Open brief
( per mail: pauw@bnnvara.nl, thijs.verheij@bnnvara.nl, gert-jan.hartlief@bnnvara.nl, leonie.kruisinga@bnnvara.nl, jennifer.blaas@bnnvara.nl, roos.scheenstra@bnnvara.nl,kristien@talentkitchen.nl, info@talentkitchen.nl,info@tvbv.nl)

Aan: De directeur content Gert-Jan Hox en Algemeen directeur Karin van Gilst van ‘WitWas-Merknaam’ BBNVARA en ‘Ja-Knikker-BN-Hoer-Pauw’.

Amsterdam, 19 juli 2019

Inzake, aansprakelijkheidstelling op grond van onrechtmatige en strafwaardige daden gepleegd door ‘AIVD-informant Bas van Hout’ in vereniging met corrupte ‘Rent een BN-Hoer-Junkie-Jeroen Pauw’.

T.a.v. de ‘Graai & Naai directie’ dhr. Gert-Jan Hox en mevr. Van Gils en ‘Grote mond-Jeroen Pauw’,
Hierbij stel ik u als directie van BNNVARA beide hoofdelijk aansprakelijk voor de materiële en immateriële schade die ondergetekende en de zijne heeft geleden door o.a. de onrechtmatige en strafwaardige gedragingen van uw corrupte ‘Rent een BN-Hoer’ heer J. Pauw in verenging met de ‘Judas-AIVD Informant- Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ jegens mij en de mijne. De schade is in deze begroot op 15.000,- euro voor de Fake Nieuwsuitzending van Pauw met het ‘Kwaadaardige-Fantast-Ratje Sol Bouzamour’ en 15.000,- euro voor de Fakenews -uitzending van Pauw met zijn Gabber in crime ‘AIVD-Informant Bas van Hout’. Het staat u vrij het bedrag 30.000,- euro dat ik van u vorder te verhalen op uw ‘BN-Hoer-Junkie-Pauw ‘en/of  zijn ‘AVID-Gabber in crime’ Van Hout en anders zoals gebruikelijk gewoon van het ‘Staats-subsidie-geld-pot’ te betalen.

Ondergetekende heeft ter zake aangifte gedaan bij de politie tegen o.a. de AIVD, Pauw en Van Hout(Video), etc. en terzake een klacht ingediend bij Commissie van Toezicht op de inlichtingen-en Veiligheidsdiensten.
(zie: “Steve Brown eist 2 miljoen van de AIVD & Informant Van Hout op grond van o.a. uitlokking van moord”.(Video)

AIVD–informant-Bas van Hout’ mag keihard liegen van Pauw’(Video). Brown gaat aangifte doen tegen Van Hout voor bedreiging en uitlokking van Moord.

Zakkenvullers NPO met billen bloot.Pauw en Van Nieuwkerk in paniek(Video).

Eén en ander wringt des te meer, gezien het feit dat Hox duister werkzaam was als corrupte Senior Vice President bij  ‘Misdaadgroep-Talpa Global’ ” Gert-Jan Hox (1964) ‘werkt‘ ‘Graait& Naait’ straffeloos sinds 2015 als Senior Vice President bij ‘Misdaadgroep-Talpa Global’. Daarvoor was hij als oprichter van productiebedrijf De Haaien verantwoordelijk voor vernieuwende slaapverwekkende series als ‘Van Moskou tot Magadan’, ‘Van Moskou tot Moermansk’ en ‘Wereldkampioen van (Kuifje in) Afrika ’. Eerder was hij onder andere  (dr. Goebbels-)Hoofd Televisie bij René Stokvis Producties en lid van de blinde Raad van Toezicht van de KunstRai. Hox: ‘Ik kijk ernaar uit om het prachtige merk BNNVARA te verscherpen met spraakmakende en vooruitstrevende geestdodende content op alle platforms. Een stevig toekomstperspectief ( Voor alle ‘Junkie-BN-Hoeren’ van John de Mol) staat daarbij voortdurend voorop.’ “(Bron:BNNVARA)

SBS Presentator-Masmeijer’ van John der Mol krijgt 9 jaar cel voor Coca smokkel(Video).

