(van onze ‘VVD&CDA-Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Complot ? Nee gewoon de walgelijke en schokkende  waarheid die u nooit ziet bij de Staats-AIVD-NPO : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Rapisten- Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demmink  & Ed Nijpels, etc.-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-Catholic Devil  Church since 1950s — report

Herdruk ‘Judas-Boek Astrid uit: Zussen Holleeder weer met de Dood bedreigt volgens de Zussen & John van den Heuvel(Video’s)

 Sinds ‘VVD-Crimefighter –Teeven’ de grote baas van Jeugdzorg is in Amsterdam zijn de ‘Pedo-verkrachtingen van patiënten een Coronavirus geworden(Video’s) .

Cuties’-Pedophiles child- porn is merely ‘misunderstood ,’ Netflix Co-CEO says. Peter R. de Vries: The ‘Cuties’ willen zelf.

Top advocaat Inez Weski:” We moeten vrezen voor de groeiende macht van de staat, inlichtingendiensten en de onderbuik, aldus de topadvocaat in Studio Erasmus. Inez Weski is een van de beroemdste integere strafpleiters die niet corrupt is van Nederland. Ze publiceerde in 2014 het boek ‘De jacht op het recht: over de advocaat en de rest van de wereld’, waarin ze in niet mis te verstane bewoordingen haar zorgen uitspreekt over de toekomst van de rechtsstaat. Er hoeft maar weinig te gebeuren of we worden door een hedendaagse equivalent van de middeleeuwse lynch mob onder leiding van  de AIVD & OM & Politie-informanten- ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout'(VIDEO’s) & ‘Politie Media Huurmoordenaar- John van den Heuvel’ ‘&‘Pedo Rapist -Junkie Peter R. de Vries’(Video’s), met rieken en fakkels van het extreem corrupte ‘Riool-Lynch-Showbizz -OM Amsterdam’ het ‘Trial by Media-Lynch-woud’  in gejaagd met als  ‘Elite Maffia- Zetbazen’ de ‘CDA -Corona-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & ‘Elite-Pedo-Gangsters Dekker’. En dat allemaal uit naam van de ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Pedo-Boss-Rutte’. (Video’s) “.

Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie & Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(Video’s) .

Dr.Henriette Nakad – Dutch child –  ‘Kid-Nap-protection –services’ and corrupt ex VVD-boef- Staatssecretaris  van Justitie  ‘Griezel Teeven’  en ‘Pedo-Boss-Rutte’(Video’s) en de corrupte ‘Gerechtelijke- Nacht un Nebel- macht:

Wilders:” Steve Brown heeft gelijk: Moorden, Corrupte advocaten, bankdirecteuren, notarissen en Rechters die witwas diensten verlenen in Nederland (Deel2) (Video’s) .

OM Amsterdam handelt misdadig om Misdaden van AIVD Informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout tegen Brown in de Doofpot te houden(Video’s)

Lees ook in dit verband:  “Elite Plunder is a Way of Life: ‘Hate Jesus-Trump’ & ‘GroenLinksRechts- Keizerin Halsema’ are The King of Debt (Video’s)”.