(door Ton F. van Dijk/ HP de Tijd  en Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-‘Rechtstaat? Aangiftes inzake poging van Moord(Video) tegen zwart betaalde AIVD & Polite informanten- ‘DENK-AIVD-Man in Black- Peter R. de Vries’ & Bas van Hout gaan standaard de Doofpot in(Video).‘Bral-Ruzie’ tussen ‘Denk.niet- na Öztürk’ en PvdA -‘Mocro Spion Arib’ en SP-Kamerlid Karabulut(Video)

Tulsi to MSM: Stop referring to ‘CIA-Al-Qaeda’ in Syria’s Idlib as ‘rebels’ &why is ‘Erdogan &DENK &Peter R de Vries’ supporting ‘CIA-Al-Qaeda’(Video).
Onlangs maakte de ex Pvda-Hoertje  ‘Nep en Fop partijleider Tunahan Kuzu ‘van DENK.niet.na van ‘Sultan Erdogan’  bekend dat hij de ‘Haagse Graai & Naai-politiek’ verlaat van het ‘Pedo-Rapist-ProDemo- Ed Nijpels(video) –misdaadcentrum’- Het Binnenhof. Hij legde met onmiddellijke ingang de DENK.niet- na functie van fractievoorzitter in de Tweede Kamer neer. Omdat de ‘Graai & Naai-baan’ ‘te grote impact’ op zijn perverse Graai & Naai- leven heeft, aldus een liegende #Metoo-Kuzu. Uit onderzoek van HP/De Tijd en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir blijkt dat perverse Kuzu al jaren wordt achtervolgd door een ‘grensoverschrijdende’  misdadige #Metoo-relatie met een doodsbange vrouwelijke onderbetaalde medewerker van DENK.niet-na De doodsbange vrouw kreeg van PvdA-hoertjes  Kamervoorzitter  ‘Mocro Spion Arib’ zélfs het advies om aangifte te doen bij de Amsterdamse ‘Pedo-Rapist- Hoofdofficier Vincent Leenders’(Video)

Advocatenkantoor-Peter R. de Vries & zoon ‘Domme Royce’ verliest DENK kort geding tegen BNNVARA(Video) .‘

AOC on “Shameful” Coronavirus Stimulus rob the People Bill: Largest Corporate Criminal Bailout just like in the EU& Netherlands from Puppet Rutte&Co(Video).
“#Metoo-Kuzu ontkent verkeerd te hebben gehandeld en laat weten zich nu al te verheugen op het feodale ‘Fraude & Witwassen- Wachtgeld’ a la ‘GroenLinksRechts -Barones Diks’ en ‘Two Face Klaas Dijkhoff’, die ook nog steeds vrij rond lopen net als Kuzu en vele andere criminele Tweede Kamerleden en ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ en zijn Parasiete Familie(Video).Op zaterdag 21 maart – terwijl het nieuws wordt gedomineerd door de groeiende ‘Corona-Bom-crisis’ maakt het corrupte en perverse Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu, zijn aftreden  als een Dief in de nacht bekend als partijleider van DENK.niet-na. Een mededeling die velen verrast, maar niet Volksnieuws uit AmsterdamNoir en de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV , omdat in de weken daarvoor niets wijst in de MSM op een vertrek van Kuzu uit de landelijke’ Graai&Naai-politiek’.
“De afgelopen periode ben ik bij mezelf te rade gegaan of ik de energie en inzet die ik ten tijde van de oprichting van DENK.niet-na en sinds de vorige landelijke campagne heb gehad opnieuw kon opbrengen,” schrijft Kuzu op Facebook. “Het antwoord heb ik inmiddels gevonden en mijn besluit staat vast Ik ga net als alle andere Kamerleden en corrupte  VVD-bende (Justitie) Ministers a La Teeven, Opstelten, Ard van der Steur, Halbe Zijlstra, enz. die betrap zijn op o.a. fraude, liegen en bedriegen het Luxe Wachtgeld geld in.

