(door de ‘Oranje Boven- dr Goebbels- AIVD– Staats-NPO’ en bewerkt door onze waarheid commissie) 

AMSTERDAM-NOIR- Hofnar- Rutte’ wist van Griekse ‘Corona-vakantie’ ‘Taxfree-Koning & Parasieten familie & Potsierlijk Pooiers  Speedboot’(Video’s)  zie Stem van de Straat-Salto TV:

Morales return to Bolivia after socialists win election from the CIA Puppets & ‘Corona-King Willem’ is een belediging voor de Mensheid. En daar kan de Nep en Fop SP met arbeiders verrader Raak nog wat van leren ( Video’s).

‘Super Zakkenvullers -Taxfree-King Willem & Queen Exotica Maxima’ over   hun zoveelste jaarlijkse gratis VIP-Corona- vakantie in het buitenland: ‘Doet pijn uw vertrouwen in ons beschaamd te hebben, hahahaha en hhihihihih’.

‘Taxfree-VOC-SS-Koning Willem-Alexander’ heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de kleine opstand  tegen  ‘Taxfree- King Willem en zijn ‘Parasieten -Prins Bernhard Huisjesmelkers -familie’ die is ontstaan over de gratis ‘VIP-Griekenland-vakantie’. “Het doet pijn uw vertrouwen in ons beschaamd te hebben”, bralt de schaamteloze beroepsleugenaar  Willem-Alexander in een verklaring op een ‘dr. Goebbels Oranje Boven- video’ ,die zoals gebruikleijk uiteraard in betaald door het Volk: “Trailer for ‘Girl Power’‘The 355’ wraps the same tired old ‘CIA- agent Navalny’- propaganda’ in a feminist woke cloak(Video’s).

‘Corona-Complot’: Rutte & Hugo de Jonge en hun ‘Grachtengordel- Lubach:”Labbekakken Bek houden en met je Kont in Quarantaineplicht op de Bank zitten “(Video’s). 

Willem-Alexander bralt dat het “heel onverstandig dat we weer waren betrapt” was om “geen rekening te houden met de inwerking van de nieuwe ‘Der Endlösung van de arme- Corona-beperkingen’ op onze  Feodale samenleving”. Hij bralt ook dat het hun eigen besluit was om de  gratis ‘Royal-VIP-vakantie’ af te breken.Over het  corrupt en Hautain opereren in de coronacrisis in Nederland bralt  de bij geboorte  Buitenzorg  koning( zie Video Hiervoor) : “We zijn betrokken bij het Zakkenvuller over de rug van het Volk . Maar niet onfeilbaar en worden derhalve om de haverklap betrapt op wan en misdadig gedrag, maar wie doet ons wat,hahahahah.”

In de dr Goebbels – videoboodschap bralt Willem-Alexander niets over de communicatie tussen hem en premier Rutte over de kwestie.
Kritiek op Gratis Royal-VIP- vakantie in het Buitenland van de Zakkenvullers King Willem& Familie. Diezelfde avond liet het koningspaar via hun  altijd liegende Rijksvoorlichtingsdienst weten dat ze de vakantie zouden afbreken. Zaterdag keerden Willem-Alexander, Máxima en de jongste Zakkenvuller ter wereld  prinses Amalia ( 4000,- euro per dag) terug; gisteren volgden de prinsessen Amalia en Alexia. Van hen was tot gisteravond niet bekend dat zij nog in Griekenland waren.

‘Laat zien dat hij dit zelf wil zeggen’


De extreem corrupte ‘ Fake News-Verslaggever Koninklijk Huis- Oranje Boven- Kysia Hekster’ noemt de verklaring van de koning bijzonder. “Hij laat hiermee zien dat hij dit zelf wil zeggen en het niet alleen aan Rutte wil overlaten”, bralt de schaamteloze ‘NPO Oranje -Boven- Hekster’. Premier ‘Pedo-Boss- Rutte’ is ministerieel verantwoordelijk als Hofnar voor de  ‘Zakkenvuller-koning’; die kan zelf niet ter verantwoording worden geroepen en vandaar zijn Bijnaam: “Wie doet ons wat” .Daarnaast heeft de koning nog nooit een van zijn tientallen jaarlijkse  gratis VIP- vakantie afgebroken onder druk van de samenleving. “En nu, een paar dagen later, trekt hij zelf het ‘Nep en Fop- boetekleed’ aan. Dit is in meerdere opzichten een bijzondere gratis ‘VIP-vakantie’.”

‘Koninklijk. Punt’ brallen de laffe en corrupte Tweede kamerleden. 
De Oranje boven Tweede Kamerleden die allemaal trouw hebben gezworen aan de King en niet aan het Volk reageren positief op de ‘Nep en Fop-videoboodschap’. “Ik vond het een oprechte en empathische boodschap. Zoals ze zelf zeggen: betrokken maar niet onfeilbaar in hun wan en misdaden tegen het Volk”, bralt de  VVD- Boef Kamerlid Smals niet. De Duivelse CDA’er Van der Molen vond de terugkeer van zijn  koning al een goede stap. “En het is verstandig om ook deze stap te nemen.D66- DDR 66- PLO Kaag – al- Quq-Kamerlid Sneller (Video’s) vindt het “goed dat na Hofnar-Rutte nu ook de koning zelf zo ruiterlijk erkent dat zijn Patser vakantie niet gepast was.”  ChristenUnie- Incest- Bijbel Belt Boss leider Gert-Jan Segers twittert: “Koninklijk. Punt en niet in mijn kont.”

Prinses Marijnissen ‘gekozen’ tot lijsttrekker SP en geeft zich direct over aan ‘VVD-Godfather Rutte’& Groot Kapitaal& ‘Royal-Elite- Rapist-Pedo’s’(Video’s).

De  ‘Oranje Boven-Kamerleden’ die tot nu toe hebben gereageerd vinden allemaal dat de kous hiermee af is. Dat geldt ook voor Nep en Fop  SP-Kamerlid Van Raak, die zich tot nu toe zeer kritisch uitliet over de koninklijke vakantie(kuch). “Ik ben onder de indruk als arbeiders verrader . Dit is een goed initiatief van  mijn ‘Taxfree- Super-Zakkenvullers- koning’, waarmee hij zijn fouten erkent en laat zien dat hij lessen heeft getrokken voor  zijn  toekomst buiten Zorg over de rug van het door ons kaal gelukte Volk .” GroenLinksRechts-Kamerlid Kröger concludeert: “Vanaf nu weer met zijn allen de schouders eronder om samen deze pandemie te bestrijden en dat onze King als bewijs van ongelijkheid bij geboorte de Labbenkakken er onder houdt en leve onze Keizerin Halsema  zonder mondkapje van Amsterdam  .”

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!