(Door het AD van de Talking Heads Persgroep en bewerkt onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Handelsmissie ‘PLO-D66-Minister Kaag-Anis al-Qaq’ naar ‘Massamoordenaar-Crown Prince Salman’ afgezegd(VIDEO’s) . Handelsmissie ‘PLO-D66-Minsier Kaag-Anis al-Qaq’ naar ‘Massamoordenaar-Crown Prince Salman’ afgezegd(VIDEO’s). 
Als u of ik nauwe banden hebben gehad en/of nog hebben met de op de US terroristenlijst staande Arafat en de PLO en El Fata dan krijgen wij geen bewijs van goed gedrag meer voor welke onbenullige baan dan ook en zelf geen bankrekening zoals de Stem van de Straat partij overkwam (VIDEO’s) op basis van informatie van de AIVD van de Zweedse- Expat – D66– DDR66 Minister Jonkvrouw Bilderberg-Ollongren’.  Maar de D66- Hoer van Babylon ‘Lady -PLO-Kaag- al-Qaq’ ,die meer dan nauwe banden had en heeft met de PLO & Fatah kon zo maar D66 ‘DDR66 -Minister’ worden.En wil nu zelf de premier Puppet van Nederland en het Groot Kapitaal worden. Dat kan maar één ding betekenen, namelijk dat zij toen en nu nog Duivels ‘werkt’ voor de CIA en/of de AIVD en het Groot Kapitaal(VIDEO’s), want dan mag namelijk alles. ‘PLO-CIA & AIVD- Kaag’ heeft als een echte Expat haar grootste gedeelte even haar Duivelse leven door gebracht als (CIA & AIVD)- de ‘Hoer van Babylon’ in het Midden Oosten en New York met toestemming van de CIA. Daarnaast heeft zo ook nog de Palestijnse Nationaliteit .Tja, en waarom ook niet!

Na Malaysia ,Rusland en Volksnieuws vinden de Advocaten ‘MH17 Doofpot-onderzoek ‘en Frans Timmermans & Bellingcat ook ‘onbetrouwbaar en partijdig’(VIDEO’s) .

Rutte & Kaag al-Qaq  zijn dol op de PLO,Toppers, ‘Gelukzoekers-Muni’ en ‘Pulp-Stars’ als Rihanna(VIDEO’s)

Ook zeer bizarre is het dan nergens systematisch vermeld wordt door de hele “Talking Heads” schrijvende  Pers en de corporate crime van John de Mol & ‘Toean Basar Derksen(Video’s)’ en Staats media ‘AIVD-NPO’ van Pimp & Mega- Fraudeur-Frans Klein  dat haar volledige achternaam Kaag Al-Qaq  is omdat zij getrouwd is met haar Loverboy de voormalige ‘PLO Minister & Wapen & Drugs handelaar Anis Al-Qaq’.  Is dat soms door Taxfree-Shell-Rutte & AIVD & CIA’)VIDEO’s)verboden?

PLO -D66-Expat-Minister Kaag:  ‘Ik wordt  D66-lijsttrekker én de eerste ‘PLO-Expat-premier van NL’.
Maakt Steve Brown met zijn klacht en aangifte Geschiedenis: Gaat de AIVD- ‘Moordenaars’–‘journalisten’-Informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout –beerput’ tegen Brown c.s. eindelijk open(VIDEO’s).

Men zou bijna terug verlangen naar de onvervalste Hollandse extreem corrupte  ‘Elite –(AIVD)-Pedo-Schandknaap-Penthouse Pechtold als partijleider van de D66 ‘DDR66-PLO-Expats landverrader-Elite-AIVD-splinterpartijtje’.

D66-Kamerlid Bouali aka “de perverse Dictator van Cuba: kreeg berispinkje : Pedo? Hoeren? Schandknapen? Corruptie?(VIDEO’s)

‘Nep en fop-D66-fractieleider’ ‘Freakje Trol -Rob Jetten’(VIDEO’s)  heeft zijn steun voor Kaag en de PLO al uitgesproken. Daar was niet veel voor nodig; gewoon een druk van de AIVD op het Knopje van zijn ‘Freak-Hoofdje’. De verwachting is dat zich geen zware (AIVD en/of CIA)-kandidaat uit het buitenland en/of van ‘Taxfree- Elite Bilderberg- Crime group’ zal melden voor een interne ‘Nep en Fop- lijsttrekkersstrijd’. Daarmee lijkt ‘PLO Minister- Kaag al-Qaq’ verzekerd van het lijsttrekkerschap voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021.

D66-Minister  ‘Fatah- Kaag- al-Qaq’ en Parool ‘Moordenaar’-Vugts mochten ‘Haringhappen’ bij Golddigger Jinek(VIDEO’s) aka” de Natte Doos”.

