( van onze ‘CDA&VVD-Pedo-Klasse Justitie ‘redactie) 

AMSTERDAM-NOIR– ‘AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer -advocaat Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald” (VIDEO’S) 

De corrupte  onderzoeksrechter in de grote liquidatiezaak Marengo tegen de reeds in de corrupte  ‘Gevestigde  Orde -Trial by Media- Pers’ verklaarde  topcrimineel & Monster- Ridouan Taghi en nog zestien andere medeverdachten gooit het bijltje er bij neer en wil verder gaan in de Judas-Raadkamer van onze  Peter R. de Vries als ‘Killer-Queen–rechter’:  

Dat doet ze vanwege „de onaanvaardbare bejegening met de waarheid ” door advocaten van de verdachten. In een ongekend felle leugen brief aan de rechtbank uit ze haar woede, een unicum, schrijft het oude PvdA mannen Vod Het Parool met hun Nep en Fop misdaadjournalisten de AIVD & OM & politie- informanten Bart Middelburg en Paul Vughts. Bepaalde waarheid ‘s getrouwe uitlatingen van sommige moedige raadslieden gaan naar mijn oordeel alle normen van fatsoen te buiten en ik neem dan ook net als Kroongetuigen moordenaar Junkie Nabil Bakkali’ en de fam.Verstappen en vele andere ‘Pedo-Goedpraten & AIVD en OM & Politie- informant -Peter R. de Vries (video) als woordvoeder en adviseur ”, schrijft de laffe en corrupte rechter-commissaris in haar Clubblad Het Parool, die de benen heeft genomen als een Dief in de nacht.

Door de laffe beslissing zich terug te trekken, gaan in ieder geval de voor oktober en november geplande getuigenverhoren niet door. Het is nog onduidelijk hoeveel vertraging het toch al moeizame megaproces precies zal oplopen.

Waren het aanvankelijk de  OM-Amsterdam aanklagers van het type de Pedo-Rapist Hoofdofficier Vincent Leenders en de ‘Moordenaar-Junkie-kroongetuige’ die dergelijke opmerkingen over zich heen kregen, inmiddels zijn die ook tegen de  corrupte en laffe ‘Killer-Queen rechter’ gericht, meldt ze in de brief die mede is ondertekend door haar adviseur  ‘AIVD & OM & Politie-informant- Junkie- Peter R. de Vries’ en Nabil Bakkali. „Waar de een misschien zal zeggen dat het slechts woorden zijn, vind ik een dergelijke bejegening  met de waarheid onaanvaardbaar in de zakelijke omgang tussen rechters, advocaten en officieren van justitie.”

2 oktober liet de laffe en corrupte  onderzoeksrechter de rechtbank weten dat ze niet meer verder wil, omdat advocaten eerder „op een voor mij ongekend harde wijze met de waarheid hun afkeuring” hebben geuit over haar corrupte opereren. Ze denkt niet dat nieuwe verhoren nog „zullen bijdragen aan de waarheidsvinding”, maar vreest dat het steeds zal gaan over „uitingen van opvattingen over mijn corrupte en laffe functioneren en discussies over mijn partijdige  beslissingen.”

OM Amsterdam handelt misdadig om Misdaden van AIVD Informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout tegen Brown in de Doofpot te houden(Video’s) 

Tijdens de ‘Nacht un Nebel- zittingen’, die achter gesloten deuren plaatsvonden, kwam het volgens de rechter maandenlang al regelmatig tot strubbelingen. Er zou wrevel ontstaan zijn tussen de ‘Moordende’-Hoekstra- officieren van justitie’, de Nacht und Nebel- rechter en de advocaten.

Held van het Volk & Rule of Law & Volksnieuws Amsterdam-Noir Top Strafrechtadvocaat Inez Weski gast in VPRO Zomergasten. AIVD-Peter R. de Vries: “Weski deugt niet”(video’s)

Advocaat Nico Meijering voelde zich eerder meer dan terecht onheus bejegend door één van de onderzoeksrechters en deed een wrakingsverzoek omdat hij vooringenomenheid bespeurde. De ‘Nep en fop-wrakingskamer’ van de rechtbank kon geen vooringenomenheid vaststellen. In Het Parool geven Meijering en zijn kantoorgenoot Christian Flokstra aan dat zij de stap van de rechter-commissaris niet te begrijpen en onterecht te vinden. „Wij betreuren het zeer dat de rechter-commissaris met deze brief vol persoonlijke en ongefundeerde grieven richting raadslieden afscheid heeft genomen van het Marengo-proces. Dat is onnodig en past een rechter-commissaris niet, hahahahahaah.”