( van onze Wie neukt wie privé redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Koningsdag: ‘Riool Nicht-Mr.Spong’ is benoemd tot ‘Ridder in de Kontenbonker Orde von(Pedo)- Amsberg & Nimwegen’ voor zijn duistere diensten in de ‘SBS-Judas- Raadkamer’ van ‘Joker &Junkie- Politie informant Peter R. de Vries’(Video).
Het ‘Bral-programma M’ van de ‘Nep en Fop feminist’  ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffioso-Margriet van der Linden’ is zo’n beetje het Slachthuis zonder weerwoord van de ‘Staats-bral-programma’s’: Peter R. de Vries slacht Jensen af en lafbekken Wester & Smit slachten Assange af bij M Het Slachthuis van Margriet van der Linden zonder weerwoord. Het programma met de grote M voor de echte mannen als De Vries, Wester en Smit(Kuch).Lekker feministisch!

Assange schreeuwt tegen Trump tijdens zijn arrestatie. Wester & Smit vinden Assange geen journalist en begrijpen zijn ‘ontvoering’ naar de US(Video) bij het bral-progamma M.
Recentelijk mochten de twee ‘Nep en Fop Journalisten’ lafbekken Wester & Smit Assange afslachten bij M. Ook daar was toen niemand aanwezig om weerwoord te geven voor de in de cel zuchtende echte journalist en Held van de waarheid Assange.Beroeps-braller-Angela de Jong’ en ‘Politie-informant &Junkie-Peter R. de Vries’ en ‘NSB-er -Dominique Weesie’ Wesel, begrijpen volledig dat ‘Fat-Man-Robert Jensen zo weinig bejaarde ‘Zombie- TV Kijkers’ trok met zijn rechtse ‘NSB-Bral-talkshow’. Jensen zelf was niet aanwezig voor weerwoord en ook niet om commentaar gevraagd. Één van de grondregels van de journalistiek. Hij was gewoon slecht volgens het corrupte betaalde  ‘bral-duo- De Jong en De Vries’. Op zich geen nieuwsfeit want bijna alle programma’s op de ‘Staats-NPO’ en van ‘Maffia Boss & Drugslord John de Mol’ zijn slecht en trekken alleen nog maar bejaarde ZombieTv-kijkers. Dat gaven ze vrijdagavond niet aan in het 100% van Staatswege gesubsidieerde ‘Bral-Slachthuis M’ zonder weerwoord van de ‘Staats-NPO’. Het corrupte ‘Bral-drietal’ zat samen met de kleine ‘dr. Goebbels- Bert Huisjes’ aan de M tafel om te brallen over het gebrek aan rechtse ‘NSB-Zombie-tv’. Ze waren voor het gemak maar even het rechtse NOS ‘NSB-journaal’ vergeten. Alleen Huisjes was te spreken over ‘Fat-Man-Jensen’, al is dat ook niet zo vreemd: de ‘NSB- Vod- Telegraaf-reactionaire -WNL-baas’ voerde vorig jaar gesprekken met de ‘Bral-talkshowhost- Fat-man Jensen’  over een programma bij de Staats-NPO, maar dat hield de Boss ‘Pooier Frans Klein’ van de Staats-NPO tegen.

NPO & ex VARA Boss ‘Pooier- Frans Klein’ ontdook straffeloos de belasting en licht de boel op met ‘Witwas & Fraude-Trustkantoor’(Video)  en daar horen wij niemand van die lafbekken bij M over.

Vanaf 2010 is Angela de Jong   ‘Sensatie-Riool- televisierecensent’ van het ‘reactionaire- bejaarde blad AD’ en schrijft ze over wat haar opvalt op bejaarde Zombie tv -televisie.

Angela de Jong is (net als Peter R. de Vries) daarnaast een ‘Beroeps- brallen’ die ook regelmatig aanschuift  a raison van 500,- euro per keer in ‘Staats-Bral -praatprogramma’s’ als De Wereld Draait Door van “#Metoo-Pedo-Junkie- Mattijs van Nieuwkerk,  ‘Sugar Daddy Jinek’  en ‘Goede Morgen-Dom-Nederland’.

John de Mol trekt stekker uit ‘Joker Peter R. de Vries’ en zijn ‘Natte plasser-Judas-Raadkamer’(Video).


Junkie-Peter R. de Vries’ ,die met zijn laatste zwaar geflopt programma de ‘SBB-Judas-Raadkamer’ van ‘Drugslord&Media- Maffia Boss John de Mol’ (Video) slechts 60.000 kijkers( minder dan het Testbeeld) haalde denkt (kuch) dat er behoefte is aan góede rechtse televisie en dat hij de persoon is die dat alleen maar kan als Allesdeskundige & Allesneuker (en als Coke Junkie). “Ik denk dat het probleem van Jensen absoluut is geweest dat hij weigerde om een journalistieke houding aan te nemen net zoals ik dat altijd doe als ‘Politie-informant’ van bepaalde corrupte ‘Van Nimwegen-Neuk-(Pedo)-OM(Video). Sterker nog: hij koketteerde ermee dat hij juist geen corrupte NPO en/of SBS- journalist was en daar ben ik de man in, want zelfs het Gerechtshof te Amsterdam heeft verklaard dat ik geen journalist ben maar een ‘Pr-Man’ van de toentertijd de vermoorde ‘Maffiaboss- Klaas Bruinsma’ (Video)en ik tegelijkertijd de politie stiekem over hem informeerde net als ik jarenlang gedaan heb bij Cor van Hout, Willem Holleeder en vele andere, hahahahahaha. De inmiddels hitsig geworden Angela de Jong en Margriet van der Linden keken Peter bewonderend aan: ‘Onze Peter dat is pas een man met de Grote M’.

‘Junkie Peter R. de Vries’ gaat verder met brallen: “Daardoor ontbeerde in Jensen zijn  Bral-show elke aantrekkingskracht, want een Bral-talkshow bestaat uit mijn optiek bij de gratie van drie hele simpele dingen: de vraag, het antwoord en het weerwoord, mensen in de val lokken en aan de Hoogste Boom ophangen en door de stront ton halen, hahahaaha al dan niet voor justitie.” De ‘Hoerenloper &Junkie Peter R. de Vries’ was de enige die 2.500,- euro ving voor zijn altijd domme kwaadaardig gebral en zo goed als zeker na de ‘Bral-show’ coke is gaan snuiven van die 2.500, euro. En heeft hij uiteraard ook nog geprobeerd Margriet van der Linden en Angela de Jong’  te neuken. Maar als ‘goed’ journalist wist hij niet dat Margriet van der Linden Lesbo is, dus hij liep een blauwtje bij haar en moest hij weer naar de hoeren.