pinautomaat'(Video’s) is van corrupte en laffe NSB- Gevestigde Orde Journalistiek.