Is DENK een ‘AIVD–bende’ om gecontroleerd Oppositie te voeren samen met ‘Xpose App-Oplichter & AIVD-informant-Peter R. De Vries(Video)’.
Kuzu wordt opgevolgd door  de laffe en corrupte  fractiegenoot Farid Azarkan die als motto heeft horen ,zien en zwijgen en Kuzu zal tot de verkiezingen volgend jaar in de Kamer blijven als ‘gewoon’ ‘Graai&Naai-lid’ van de fractie. Daarna is Kuzu  zijn corrupte, perverse  politieke carrière definitief voorbij. Kuzu spreekt van ‘te grote impact’ op zijn persoonlijk ‘Graai&Naai-leven’, die zijn rol als corrupte en laffe fractievoorzitter van DENK,niet-na in de Tweede Kamer op hem heeft.

Rossana Kluivert voor recht verklaarde Oplichtster middels weerloze honden dankzij haar advocaat blaffende, Domme Royce de Vries‘(Video)

Junkie-Peter R. de Vries& &Domme Royce ‘de vaste altijd verliezende  advocaat’ van ‘DENK niet-na(Video).

 #Metoo-Kuzu spreekt van ‘te grote impact op zijn persoonlijk leven, die zijn rol als corrupte fractievoorzitter van DENK.niet-na in de Tweede Kamer op hem heeft en ik ben nu eenmaal geen  #Metoo- Junkie-Johnny de Mol Jr ’ en/of  ‘Pedo Rapist-Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’ die zich alles kunnen permitteren’. ‘#Metoo-Pedo-Junkie Mathijs van Nieuwkerk’ is helemaal  de weg kwijt en nu de miljoenen Staats-BNN/VARA buit binnen is hij van zijn vrouw af. Hij heeft een geheim luxe  ‘Pedo -Rapist- D66 DDR66-Pechthold-Penhouse-Neuk-Hok‘ gekocht  in Amsterdam en scheurt nu dagelijks apenstoned rond in  zijn een grote peperdure  ‘Balkenende- Kuttenvanger Porsche’ als een rijke  ‘midlife crisis-dwaas  ‘rond door Amsterdam, hier en daar te jonge Terminale Heroine hoertje op te pikken net als ex PvdA Wethouder -Rob Oudkerk en ex PvdA Premier Wim Kok. Zijn gabber in crime ‘Junkie-Peter R de Vries'(Video) rijdt vaak met hem mee (heeft zelf al jaren ook een “Kuttenvanger” en ook zijn vrouw gedumpt),Houzee en de AIVD weet van niks,Halodiee ! ‘PvdA-Playboy-Imam-Samsom’: “Onze Matthijs en Kuzu moet zich niets aantrekken van de kritiek. Ik heb ook mijn ‘Geiten-wollen-sokken- vrouwtje’  van het eerst uur met ons gehandicapte kind gedumpt toen ik het gemaakt had en ingeruild voor een peperdure Call gril Saar van Bueren(Video’s) , laat die Labbekakken de Ram bam Krijgen, hahahahahaha”. 

DENK heeft niet ‘nageDenkt’ en vraagt ‘Maffia-journalist Peter R de Vries’(Video).
Mede door alle aandacht die uitgaat naar de ‘Corona-Bom-crisis’, leidt het bericht over het onverwachte duistere vertrek van de ex PvdA-Hoertje Kuzu het Luxe Wachtgeld in tot relatief weinig ophef in de corrupte Gevestigde Orde media. Bovendien is de ‘AIVD & Politie-informant-Junkie Peter R de Vries & Zoon Domme Royce Lada’ de vaste altijd verliezende  huisadvocaat van DENK.niet-na waardoor ‘RTL-Riool Boulevard’ geen aandacht geeft aan dit  ‘Kuzu- aanrandings – onderwerp’ dat toch bij uitstek geschikt ‘Bral –BN-Junkie-Kutjes- nieuws’ is.

