( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. onze  VVD Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zembla: VVD-Minister ‘Gif-Monster-Cora van Nieuwenhuizen’ & D66 DDR66 -Stientje van Vedlhoven  & Top-Rijkswaterstaat &‘Consigliere Zijlstra’ zijn een ‘Elite-misdaadgroep’ die straffeloos heel Nederland vergiften(Video’s) 

De Corrupte VVD-Minister Cora van Nieuwenhuizen en  D66DDR- Staatssecretaris Stientje van Veldhoven informeerde Kamer onjuist( loog dus) over misdadige rol oud-VVD-minister Zijlstra bij Massa Moord- firma -Bontrup-storting granuliet besluit.
Liegende D66 staatssecretaris Stientje van Veldhoven blijf Nederland ‘Granuliet -vergiftigen’ na orders van Aartsleugenaar Zijlstra(Video’s).


VVD Gangsterin-Minister Van Nieuwenhuizen’ ritselt ‘Top- CBR- baan’ van half miljoen euro per jaar voor ‘Penthouse- Pechthold’ als dank voor zijn misdaden tegen het Volk(Video’s).


Studentenprotest tegen ‘Woeker- renteverhoging’ van ‘Pedo-Boss-Rutte’ en zijn loopjongen de ‘Apen Martelaar- D66 Minister Van Engelshove’.

De Voormalig ‘Minister- beroepsleugenaar Top-VVD Boef-Halbe Zijlstra’, nu ‘Top –Rat in pak-man bij ‘Elite-Misdaadgroep-bouwbedrijf VolkerWessels heeft weer eens gelogen, deze keer over zijn extreem corrupte rol bij het goedkeuren van extreem giftige granulietstort in de Maas wat gelijk staat aan een massale poging tot Moord op mensen en dieren en systematisch vervuilen van het Milieu in vereniging ( art 140  jo Artikel 289 Wetboek van Strafrecht) met de ‘Rat in Pak top van Rijkswater’ en de eindverantwoordelijke misdadige Minister ‘VVD- Gangsterin-Minister Cora van Nieuwenhuizen’&  D66 DDR- Staatssecretaris- Stientje van Veldhoven.

Wanneer wordt dat Moordende  ‘Elite-Tuig van de Richel’(Video’)  nu aangehouden door het Ministerie van Klasse Justitie van de ‘CDA Gestapo–Corona-Generaal’ en ‘Elite VVD Gangster-Dekker’? Wat denkt u zelf? Nooit natuurlijk, want het  Nederland ‘Pedo-Boss Rutte’ & Co  is geen Rechtsstaat(Video’s).

Dat stelt een hoogleraar in een nieuwe schokkende uitzending van Zembla van die gisterenavond werd uitgezonden. De uitzending toont aan dan Nederland van ‘Pedo-Boss-Rutte&Co’  geen rechtstaat is, wat Verzetsheld en Underground presentator van de Stem van de Straat-SaltoTV  Steve Brown en Wilders en Loïc Wacquant ,professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en The Critical Legal Studies Movement al eerder stelde.

 Vergiftigde ‘CIA provocateur Navalny’ wil terug naar Rusland. Nieuwsuur &’SS-NATO-CDA-Jan de Hoop Scheffer’ geschokt(Video’s) 

Fake Foto uit de dr Goebbels- Pr- collectie van de altijd liegende ‘ ex VVD Minister & Oorlog Haatzaaier& Anti- SS-CIA- Trol Rusland – Halbe Zijlstra’ dat hij Poetin aan het bespioneren is in Rusland.

De hele ‘dr. Goebbels-media’ met de ‘Staats-AIVD-NPO  voorop staat bol van één vergiftiging van CIA provocateur Navalny’ en natuurlijk gedaan door Poetin(kuch) ,maar dat dag in dag uit de ‘Top-Rijkswaterstaat -Bende’ van de VVD-misdaadgroep ‘beroepsleugenaar  Halbe’  en de corrupte  VVD-Ministers Cora van Nieuwenhuizen & D66 DDR- Staatssecretaris  Stientje van Veldhoven massale het Milieu en mensen en dieren loopt te vergiftigden horen wij amper een piep in laffe en corrupte ‘Gevestigde Orde–NSB-Pers’ & Fake news-Media’ met hun “Talking Heads” en wordt er in de Tweede Kamer nu ff niet om sancties en zware celstraffen tegen de’ Massa-Moordenaars-Elite-Killers-Bende van Halbe’ geëist, zelfs niet in Zembla. Trouwens wat kan ons de ‘Rus -CIA-provocateur- Navaln schelen’ of hij wel of niet is vergiftigd is, daar eet ‘Jan met de Pet’ geen hap meer of minder door.

Think your friends would be interested? Share this story!