( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Corona-Complot’: Rutte & Hugo de Jonge en hun ‘Grachtengordel- Lubach:Labbekakken Bek houden en met je Kont in Quarantaineplicht op de Bank zitten “(Video’s).

Oranje Boven -Politieke Partijen’ en SP tevreden over ‘Nep en Fop Excuses’ ‘Taxfree-Corona-King Willem & Queen Exotica Maxima(Video’s).

Ondertussen:‘Pedo- Rapist-Rudi Giuliani’ in de ‘Afruk-Psych-problemen’ met 15 jarige meisje door Borat’. ‘AIVD- Informant- Pedo-Rapist & Moordenaar Nabil Bakkali- Goedprater Peter R. de Vries’: dat meisje heeft er zelfs om gevraagd, bin there, done it”(Video’s):

‘Made in  USA-Hate Jesus –Trump’ is ouders van meer dan 500 Gekidnapte straatarme migrantenkinderen kwijt. ‘Grachtengordel Medusa Luchan’: dat is een ‘Complot- fabeltjesfuik’  

Facebook fact checkers CENSURED me when I said Covid infection fatality rate was around 0.1%. But what do the latest studies say?Advocaten in de VS zijn al jaren  op zoek naar de  straatarme ouders van meer dan 500 migrantenkinderen. Ze behoren tot de groep van  2700 kinderen die in 2017 en 2018 op last van de  ‘Made in USA -Hate Jesus – Trump’&’Metoo- Joe Biden’ oorlog en armoede – verspreider regime gescheiden van hun straatarme ouders werden opgesloten in de In Human Zoo(Video’s)

In de zomer van 2018 besliste een zeldzame  eerlijke moedige federale rechter dat ouders en kinderen moesten worden herenigd. De advocaten gingen in opdracht van de rechtbank op zoek naar de ouders, maar omdat de overheid niet goed heeft bijgehouden wat er met de ouders gebeurde, is dat bij 545 kinderen niet gelukt. Ze zijn bij  de Hel van de (Pedo) pleeggezinnen  en/ of ‘Martel- Kinder-(pedo)- tehuizen met pedo Priesters en/of pedo- jeugdleiders  ondergebracht, nou dat weet je wel, behalve als je’ VPRO- Grachtengordel-  Medusa- Lubach’ en/of ‘AIVD Informant & PedoRapist- Peter R. de Vries bent. 

De ‘Coca-Pedo-Rapist-Politie-Broers Allaoui’ van Dansschool “The Cuties” zitten in de cel. ‘Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’: “Bin there, done it: :die jonge meisjes en jongens wilde zelf ” (Video’s)

Ondertussen: ‘Psychopaat-Pedo- Rapist- Giuliani’ claims ‘Pedo-Rapist-Hunter Biden’s- laptop’ contained ‘numerous Pornopictures of underage girls amd orders for crack Coinane ,’ says explicit material given to police.  Lubach & Peter R. de Vries & ‘D66-Censuur -AIVD-Queen Ollongren’ :”  Dit  is weer een Complot er bestaat geen Taxfree-Royal-  Pedo-Elite”

Lange Frans blijkt een ‘Nep en Fop – strijdt Kameraad van de Straat & waarheid en barst bij het minste geringst uit in janken. 

“Mijn hele YouTube account is verwijderd door YouTube. Ook al mijn eigen muziek op mijn kanaal. Ik vind dit echt heel jammer en ik ga nu huilen”, schrijft Lange Frans, die zich ook meteen richt tot  de ‘Grachtengordel -Medusa -Arjen Lubach’. „Arjen Lubach bedankt! En misschien dat jij met je ( Ollongren & AIVD)goede contacten bij YouTube in ieder geval kan vragen of m’n muziek terug mag… snik. snif”

Top advocaat Mr. Weski & Verzetsheld ing Brown &Dr. Nakad luiden noodklok over ‘Pedo-Boss-Rutte-Teeven-Fake-Rechtsstaat(Video’s)’.

Lubach besteedde zondag in zijn  ‘Elite-Pedo- Grachtengordel-  Bral- programma’ ” Zondag met Medusa Lubach met pijn in zijn kontje en neus(Video’s)” een item aan de ’fabeltjesfuik’ over het verspreiden van nepnieuws en complottheorieën.  Pure projectie  van de zijde van Lubach dus.  (Projectie is onder andere een term uit de psychologie. (Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders)

‘Made in USA-Hate Jesus Trump’ admits he’s less famous than the real JESUS& Hitler in raucous post-Covid rally&’#Metoo Biden& Creak Head Sun’( Videos) .

Wake Up Music video’s for the ‘US&EU-Taxfree- Killer-Elite’ and there “Commander-Puppet in Chief-Thief – Hate Jesus -Trump&Metoo- Joe Biden, “(Video’s) .