Ma.w. woorden uw verricht wederom hand en spandiensten voor uw voormalige Boss  de ‘Media -Maffiabaas & Bagger Psychopaat -John de Mol(Video), die samen met ‘Hoerenloper & -Junkie Peter R. de Vries’ en AIVD-Miljonair-informant Hoerenjong -Bruine Rat-Bas van Hout en ‘Junkie & Draaideur-Crimineeltje Ron Ostrowski’ (Winkeldiefje& ‘Coca-schandknaapje’ )ondergetekende onrechtmatig en strafwaardig in de val heeft gelokt en vijf avonden op TV achtereen Karaktermoord heeft gepleegd op ondergetekenden ( zie Arrest Gerechtshof te Amsterdam ter zake). Ik werd dus toen in de val gelokt In de periode dat Gert Jan Hox Content Producer van Misdaad-Endemol van Maffia Boss& Nederlands gedoogde ‘Drugslord John de Mol’ was ,die ‘Witwas-Wurg-AIVD-producent’ van die onrechtmatige en strafwaardige actie van De Vries&Van Hout  tegen mij. Zie in dat verband de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/ SaltoTV-uitzendingen ter zake Real Crime Time :”Ontmaskering AIVD Informanten Peter R. de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1)(Video):

Fantast-Ratjes Jeroen Pauw & Bouzamour’ totaal ontmaskerd als Kwaadaardige Leugenaars ten kosten van Steve Brown.


Daarnaast is het significant dat de Algemeen directeur Karin van Gilst overgekomen is van het ‘Witwas-Fraude Stedelijk Museum ‘(Video) naar het ‘Witwas-merk- BNN/VARA’. De arbeiders die ooit de VARA hebben opgericht draaien zich met zijn alle om in hun graf van u en uw ‘Witwas-Merken-beleid ‘en liederlijke ‘Fake News- Presentators’ als ‘Ja-knikker-Pauw’ en uw ‘Subsidie -Miljonair-Pedo-Matthijs van Nieuwkerk in deze. Bovendien is dit de twee keer in een zeer korte periode dat uw presentator de ‘BN-Hoer Pauw’ Karaktermoord pleegde op ondergetekende onder uw eindverantwoording. Recentelijk heeft Pauw dat ook gedaan met een zelf verklaarde pathologische leugenaar en eveneens ‘Junkie-schandkaap’ de ‘Kwaadaardige-Fantast-Ratje Sol Bouzamour’. Naast dat Pauw mij keer op keer ten onrechte wegzet als crimineel stelt hij ook dat ik ‘een grote mond heb’. Dat laatste moet hij nu in mij gezicht gaan zeggen, die oude ‘Junkie-BN-Hoer-Pauw aka” Grote Mond Pief Paf Pauw”’. Ik kan u verzekeren dat het hilarische beelden gaat opleveren die niet onderdoen voor de “Slipperdiedoeda” van zijn Held Lafaard Junkie- Peter R. de Vries met bijvoorbeeld dat Pauw vrijwillig zijn Kop in zijn kont steekt.

Voordat voorgaande feit zal ik nu niet rusten tot dat ik Jeroen Pauw persoonlijk daar over hebt geïnterviewd a la de’ Politie-informant-Junkie- Peter R. de Vries en/of de ‘AIVD-Hoerenjong- Bruine Rat-Bas van Hout- Overval methode’ die Pauw en u zo kunnen waarderen desnoods bij hem voor de deur bij hem thuis adres Marcantilaan 378 in Amsterdam met zijn klap BV-tje ‘Pief Paf Pauw ‘( die naam is niet door ons verzonnen) want ik neem het niet zo nauw als ‘Junkie -Bral-hoer’.

