(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hoofdredacteur NOS Gelauff’ eregast “Freedom Award” vergat te melden dat hij naast verdachte ‘Pedo Rapist-Demmink’ zat(Video) .
De Staats-NOS Censuur(en hun censuur zusterorganisatie BBC(Video)) heeft na de ‘Baardman-aanslag’ in London groteske vormen aangenomen. Maar de NOS heeft een dr. Goebbels gezicht en dat is de corrupte en gewetenloze Marcel Gelauff en die zit naast Demmink(en King Willem) bij Merkel. Bij de NOS is de ‘Baardmannen-Aanslag’ een incidentje. Islam wordt niet genoemd, behalve als Godsdienst van Love en peace(Video) en Allah bestaat nu even niet bij de NOS berichtgeving.

De vermoorde slachtoffers maken volgens de NOS ( en de BBC) de Britten en de Nederlanders alleen maar sterker in hun integratie en verbroedering met de ‘Wahabi-Islam van King Salem'(Video) van de “Shadow World”(Video) van Oorlog’s misdadiger Blair en Taxfree ‘Graai-King Willem’. De NOS is de ‘Islam-Fabeltjes-TV-krant’ van 960 miljoen euro subsidie per jaar (Video)van de ‘Naai en Graai-Elite’ om de kaal geplukte massa, arm, dom en rustig te houden voor Rutte&Co!