Corona Lockdown:Het moet toch niet gekker worden! Parasieten King Family gelijk naar Griekenland(Video’s) . 
Terwijl het ‘Lieg & Bedrieg- Kabinet’ van ‘Pedo-Boss Rutte ‘de Hofnar van ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem& ‘Queen Exotica  Maxima’ (Video’s)  oproept om zoveel mogelijk thuis te blijven en zeker niet naar het buitelend te gaan is het extreem Luxe regeringsvliegtuig vrijdagmiddag vertrokken naar het zonnige Griekenland met de ‘Taxfree-King ‘en zijn ‘Parasieten-familie’ zonder mondkapje voor de zoveelste  gratis ‘VIP-Vakantie’ van dit jaar. De King liet nog mij vertrek horen aan zijn Lakeien die hem uitzwaaide ‘laat de Labbekakken de Ramban krijgen en veel ‘Corona- bekeuringen’. Een Top delegatie  van de corrupt en laffe  ‘Royal- Gerechtelijke  macht’ die allemaal trouw hebben gezworen aan de ‘Taxfree-Miljardair King’ mocht hem en zijn Parasieten Familie onder leiding  van ‘Hofnar Rutte’ uitzwaaien met Argentijnse  witte Dwaze  moeders zakdoekje(Video’s) en kreten van Leve onze King en  onze ‘Mega -Judas-salaris’. De ‘Grachtengordel- Bral- presentator -Subsidie-Vreter- Medusa Lubach’  noemde Lange Frans in zijn ‘Elite- Fake news- Pedo-show ‘een „complot-gek-denker” omdat die gelooft dat de  ‘War Crime Taxfree- Royal- Pedo-elite’(Video’s) en hun Lakeien politici en de ‘Klasse Justitie- Gerechtelijke macht’ van de  ‘CDA-Corona-Gestapo-Generaal Grapperhaus ‘ uit naam  van zijn King Willem  ( Video’s)  een satanisch ‘Taxfree Royal-Ultra-Rich- pedofielennetwerk onderhouden’ met types als Epstein& Madame Maxwell &  Bill Clinton & Prinsen Edward & Nazi ‘s Bernhard &Claus en OM VVD- Bazen als Demmink en Hoofdofficier Vincent Leenders en Top VVD corrupte politici als ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’. In de ‘Elite-Pedo-Faken News- show liet hij twee filmpjes van de huilende ‘Nep en fop-  rapper’ Lange Frans zien samen met o.a .de Fat-man Jenssen .

‘Medusa-Lubach’ riep namens zijn producenten  D66’ DDR66- PLO- Kaag-al Quq-  echtpaar Ollongren’ (video’s)  en de AIVD  YouTube op om  een ‘dr. Goebbels- censuur -actie’ te ondernemen, maar het hele account verwijderen gaat te ver, liegt  de Bral-presentator. Hij schiet zijn ‘Huil- rapper’ dan ook schijnheilig  te hulp. „Hee @YouTube zet die muziek terug”, aldus  de huichelaar `Medusa Lubach,’ die al jaren bij het onderwerp nepnieuws benadrukt dat censuur geen goede remedie is als het om hem zelf gaat . „Weer het bewijs dat de Royal-Elite-Pedo’s ‘ dus toch de baas zijn.”

AIVD&Politie-Informant- Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’ slacht Jensen af’ in ‘Bral- programma M.’ van de ‘Nep en Fop feministe’- ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffioso-Margriet van der Linden(Video’s) .

Youtuber en oud-tv-Riool- Fake News- presentator Fat –man Robert Jensen die van de daken  schreeuwde  met poep in zijn broek  dat ‘AIVD-informant- Pedo& Moordenaar- Goedparten Peter R. de Vries’ zijn grote held is (Zie Video hierna), die ook prominent naar voren kwam tussen de complotdenkers  wordt Wakker mensen van huilebalk Lange Frans en is ook boos op de ‘Elite-Bral-Pedo-Goedprater- presentator – Medusa-Lubach’ en beticht hem van ’een hit Blow-job’.

Verszetsheld ing Steve Brown zijn twitter en Facebook zijn zo vaak ook zwart gezet dat het niet meet te tellen is. Ook zijn om de haverklap zijn Youtube reportage op zwart gezet.

Tot Slot: Ing Steve Brown ontmaskerd ‘Mafklapper Sven Hulleman’ van St. Restschuld en gabber van Huilebalk Lange Frans en geeft Sven bijna een Volkse oorvijg(Video’s) 

Wij waren van mening dat Lange Frans goed bezig was al was hij in de rondte aan het springen met de lafaard ‘Mafklapper Sven Hulleman’. Dat vonden wij al een behoorlijk minpunt, maar wij dachten nog dat Lange Frans wellicht dacht de vijand van mijn vijand is mijn strijdgenoot tegen de Heersende Klasse en hun verrotte dr.Goebbels- media met AIVD-Trollen als Lubach & Peter R. de Vries. Immers de waarheid is altijd nog veel Gekker dan welk complot ook als het gaat op de psychopathische ‘Perverse – War Crime-‘Taxfree-Royal-Pedo-Killer-Elite-Elite’ met als Leiders de hoog bejaarde demente liederlijke altijd liegende Puppets ‘Made in USA -Hate Jesus’& #Metoo Joe Biden en hun ‘EU- Slaven Boys Macron, Johnson en Rutte’. Maar goed nu is gebleken dat Lange Frans net zo’n huilebalk  is als de lafaard  Mafklapper  Sven Hulleman. Zie hierna hoe de strijdt voor het Volk tegen de Heersende Klasse echt gevoerd wordt door Verzetsheld Steve Brown:

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!