( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Eunuch Bert Koenders’ doet stoer tegen Poetin bij studenten.
President Assad moet door het Internationaal Strafhof in Den Koning WillemHaag worden berecht volgens Koenders en zijn NOS. Minister Koenders vindt dat een belangrijk punt, bralde hij in het Haagsch College. “Iemand die zo veel bloed aan zijn handen heeft, die moet zich voor een rechter verantwoorden” en de Staat-NOS  zendt zijn propaganda kritiekloos uit. Daarnaast is het rond uit schandalig dat een corrupte PvdA Minister van die dr. Goebbels lariekoek huilend mag brallen tegen studenten.

Top-Fraudeur-Koenders’ volgt ‘Top-Huil Acteur Timmermans op’.

King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed van Saoedi Arabië en Assad zouden in een ideale wereld beide voor misdaden tegen de mensheid moeten worden vervolgd. Maar in de echte Geopolitieke Wereld gaat Koenders de één King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed de kont kussen en eist dat de ander Assad voor het Internationaal Strafhof moeten worden gedaagd en veroordeeld. Is de deze PvdA man nou zo simpel of moest hij deze infantiele onzin brallen van King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed en Obama de aartsvijanden van Assad en Poetin?  De PvdA ‘Eunuch Koenders’ (nog nooit waargenomen met een vriend of vriendin ) verwierf het verleden algemene bekendheid met de gebruikelijke ‘kleine’ PvdA Rat in pak fraudes die in een ideale wereld hem in de cel zouden hebben doen belanden. Hoe het ook zij deze PvdA onbenul Koenders snapt niets van de Geopolitiek . Vriend en Vijand zijn inmiddels tot de conclusie gekomen dat zonder Assad Syrië instort en net als Libië en delen van Afghanistan, Pakistan, Irak, Afrika een ‘IS–Schurkenstaat’ wordt.

Agressieve VVD-misdaadgroep wekt toorn van ‘Eunuch Bert Koenders’ 

De PvdA minister van Buitenlandse Corrupte Zaken realiseert zich dat het vertrek van Assad niet van vandaag op morgen geregeld is door hem. “Er moet natuurlijk eerst nog gesproken worden met mijn goede vrienden King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed, Obama en Goldman Sachs. En uiteindelijk moeten de Russen en Poetin ook van mij Diederik Samsommeehelpen. Maar het is een illusie om te denken dat je door het behouden van dictators meer stabiliteit en minder vluchtelingen krijgt. Zo dom ben ik en mij leider ‘Imam Samsom’ niet”. De   onafhanlijke studenten geloven inmiddels hun oren niet.

Nu waren sowieso weinig studenten komen opdagen .Het gros wat wel was gekomen behoorde tot JOVD en JS  en die klapte en huilde ook nog steeds op de verkeerde momenten. Het is niet bekent of zij betaald zijn voor deze corrupte partijdiensten. Maar goed jong geleerd oud gedaan, tenminste als de VVD en de PvdA nog bestaan tegen die tijd dat zij afgestuurd zijn en ook kunnen gaan Graaien en liegen. De grote op het criminele af zijnde onbenul Koenders is kennelijk vergeten dat zijn coalitie genoot de VVD-misdaadgroep juist publiekelijk heeft verklaard nog veel meer met Dictators te willen samen werken. Nog Bizarder zijn de uitlatingen van Koenders gezien het feit dat juist zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet’ geblokkeerd heeft om agressieve landen te gaan vervolgen. Het Internationaal Strafhof in Den Haag krijgt geen groen licht van gastland Nederland om agressieve landen te gaan vervolgen. Veel corrupte partijen in de Tweede Kamer zijn bang dat ook landen als Nederlanden en dus ook Koenders, die nu IS en andere bombarderen in Syrië voor ‘agressie’ vervolgd kunnen worden. Hoe het ook zij, het Haagsch College zou zich moeten doodschamen dat zij zo’n doortrapte Leugenaar en Crimineel als Koenders als gast uit hebben genodigd.