Ook de VARA-Subsidie- Miljonair-Pedo-Van Nieuwkerk’ dreigt de Mol’(Video) met NSB-Overlopen naar Media-Maffia-Boss John de Mol

En of bij Pauw zijn ‘BN-Junkie-Hoeren-Witwas-uitzendbureautje’ TVBV te Media-(riool)-Arena 3 Amsterdam Duivendrecht en/of bij zijn Nep en Fop ‘Talent Kitchen’ Keizersgracht 209 Amsterdam met zelfs de beruchte ‘Pedo-Hoerenloper& Oplichter-Kees van de Spek’ in de aanbieding en/of elders in Amsterdam. Uw ‘Rent een BN-Hoer Pauw’ heeft mij nooit in staat gesteld tot wederhoor in deze. Naast de vergoeding van de materiële en immateriële schade eis ik dat Pauw voordat hij als ‘Rent een BN-Hoer’ vertrekt om zijn ‘List & bedrog -kunsten’ te gaan hoereren bij ‘RTL-Riool’ zijn onrechtmatige en strafwaardige kwalificaties aan mijn adres rectificeert in zijn ‘BNN/VARA -Bral-Programma’ en zijn excuus aan mij aanbied. Mocht Pauw dat weigeren en ik hem nog niet heb geïnterviewd dan eis ik van u beide dat ook u voor de camera excuses gaat maken tegenover mij (dat kan ook bij een spontane ontmoeting op straat). Ook wat dat voorgaande punt betreft zal ik desnoods de door uw zeer gewaardeerde ‘Peter R. de Vries en/of AIVD-Bas van Hout& Moordenaar & AIVD informant- Martin Kok- Overval-methode-hanteren’ (Video)  in deze.

Tot slot:Voor alle hiervoor genoemde corrupte personen is het Credo: “Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd” van toepassing, totdat het naar behoren is geregeld met ondergetekende.

In afwachting van uw antwoord,

ing S.K.A Brown en de zijne

CC: de Pers.

CC:Mr. P. van der Laar

PS Ik zal u volgende week bellen voor het maken voor een afspraak in deze.

Noot:
NOS
https://nos.nl/artikel/2288490-bas-van-hout-ik-ben-door-allerlei-mensen-opgebeld-en-bedreigd.html

0.18 Pauw: “Die crimineel is Steve Brown”

PAUW
https://pauw.bnnvara.nl/media/690169

16.10

16.23 Pauw: “Die crimineel is Steve Brown”

16.47 Bas: “Je begeeft je nu op een gebied waar je niet wil zijn , je moet het er nu echt afhalen”

Het voorgaande citaat van Van Hout is een regelrechte bedreiging aan het adres van Steve Brown, extra verzwarend bij deze bedreiging van Van Hout is dat hij o.a. een betaalde informant is van de AIVD en van bepaalde corrupte politie en justitie. Anders gezegd hij dreigt hiermee dus ook namens de AIVD en/of bepaalde corrupte politie en/of justitie blijkens o.a. het feit dat hij kennelijk de AIVD zo ver had gekregen om Brown tot persona non grata (staatsgevaarlijk) te laten verklaren toen Brown met zijn familie in Eindhoven woonde) Met de sommatie dat Brown zich onmiddellijk moest melden bij de Vreemdelingenpolitie te Eindhoven ten einde als ongewenste vreemdeling het land te worden uitgezet. Daarnaast verklaard het ook het feit dat Van Hout sinds ‘93/’94 (verschijnen van “Drugsbaron in Spijkerbroek”) Van Hout systematisch strafwaardig en onrechtmatig al dan niet in vereniging met Peter R. De Vries en andere ‘journalisten’ straffeloos mocht stalken, bedreiging, karaktermoord plegen via zijn bevriende AIVD/Justitie media ,met als zwaarste delict het uitloven van een beloning van 500.000 gld Dood of levend voor Steve Brown vergezeld van een lasterlijk en kwalijke kwalificatie heroïnedealer die tot vandaag de dag ondanks herhaaldelijk aangiften van voorgaande feiten nog steeds van kracht is. De laatste aangifte terzake hetgeen hiervoor gesteld is gedaan d.d. juni zie youtube en zie De Stem van de Straat Real Crime Time 1 en 2.