En dat laatste lijkt ook precies de bedoeling. Want het vertrek van Kuzu is niet geheel ‘vrijwillig’, zo meldt een direct betrokkene bij de zaak.De partijleider van DENK.nietna , getrouwd en vader van twee kinderen, wordt – zo blijkt uit informatie waarover HP/De Tijd  en Volksnieuws Amsterdam-Noir beschikt – al enige tijd achtervolgd door een ‘grensoverschrijdende’ #mettoo relatie met een doodsbange medewerkster van DENK.niet-na.De DENK.niet na voorman wordt door de vrouw beschuldigd van machtsmisbruik en ander ongewenst  “#etoo- Johnny De Mol Jr-  gedrag. Deze beschuldiging doet zij onder meer in 2019 in een vertrouwelijk gesprek met de PvdA-hoertjes Kamervoorzitter Mocro Spion Khadija Arib. Die adviseert de vrouw zelfs om ‘aangifte’ tegen Kuzu te doen, zo blijkt uit een email afkomstig van de Kamervoorzitter, die HP/De Tijd bezit. Arib schrijft op 16 maart 2020 aan de betrokken medewerkster van DENK:
“Ik heb in het gesprek met jou geadviseerd aangifte te doen bij onze Amsterdamse Hoofdofficier Vincent Leenders, een deskundige op het gebied van straffeloze  Pedo verkrachtingen. Daar was je niet toe bereid. Het zou goed zijn om met een vertrouwenspersoon hierover te spreken. Die heeft ook geheimhoudingsplicht en kan jou verder adviseren en helpen.” aldus de corrupte en  arbeiders verrader Arib

HP/De Tijd is in het bezit van een uitgebreide schriftelijke verklaring, die de vrouw over haar “#Metoo-relatie met Kuzu heeft opgesteld en die zij met derden heeft gedeeld. Daaruit blijkt dat zij zich bij DENK heeft gemeld, omdat zij graag stage wilde lopen bij de politieke partij van Tunahan Kuzu. Zij verklaart schriftelijk over haar eerste contact met Kuzu tijdens een politieke bijeenkomst van DENK:
Ik gaf hem aan dat ik actief wilde worden als vrijwilliger voor DENK en dat ik ook op zoek was naar een stage of werkervaringsplek. Hij zei dat hij dat ging regelen. Vlak voordat ik wegging kneep hij mij in mijn kont en borsten en vroeg hij mijn nummer om een keer verder te praten over mijn mogelijkheden binnen DENK. Ik zat vol met politieke ambities destijds en keek uit naar het gesprek.”

Kuzu maakt volgens de doodsbange vrouw al tijdens het eerste sollicitatiegesprek duidelijk dat hij méér wil dan een zakelijke relatie met de vrouw. Daarna ontstaat volgens de verklaring een gedwongen wederzijdse  #Metoo-relatie tussen de vrouw en Kuzu. Wanneer de relatie wordt beëindigd vindt in de periode die daarop volgt volgens de vrouw in de buurt van het partijbureau van DENK een ernstig incident plaats, waarbij sprake zou zijn van ‘grensoverschrijdend aanrandings’ gedrag van Kuzu. Hij bralde daarbij volgens de vrouw:”Kom tot Kuzu, kom tot Kuzu” en Denk niet na!!!”
Enige tijd later later besluit de vrouw om een melding te doen bij DENK van machtsmisbruik en grensoverschrijdend aanranding’s gedrag van partijleider Kuzu. Zij komt terecht bij Kuzu’s directe collega, Kamerlid Farid Azarkan, de huidige corrupte en laffe leider van de partij. De vrouw schrijft daarover:

