(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Mensenhandelaar  Dijkhoff’:Vluchtelingen geen recht op eigen PleeKlaas Dijkhoff en Tv!
Wij publiceerde eerder het artikel :”Als je uit de Hel komt is zelfs “Banana-Fraude-Nederland” de Hemel”,maar Dijkhoff heeft ons in het ongelijk gesteld. Nog niet zo lang geleden werd de ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’ gekozen door de verrotte parlementaire Pers tot de beste politicus van Nederland. Dat hij als een ordinaire ‘Volks-Pooier’ in zijn Staats-bolide gewoon over een protesterende burger heen scheurde was voor de parlementaire  pers geen reden om hem niet te kiezen. Dat laatste zien wij Wilders hem niet nadoen. De ‘Vluchtelingen-Industrie’ groeide en groeit als kool en Bestuurders van types ex ‘COA-Crime-boss Albayrak ‘en het ‘PvdA Monster Florijn'(Video) vullen allemaal gewetenloos hun zakken. Maar inmiddels plegen de klanten ( Vluchtenlingen) van Dijkhoff  zelfmoord of vluchten massaal terug naar de Hel waar zij vandaan kwamen.En zij zijn niet de enige, want veel radeloze EU Burgers uit de Zuidelijke en Balkan Staten als Polen, Bulgarije, Roemenië Portugal ,Spanje en Griekenland zijn ook massaal op de vlucht geslagen.

Procedure Dijkhoff nog meedogenlozer dan het Proces van Kafka.‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’ ontevreden over tentenkamp a 150 euro per persoon.
De aanvraag voor een voorlopige verblijfsvergunning is nog onmenselijker dan hoe Franz Kafka het Hans Spekmanproces beschreef en de hoofdpersoon ook zelfmoord pleegt. Liever leven onder het ‘IS-abortoir’ of de Taliban dan onder Dijkhoff. Is dat wat de ‘Showbizz- arbeider Spekman’ nu bedoelde toen hij bij Buitenhof bralde dat hij en zijn partij ‘de liefde weer heeft terug gebracht bij de Bestuurders’( =Ratten in pak).
De voorganger van Dijkhoff de VVD ‘Griezel Teeven’ stuurde ook al zijn klanten, inclusief kinderen tussen het Witwassen van drugsgeld door de dood in.

‘Griezel Teeven’: “Doodziek kind acuut het land uit”. Dat had Wilders moeten doen,dan zouden alle “GOED MENSEN” onderleiding van Joop.NL, de Volkskrant en Trouw om vervolging krijsen!

Asscher lijdt aan ‘Vluchtelingenmanie’ en wil vluchteling sneller aan baan, maar zwijgt over de 1,271,966 NL werklozen.
De wanhoop en ellende heeft zo’ grote omvang aangenomen onder de ‘Oliedollar-vluchtelingen’ dat er zelfs onderleiding van de PvdA Tweede Kamervoorzitter ‘Mocro Spion Arib’ een debat aan is gewijd. Het is opvallend te moeten vast stellen dat er tijdens dat debat geen woord werd gezegd dat veel vluchtelingen komen uit Marokko het land waar nu juist de Tweede Kamervoorzitter Arib hand en spant diensten voor Khadija Aribverleende en/of nog stiekem verleent. Ook werd er geen woord gewijd aan het feit dat zelfmoord in Nederland ook veel voorkomt onder de Nederlandse kaal geplukte burgers, die bezwijken onder de uitbuiting en onderdrukking van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. De Vluchtelingen maken nu voor het eerst kennis met de “Straf de armen maatschappij” van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” waar zelfs kinderen en invalide door o.a. PvdA Bestuurders Rat als Johan Meijer straffeloos en ‘liefdevol’ worden beroofd. De vluchtelingen zijn radeloos en leven liever onder dictators als Assad, dan onder de Dutch ‘Graai-King Willem’ met zijn ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’.

Vluchtelingen kunnen hun ogen niet geloven  van de ‘Griekse Armoede’ in de Amsterdamse Pijp en Nederland.

Een woordvoerder van de Vluchtelingen die net was terug gekeerd van een ,Egyptisch groep’s reisje, uit Diederik SamsomKeulen verklaarde aan de Pers nog het meest nog teleurgesteld te zijn in de PvdA Fractie Voorzitter Samsom. De woordvoeder: “Wij beschouwde Samsom als onze Imam. Hij had immer publiekelijk verklaard dat Nederland makkelijk 200 duizend vluchtelingen(Video) menswaardig konden opvangen. Inmiddels hebben wij begrepen dat deze man een valse Imam is, want hij schijnt ook constant tegen de Nederlandse Burgers te liegen dat hij zorgt voor een menswaardig bestaan voor Nederlanders”.