(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen-Corona-Complot- Lubach-fabeltjesfuik:Austrlaian forces EXECUTED Afghan prisoner& ‘NATO-Killers & Rapist’ & ’D66-PLO-CIA-Killer-Kaag’(Video’s) 
AIVD Plaats ‘Zakkenvuller & Callgirl Iris de Graaf’ als nieuwe ‘Rusland- Fake News-correspondent’ voor de Staats- NPO als vervanger van ‘AIVD- Spion- Zakkenvuller-Mafkees-Godfroid’(Video’s) 

Nu berichten  wij al jaren dat de  ‘Staats-AIVD-NPO’ en zijn ‘Fake News- Outlet –NOS’ in ‘NSB-dienst’ staat van de Staats(‘Pedo-Boss-Rutte&CO’) zie:   “Staat-NOS-Censuur’ heeft een Gezicht Gelauff en die zit naast Top VVD-er ‘Pedo-Demmink’ en King Willem(Video’s)” en zie: “‘Gestapo Corona–Generaal Grapperhaus’ en ‘Schandvlek- Gelauff’ wil hogere straffen ter bescherming van hun ‘Journalisten-Trollen(Video’s) “’ en nu worden wij weer in gelijk gesteld 

Sneu hoor!(Kuch)  de ‘Staats-AIVD-NPO-zonnekoningen’ worden op hun salaris gekort, behalve die van Gelauff  (kleine 5 ton inclusief ‘Graai en Naai- onkosten vergoeding’.  

De ‘AIVD -Staats-NOS-directeur-Zakkenvuller- dr. Goebbels- Marcel Gelauff ‘ liegt weer eens alsof hij onze echte Boss-Hofnar-Rutte&Taxfree-Corona-Travel-King Willem  is  als hij bralt dat het boycotten van’ De Bral-Vooravond’ niets te maken heeft met ‘Bral-presentatrice Fidan Ekiz’. Dat heeft haar ‘Bral-co-host Renze Klamer’ gebrald op NPO Radio 2.  De zogenaamde ‘Star-(AIVD)-Journalisten’ van de  ‘Fake News-NOS’ mogen niet aanschuiven in ‘Bral-De Vooravond’, omdat het programma ‘te opiniërend’ zou zijn volgens de ‘dr. Goebbels-BOBO- Zakkenvuller –Gelauff’. Volgens Fidan werd de boycot afgekondigd nadat ze het ‘Stalin-proces’ tegen  de grote blonde leider- Geert Wilders in haar talkshow terecht een ‘politiek proces’ had genoemd. Dat beaamt Renze nu.

Top advcocaat- Weski & Brown &Dr. Nakad luiden noodklok over ‘Pedo-Boss-Rutte-Teeven-Fake-Rechtsstaat’(Video’s).

Fidan heeft de NOS-boycot bewust naar buiten gebracht, vertelt Renze. “Het was wel een beetje bewust. Escalatie was de laatste… We willen gewoon af en toe ook  wat van die liegende ‘Star-Riool-NOS’ers’ aan de ‘bral- tafel’Ze zijn natuurlijk niets verplicht, maar aan andere Bral talkshows schuiven ze wél met regelmaat aan.”Het komt van die gluiperd Marcel Gelauff af, weet hij. “Bij ons is het al een paar keer voorgekomen dat er iets gepland stond, maar dat het door Marcel Gelauff werd teruggetrokken. Dat voelt dan gewoon een beetje oneerlijk, zeker als hij zegt dat het niets met Fidan te maken zou hebben, terwijl het toch wel vrij duidelijk is als je kijkt naar hoe het gelopen is dat het wél met Fidan te maken heeft.”

‘Oranje Boven -Politieke Partijen’ en SP  en hun Staats-Outlet – NPO tevreden over ‘Nep en Fop Excuses’ ‘Taxfree-Corona-King Willem & Queen Exotica Maxima(Video’s) 

Als de’Staats-AIVD-NPO Radio 2-dj’ dat in twijfel trekt, bralt  Renze: “Nou, dat denk jij, maar de Star- NOS’ers  aka “Dood aan de Russen en Leve King Willem en zijn Hofnar Rutte  werden van het bord geschrapt nadat Fidan het had over het Wilders-proces. Daarvoor stonden ze al ingetekend om te komen, daarna kwamen ze ineens niet.”

‘AIVD-Politie-Informant- Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’ slacht Jensen af’ in ‘Bral- programma M.’ van de ‘Nep en Fop feministe’- ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffioso-Margriet van der Linden(Video’s) 

Die ‘Mega-Zakkenvuller-Marcel’ praat gewoon weer eens onzin, vervolgt hij. “Dan zegt hij: ‘We kijken altijd eerst hoe een Bral-talkshow zich ontwikkelt’, maar bij de ‘Nep en Fop- vriendelijke- collega in crime’  de braller  Margriet van der Linden zaten er in aflevering tien al drie liegende  ‘Star-NOS-correspondenten’ aan tafel alsof het ‘RTL-Riool- Boulevard’ was .

De Moraal van het Verhaal: BNNVARA een gesubsidieerd ‘Witwas –Merk’ met o.a. ‘BN-Hoer Pauw’ & ‘AIVD informant Bas van Hout’(Video’s). 