‘Rent a D66 Minister Kaag’ financiert Privé Jet van 50 miljoen ‘Loverboy Abbas’(VIDEO’s.Tja, en waarom ook niet
In februari van dit jaar was PLO Minister Kaag al-Qaq’ op ‘Nep en fop handelsmissie’ in Israël en de Palestijnse gebieden ( waar zij jaren lang zich heeft gehoereerd voor de AIVD & CIA en God mag weten voor wie nog meer) en vond daar de ‘rust’ met haar ‘PLO-man al-Qaq’  om haar Duivelse besluit te nemen. ,,Ik steek mijn  ‘PLO & AIVD-CIA-nek’ uit. Ik vind D66 te belangrijk. Het leiderschap van D66 is een groot goed, zeker in het tijdsgewricht waarin we leven,hihihihihihi.’’ Het is niet bekent of zij gedwongen is door de CIA of de AIVD en/of het Groot Kapitaal.

D66-Gematigd(Kuch): Zeldzame motie van afkeuring in Eerste Kamer tegen ‘AIVD Boss & Censuur-Queen- Ollongren’ de Beschermvrouwe van de Royal-Huisjesmelkers in aangenomen(VIDEO’s).
PLO Expats Minister Kaag al-Qaq bralt op te willen komen voor de gematigde kiezer het Groot Kapitaal met Puppet ‘Mad Dod- Red Neck Trump(VIDEO’s)’ . ,,De meeste mensen die gematigd zijn verwachten dat de publieke zaak voor hen is, met hen en van hen, hihihihihihhi. Dat we daar de antwoorden samen vinden vanuit een gematigdheid het Groot Kapitaal met onze Grote Leider ‘Mad Dog- Red Neck-Trump’ (VIDEO’s) die daarin een heel belangrijk element is.’’ Wie kan aan dat vage  D66 ‘DDR66-gebral’ een touw vast knopen.

Prinses Marijnissen ‘gekozen’ tot lijsttrekker SP en geeft zich direct over aan ‘VVD-Godfather Rutte’& Groot Kapitaal& ‘Royal-Elite- Rapist-Pedo’s’(VIDEO’s)

‘DDR66-Minister Koolmees’: Ontslag onderbetaalde “Labbenkakken” wordt nog makkelijker met de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’.

Met de ‘AIVD- kandidaatstelling’ kan ‘PLO Minister Kaag al-Qaq’ derde vrouwelijke lijsttrekker worden en de eerste  ‘CIA & AIVD-Trol ‘. Zaterdag werd Lilian Marijnissen tot lijsttrekker van de SP gekozen en vorige week werd bekend dat Esther Ouwehand de Partij voor de Dieren gaat aanvoeren.Het ‘Nep en Fop proces’ van de opvolging van  ‘Penthouse Pechtold’ is vorig najaar enkele maanden na zijn vertrek als Dief in de nacht  ingezet. Op de werkkamer van de Zweedse Expat  vice-premier puppet van het groot Kapitaal ‘Jonkvrouw -Bilderberg- Kajsa- Ollongren op Binnenlandse corrupte Zaken kwamen de corrupte lafaards minister Wouter Koolmees, fractieleider ‘Freakje Trol- Rob Jetten’ en ‘PLO Minister -Kaag al-Qaq’ bij elkaar. Koolmees, die zelf geen enkele aspiratie had, stelde voor elkaar niet te verrassen over de ambities. Door de langdurige psychopathische ziekte van de AIVD Boss Ollongren nam zij bij terugkeer de handschoen niet op. Zelf is er ze er al vier maanden uit. Toen voormalig smeerpoets en hoogstwaarschijnlijk ook een AIVD Informant D66-leider Alexander Pechtold in 2017 PLO- Kaag al-Qaq’ vroeg als minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking wilde hij ook dat ze nadacht over de toekomst van de partij en het lijsttrekkerschap. Dat vroeg hij ook de andere bewindslieden.’PLO Minister Kaag al-Qaq’  : ,,Ik heb het een hele tijd van me afgehouden. Vaak ging ik naar bed met mijn ‘Loverboy al-Qaq’ en stond ik op en dacht: nou nee hoor, absoluut niet. Dat wens je je ergste vijand niet toe, die druk ,hihihihihihih. Maar ik vind het heel belangrijk om betrouwbaar te zijn om mijn zakken te blijven vullen. Dus als mensen de ‘CIA&AIVD& Groot Kapitaal’ een beroep op je doen… Uiteindelijk is het iets wat in jezelf(Duivels) moet groeien, dat is hoe ik altijd een belangrijk besluit neem. Het moet voelen als het juiste en ik vertrouw daarbij enorm op mijn  ‘ga over lijken-kernwaarden’ en Duivelse  intuïtie. Dat wil niet zeggen dat het risicovrij is, want wij bezitten een Penthouse in het duurste gedeelde van New York en al onze kinderen gaan naar de duurste  Jet Set Privé scholen . Het is echt iets waarvan je denkt: is het belangrijk… en krijg ik er spijt van als ik het niet heb gedurfd en nee ik ben niet gedwongen door de CAI en /of de AIVD en/of het Groot Kapitaal, hihihiihihihhih” De