Ik besloot uiteindelijk dat ik binnen de omstandigheden eigenlijk maar één optie had: iemand binnen DENK vertellen wat mij was overkomen. Ik had op de website van DENK gezocht naar regels rondom dit soort kwesties of vertrouwenspersonen, maar kon er niks over vinden. Aangezien Farid de enige persoon was binnen DENK die ik enigszins vertrouwde, besloot ik hem alles te vertellen en ik vroeg mij wel af hoe het kan. dat de AIVD nergens van afweet, of juist wel en chanteren zijn DENK. “
“Farid reageerde geschokt en zei dat er geen enkel excuus was voor wat hij had gedaan en dat hij het zou begrijpen als ik actie zou ondernemen tegen hem. Ook zei hij dat hij zich afvroeg of de Turkse aanhang van DENK het zou accepteren als hij aan het roer zou komen te staan. Bij het afscheid zei hij me dat hij ‘erop ging kauwen.’”

Schriftelijke Bral-verklaring:
Maar het ‘kauwen’ van Azarkan leidt tot niets, zo tekent de vrouw op:
Behalve zeggen dat hij het begreep als ik actie zou ondernemen tegen Tunahan, heeft Farid vervolgens niets voor mij betekend. Ook al zou hij deze kwestie niet aan de kaak stellen, had ik erop gehoopt dat hij een manier zou vinden waarop ik veilig mijn werk zou kunnen doen ergens in de kast of kelder. Dat gebeurde niet en Farid nam afstand van me. Ik heb op een gegeven moment besloten de Kamervoorzitter Arib te informeren.”
In een persoonlijk gesprek adviseert Kamervoorzitter Arib de vrouw dan om aangifte te doen. De  doodsbange vrouw besluit de zaak na rijp beraad te laten rusten omdat zij bang is voor de gevolgen van de publiciteit die aangifte tegen een bekend politicus Pooier met zich mee zal brengen. Ze pakt haar leven weer op en vindt een baan buiten DENK. De zaak lijkt vergeten en begraven. Tot enkele weken geleden. Via een tussenpersoon zoekt de corrupte en laffe voorzitter Selçuk Öztürk van DENK contact met de vrouw die inmiddels haar leven weer heeft opgepakt. In haar verklaring lezen we:
Mijn leven was dus goed totdat ik door Selçuk Öztürk via een tussenpersoon (pooier) werd benaderd. Hij moest aan mij overbrengen, dat Öztürk inmiddels op de hoogte was van mijn kwestie… (…) Ik zei tegen de tussenpersoon dat ik niet wens mee te werken, dat ik helemaal niet van plan was om nu een klacht in te dienen en tegen de tussenpersoon heb ik gezegd dat ik niet gediend ben van zijn bemoeienis en met rust gelaten wil worden door die DENK smeerpoetsen “
Een aantal weken gingen voorbij tot ik vernam dat Öztürk nogmaals met de tussenpersoon had afgesproken. Dit keer werd er een derde persoon bij geroepen, een partijprominent met goede aanzien bij de Loverboy’s om de Amsterdamse Wallen namelijk Ayhan Tonca. Deze drie heren Pooiers hadden besloten, ondanks dat ik niet meewerkte en geen klacht had ingediend of een gesprek had gevoerd met Öztürk of het bestuur van DENK, om Tunahan Kuzu te gaan confronteren met zijn wan en misdadig gedrag en mijn kwestie in te zetten als drukmiddel. Het gesprek zou plaatsvinden op maandag 16 maart 2020 in Apeldoorn.”
Ik hield er nog wel rekening mee dat het mogelijk allemaal DENK.niet-na-bluf was, misschien zou hij toch besluiten het niet door te zetten. Echter op maandag 16 maart vernam ik via de tussenpersoon dat de bewuste afspraak waarbij Kuzu geconfronteerd zou worden met zijn wan en misdadig gedrag, daadwerkelijk zou plaatsvinden. Öztürk ging doen wat hij had gezegd, en mijn kwestie inzetten. Niet voor of namens mij, niet om mij recht te doen, maar vanwege een intern conflict of omdat de positie van Kuzu inmiddels onhoudbaar was geworden door een optelsom van  perverse corrupte gedragingen. “

