( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren was weer eens zwarte dag voor de Tweede Kamer: Eerst werd de grootste  Privacy schender van Nederland AIVD& Politie Informant -Junkie- Peter R de Vies (Video) schaamteloos de corrupte en laffe reed(Video) gelikt en daarna was het weer Deja Vu geblazen door de laffe en corrupte Gevestigde Orde partijtjes.

Nederland en Oekraïne  een rechtstaat?: Balkenende IV liet Poch in Spanje ‘arresteren-ontvoeren’ en Rutte hield het in de Doofpot voor hun Koning Willem Alexander om ‘Zorreguieta-Maxima’ uit de media te houden(Video)
Deja Vu: Het brallen van D66 DDR66 -Fractievoorzitter -Trol-Robot Jetten’ in het zoveelste ‘Lieg-debat’ in de Tweede Kamer deed ‘Boy Boudet en de Partij van de dieren en ons  weer eens denken hoe het Nederlandse Volk door de corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtjes met ‘Gouden Bergen –gelieg’ dat de Oekraïne  een democratie en Rechtstaat zou worden mist het Verdrag zou worden goed gekeurd een grote  leugen is gebleken. Vooral de PvdA,GroenLinks en de VVD en CDA hebben zich toen toen blauw gelogen. Maar de grootste Leugenaars   in die ‘Elite-Maffia-Oekraïne- Verdrag’ periode waren D66 DDR66 met toen nog ‘Penthouse-Elite-Schandknaap Pechtthold’ als ‘Lieg& Bedreig- Leider’(Video).De ‘CU-Incest Bijbelbelt’  is zo geschrokken  van de inbreng van ‘Boy Buadet ‘ en de Partij voor de Dieren dat zij nu sorteert voor op instemmen met Ceta, het ‘Elite-Maffia-handelsverdrag’ tussen de EU en Canada dat  Kamerlid Voordewind  in het debat  mits  ’waarborgen’ van  D66 DDR66 –PLO -Minister Kaag  (corrupte Buitenlandse Handel) aka “de Hoer van Babylon” .

Zembla: VVD Minister ‘Gif-Monster-Cora van Nieuwenhuizen’ & Top-Rijkswaterstaat &‘Consigliere Zijlstra’ zijn een ‘Elite-misdaadgroep’ die straffeloos heel Nederland vergiften(Video).
Zo wil de Duivelse coalitiepartij dat er meer garanties komen op het gebied van voedselveiligheid, dierenwelzijn(Kuch) en de kringlooplandbouw.  De ‘Duivelse Voordewind’ vroeg onder meer om meer Hemelse capaciteit bij de douane. Met die waarborgen hoopt de ‘ Nep en Fop-christelijke partij’ te voorkomen dat de Nederlandse kringlooplandbouw uit de markt wordt geprijsd door de Canadese concurrenten, die onder andere Giftige standaarden mogen produceren. Voordewind vreest dat Nederlandse boeren in hun overgang naar kringlooplandbouw uit de markt worden geprezen.

Het Dierenleed zoals in de US, Canada,Oekraïne en Nederland interesseert Voordewind en alle Gevestigde Orde partijtjes CDA,VVD,GroenLinks,D66 en de PvdA geen reed. Denkt u in dit verband alleen al aan het feit dat het grootse ‘Apen-martelcentrum ‘ van Europa(Video)  in Nederland zit:

De Partij voor de Dieren maakte gisteren pijnlijk duidelijk dat de Gevestigde Orde partijtjes als er ‘Bloed-poen’ valt te verdienen voor de ‘Royal-Taxfree-Killer-Elite met King Willem ook nog   lak hebben aan de mensenrechten. Laat staan de rechten van de dieren .De Tweede Kamer Bral-debatteerde gisteren  over parlementaire goedkeuring voor Ceta en doet dat vandaag weer , dat al sinds 2017 voorlopig in werking is getreden. CU dreigt zonder toezeggingen niet in te stemmen met het verdrag. Als de Kamer niet instemt, zou Nederland terug naar Brussel moeten om ‘Elite-Maffia Taxfree—Ceta’ te laten aanpassen. Maar dat is bepaald geen kansrijke missie.

Oproep aan de arbeidersverrader partij met ‘Joodse Raad –Asscher’  het voorbeeld van de ‘NSB-Ping Pong –democratie’:

(Steve Bowen legt hiervoor het Lieg&Bedreig- principe  van de NSB Ping Pong democratie uit)

Het Gebral en Lieg- debat over Ceta begon met een oproep van Judas- coalitiepartijen D66, VVD en CDA aan de PvdA-Hoertjes  om fractievoorzitter  ‘NSB-Ping Pong -Joodse Raad-Asscher of de psychopathische Kamerlid Ploumen(Video) het debat te laten voeren. Die laatste had in de vorige kabinetsperiode namelijk als  Ping Pong NSB-minister van Corrupte Buitenlandse Handel het akkoord mede uit onderhandeld. De ‘NSB- Ping Pong-fractie’ vond het toen een prima verdrag. De coalitiepartijen wilden van haar of Asscher horen waarom PvdA-hoertjes  nu opeens tegen Ceta was.Het ‘Ping-Pong-bezwaar’ van de asociaaldemocraten spitst zich toe op het  Elite criminele Investment Court System (ICS), dat investeerders het recht geeft bij plotse verandering van wetgeving bij een ‘internationaal- Duivels-Elite-arbitragehof’ een ‘Pluk de massa- zaak’ tegen een Staat aan te spannen. De ‘NSB- Ping Pong-PvdA’ wil nu opeens dat ook vakbonden en milieuorganisaties toegang krijgen tot ‘ICS- straf de arme Cour’t.De arbeidersverrader-‘PvdA-NSB-Ping Pong-Kamerlid Van den Hul’ was tijdens haar ‘Bral-inbreng’ het lachertje van zowel voor- als tegenstanders van het ‘Elite-Maffia-handelsverdrag’

Spreektijd Baudet:   Boy -Boduet ‘ kent zijn Klassiekers niet inzake de meedogenloze onderdrukkende ‘Klasse Justitie- Gerechtelijke macht&Politie en ‘Boy–Jetten’ komt daardoor goed weg bij Nieuwsuur(Video) .

Voorman ‘Boy- Baudet’ van Forum voor geen Democratie trok de aandacht door vier uur spreektijd aan te vragen. Het ‘Ceta-Bral-debat’ lijkt daarom in een marathonsessie uit te monden, want hij begon pas na 22.00 uur met spreken. Voor diens toespraak besloot de Kamer het debat daarom maar in tweeën te hakken en de antwoorden van  de VVD ministers ‘Aasgier &Racist Blok’ ( corrupte Buitenlandse Zaken)en D66′ DDR66 PLO- Minister Kaag’ ( Corrupte Buitenlandse Handel) tot vandaag donderdagochtend uit te stellen.

Steve Brown aangevallen door ‘Yap Yum-Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie(Video):