‘MI6-BBC’s’ upcoming ‘CIA&AIVD&MI6-White Helmets ‘Fake-documentary’ gears up to be a character assassination of those who challenge Syria war narratives.

Om te beginnen journalisten  van de ‘Staats-AIVD-NOS’ behoren helemaal niet aan te schuiven  als ‘RLT-Riool- Boulevard- Star-gasten’ a La ‘AIVD-Informant- Peter R de Vries’ en ‘Politie-Media-Huurmoordenaar -John van den Heuvel’ en/of  ‘AIVD informant- Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’   bij ‘NPO- Bral-porgamma’s’, maar zich alleen te beperken  tot het verslaan van ( Fake) News bij de NOS . Dat is één. Twee: Gelauff heeft er geen bezwaar tegen dat zijn ‘Star- Journalisten’  wel aanschuiven bij de  ‘Subsidie- Miljonairs’  ‘Jaknikker –Pauw’ en/of ‘Pedo-Rapist -Matthijs van Nieuwkerk’(Video’s)  met al dan niet aan tafel de aartsleugenaar  ‘AIVD- Informant -Hoerenjong Bruine- Rat Bas van Hout’(Video’s) om Verzetsheld Steve Brown weer eens te lynchen en/of de  ‘AIVD Informant & Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’(Video’s) om Holleeder en/of Taghi en /of Julian Poch te lynchen. Maar ook de  Top-VVD de ‘Gif- Massa –Massa-Moordenaar-Rusland Hater – Zijlstra’(Video’s) en #Metoo -Johnny de Mol  schuiven regelmatig  aan tafel om hun leugens te brallen en cocaine te snuiven en elkaar ar in de kont of kruis te grijpen net als bij ‘RTl-Riool-Boulevard’: 

Crazy ‘ Heroine Chic-Angelina Jolie’ teams up with ‘MI6-BBC’ to ‘Fake-Hollywood – fight’ Fake news. ‘AIVD-NPO’: Wij doen het ook met ‘Junkie-Jeroen Pauw& Bas van Hout(Video’s).

Fidan wordt met haar  ‘Pro Wilders & Rule Of Law-uitspraken’ wel en niet gesteund door hun eigen ‘Bral-omroep’, weet Renze. “Dit was niet helemaal ongepland. Het was met goedkeuring van de eindredactie en BNNVARA met als voormalig Zakkenvulller–Directeur- Mega-Fraudeur&  Pooier Frans Klein. Ze floept er wel eens wat uit, maar in dit geval was het afgestemd.”

‘Geen -Corona- Complot- fabeltjesfuik’: Lange Frans huilt omdat Lubach zijn YouTube op zwart heeft gezet& 500 Trump’s gekidnapte Kinderen(Video’s) .

Arib adviseerde aangifte tegen Kuzu te doen bij Hoofdofficier Leenders. Peter R. de Vries: Onze Kuzu & Pedo-Rapist- Leenders & ‘Van Nieuwkerk-Kuttenvanger’ zijn onschuldig(Videos) 

Niet alleen de  Staast AIVD-NOS, maar ook de corrupte en laffe politiek leider van DENK-niet-na, Farid Azarkan, boycot het programma Bral-De Vooravond en de Stem van de Straat-Amsterdam-SaltoTV..

Hij vindt de meningen van host  Fidan Ekiz verwerpelijk en de waarheid van de  wordt Wakker Stem van de Straat o.a.  over de ‘Sultan Erdogan’ van  Denk & Peter R. de Vries  ondragelijk . Dat heeft hij laten weten op Twitter die nog niet op zwart is gezet en dan weet het wel, want die van Verzetsheld  en  Underground Presentator  van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown wordt om de haverklap op zwart gezet(Video’s) . En dat is ook op ze zacht gezegd bizarre, want de ‘AIVD-Pedo & Moordenaar -Goedparten Peter R. de Vries’ wilde de Top van Denk zelfs graag bij de ‘Denk-niet-na censuur-  partij’ hebben als Kamerlid en Beroepsleugenaar- woordvoeder en Media-Adviseur net als de Moordenaar Nabil B. en de Familie Verstappen,Cor van Hout, Holleeder, etc(Video’s)::

Geen -Corona- Complot- Lubach-fabeltjesfuik’: documentary, America’s & EU Forgotten, reveals the story of illegal-(Slave)- immigration to the US&EU the MSM doesn’t want you to know about(Video’s)

De altijd liegende voor het merendeel AIVD-Journalisten van de  Fake News- NOS mogen niet aanschuiven in De Vooravond, omdat het programma ‘te opiniërend’ zou zijn. Volgens Fidan trok de omroep zijn journalisten terug, nadat ze het proces tegen de grote Blonde leider  Geert Wilders omschreef als een ‘politiek proces’. Dat was ook voor DENK.niet-na en hun eveneens altijd liegende  ‘Media-Adviseur -Peter R de Vries’  de druppel. Farid begrijpt heel goed dat zijn ‘Staats- AIVD-NOS ‘dit te ver vond gaan. Hij vindt dat de  ‘dr. Goebbels- Gelauff’ een goed  censuur- besluit heeft genomen en roept iedereen op om niet na te denken.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!