Wanneer hakte u( en de CIA&AIVD) de knoop door(Kuch)?
,,In februari was ik voor een ‘Nep en Fop- handelsmissie ‘naar Israël en de Palestijnse gebieden. Ik zat in een tuin van The American Colony Hotel met mijn PLO-man Loverboy  al-Qaq’ en de CIA in Jeruzalem en ik dacht: ik ga het wél doen. Ik steek mijn Duivelse  nek uit. Ik vind D66 mijzelf  te belangrijk. Het leiderschap van D66 is een groot goed, zeker in het tijdsgewricht waarin we leven,hihihihihhi.’’

Bral AD Vraag: Wat gebeurde er precies met u in die tuin?
Ze schiet in de lach. ,,Het was niet zo dat de Heilige Geest tot mij kwam. Nee u mag best eerlijk weten het was de Duivel en de CIA . Het was wel een moment van rust. Alles wat maakte dat het misschien een slecht idee was viel weg. Wat is nou de kern, waar gaat het nou echt om? Ik vond rust in die afweging. Op een gegeven moment weet je dat het goed is. Dan kun je er nog vijftig keer over praten, dan kun je peilingen doen, daar gaat het niet meer om, het gaat erom wie jij wilt zijn als mens en waarvoor je wilt staan ,hihiihiihihhhi“, Bla, bla, Bral, bral -D66- onzin

Waar zijn de ‘Bral–verslagen’ van Trutje Rutte en ‘PLO-D66 –Kaag-Anis al-Qaq’’ ontmoeting Trump(VIDEO’s) U had bij terugkeer thuis iets uit te leggen aan uw PLO-man en uw vier kinderen in New York .Hier ‘vergeet’ de AD even  de ‘PLO-CV’ en zelfs de naam al-Qaq’ van de man van Kaag te vermelden alsof dat geen nieuwsfeit is voor een Minister en Premier.
,,Ik ben dat gaan bespreken. Mijn PLO-man al-Qaq’ zegt altijd: ik steun je, want we zitten snor in onze Penhouse in New York. Ik kwam terug en we hebben met de kinderen gezeten. In coronatijd waren ze meer thuis. Mijn jongste dochter zei : ‘Mam, je spreekt altijd over durven en risico’s nemen. Je vindt het belangrijk dat vrouwen overal zijn, dan moet je het ook zelf wel doen.’ Daar had ze een punt.’’

#AIDS2018: Het Geldverslindende Hypocriete AIDS-Congres met ‘ Pedo-rapits-Clinton(VIDEO’s) &Minister-Kaag & Prinses Mabel’ kost honderdduizenden doden(VIDEO’s).

,,Ik heb een ander kind dat politiek totaal niet interessant vindt en zich vooral zorgen maakt om zijn moeder. Die kijkt meer naar wat ik aan heb en of hij dat leuk vindt of niet. Hij ziet soms verschrikkelijke op waarheid beruste  foto’s van mij in  de ‘Onafhankelijke media’. Dan heb ik een derde kind dat zegt: ‘Dat moet je doen.’ De vierde zei: ‘Je hebt je hele leven al de publieke zaak CIA & AIVD gediend, moet dit nou? Ga lekker rustig aan doen. Ga een volkstuintje bijhouden op ons privé jacht de wereld rond .’ Verschillende reacties, maar wel altijd ondersteunend. Ze hebben me geadviseerd, maar blijven helemaal buiten de campagne. Ze hebben hun eigen luxe VIP- leven buiten zorg.’’

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’.

Hoe gaat dat in geloofschemie met uw (Loverboy PLO) man?
,,Hij is niet gelovig. Mijn PLO-man is zo tolerant dat hij het allemaal prima vindt. Alleen het dopen en de heilige communie voor de kinderen, daarna vond het hij het wel oké. Hij bralde grappend: ‘Wat zou je ervan vinden als ik koranlessen organiseer?’ Waarop ik zei: ‘Maar jij bent atheïst en al jaren mijn Loverboy !’ Ik heb de ruimte genomen die mij werd gegeven.’’

Tot Slot : Top D66-er Daalmeijer: ‘Mijn vertrouwen in D66 is beschaamd door het stelen van 4 Ton door mijn ‘Taxfree-EU-Sophie in ’t Veld(VIDEO’s)