Hoe het ook zat, ik wilde er niks mee te maken hebben en besloot vlak voor de bewuste afspraak Öztürk te appen om hem te vertellen hoe ik over zijn handelen denk en dat ik er absoluut niet van gediend ben. Ook heb ik hem gezegd dat ik het onbegrijpelijk vind dat hij mij niet rechtstreeks benadert, aangezien hij immers weet wie ik ben en ik nota bene in hun ledenlijst sta.
Mijn berichten werden gelezen, maar er werd niet op gereageerd. (…) De afspraak tussen de heren ging dus door en mijn kwestie werd gebruikt als drukmiddel om Tunahan Kuzu op te laten stappen en diezelfde week op zaterdag 21 maart 2020 kondigde Tunahan Kuzu aan dat hij ‘vrijwillig’ opstapte als partijleider. “

In een reactie aan HP/De Tijd erkent een direct betrokkene (die niet bekend gemaakt wil worden) dat enkele dagen voor het aftreden van Kuzu in Apeldoorn een gesprek heeft plaatsgevonden op verzoek van partijvoorzitter Pooier Selçuk Öztürk, in aanwezigheid van partijprominent Pooier Tonca. In dat gesprek is Kuzu geïnformeerd over de ernstige beschuldiging van grensoverschrijdend gedrag en het advies van de PvdA-Hoertjes  Kamervoorzitter Arib aan de vrouw om aangifte te doen bij de ‘Pedo-Rapist -Hoofdofficier Vincent Leenders(Video)‘ . Vijf dagen later maakte Kuzu zijn aftreden bekend en dat hij nu gaat genieten van het Luxe Wachtgeld en ook net als Balkenende en Van Nieuwkerk een ‘Kuttenvanger-Porsche’ gaat kopen.

Tunahan Kuzu zelf gaat niet inhoudelijk in op de bevindingen van HP/De Tijd. Hij zegt in een Bral-verklaring:
“Het is nogal makkelijk om zulke beschuldigingen te uiten, waarbij de beschuldigende weet dat de beschuldigde het nooit zal winnen van het beeld wat hier wordt opgeroepen. De feiten liggen echter anders. Laat ik vooropstellen dat ik, in tegenstelling tot het beeld wat deze publicatie oproept, niets heb gedaan wat op welke wijze dan ook geduid kan worden als grensoverschrijdend. Mijn besluit om te stoppen als politiek leider en het Wachtgeld in te gaan en als Kamerlid is ingegeven vanuit wat ik al eerder heb verklaard, namelijk de impact op mijn persoonlijke leven en het missen van de energie en de inzet om er nog een periode volop voor te gaan,hahahahhahaahha

En hoe zit het met de huidige corrupte en laffe politiek leider van DENK in de Tweede kamer, Farid Azarkan? Die wist immers al sinds 2018 van de beschuldigingen van de vrouw? Wanneer hij wordt gebeld en hoort waar het over gaat verwijst hij naar de woordvoerder van DENK en hun vaste Huisadvocaat J’unkie-Peter R. de Vries& Domme Royce’ en verbreekt hij laf de verbinding.De woordvoerder van DENK laat het volgende weten: “Het ‘Doofpot- Bestuur’ van DENK beraadt zich op dit moment op de Wallen over deze berichtgeving en zal later niet met een reactie komen.”De vrouw zelf – wier identiteit bij HP/De Tijd bekend is – wil in het kader van deze publicatie niet reageren.

Tot Slot: LOL: ‘Ex Amsterdamse -Vinger-agent-Ellie Lust’ bralt niets te begrijpen van die DENK vrouw:” Ik lust er wel Pap van zolang ik maar op TV mag komen(Video), mag iedere Media Boss en Junkie-BNN-er mij vingeren, knijpen en aanranden waar ze willen die  Denk-vrouw is een zeurpiet”.