(door Lex Rietman  en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Elf dagen. Dat is de levensverwachting van het nieuwe illegale, criminele jean-claude-juncker-frans-timmermans1 Liberale Kabinet van de ‘EU-Graai-Nazi’s’  in Portugal.

Vorige week vrijdag trad de ‘Gangster Pedro Passos Coelho’ conservatieve Gangster premier die aanstaande dinsdag al weer zijn corrupte biezen mag pakken. Want dan moet de man die Portugal sinds 2011 heeft geleid naar de afgrond  zijn ‘Pluk de arme nog meer kaal plannen’ voor de komende vier jaar uit de doeken doen aan de volksvertegenwoordigers. En de linkse meerderheid in het nieuwe parlement is vast­besloten om de Boef meteen maar naar huis te sturen en wie zal het zeggen misschien wel de cel in wegens het plegen  van misdaden jegens de menselijkheid in het algemeen  en in het bijzonder tegen hun eigen Volk. De omstandigheden in Portugal zijn dermate slecht dat er ook maar niet één Vluchteling het in zijn hoofd haalt om daar naar toe te trekken. Het zelfde geldt ook voor Griekenland, want alle Vluchtelingen weten niet hoe gauw zij Griekenland moet verlaten!  Veel Grieken( 200+ duizend) trouwens ook. In het totaal leeg geplunderde  Ierland zijn inmiddels zelfs 2 miljoenen eerlijke burgers (Bron: Website E.J. Bron) het land uit gevlucht, laat staan dat er ook maar een ‘Ollie-Dollar-Vluchtening’ naar Ierland komt. De algemene indruk is dat er niet snel verbetering zal komen in deze situatie. Statistieken genoeg, die allemaal in dezelfde richting wijzen: steeds meer Portugezen verlaten hun land. Eind 2011 gaf José Cesário, staatssecretaris van de Portugese Gemeenschappen, toe dat er alleen in 2011 al 100.000 tot 120.000 Portugezen zijn vertrokken en het aantal  over de miljoen ligt! Ma.w. er vluchten net zo veel mensen uit de EU als er nu in door de eeuwig durende ‘Ollie-Dollar- Oorlogen’ in het Midden-Oosten. Wie kan ons dat uitleggen?  Is dat geen Complot?

Agora: The Greek financial crisis.’ “Boy” Dijsselbloem ’: We krijgen de laatste cent uit de Grieken en Portugezen, etc. geperst.

Toch is Passos Coelho, het troetelkind van de ‘Europese bezuinigingsfundamentalisten Graai -Nazi’s’ van het type Hans van Baalen en Guy Verhofstadt(Video), niet verantwoordelijk voor deze bizarre Staatsgreep operette. Die twijfelachtige eer komt een partijgenoot van hem toe, de extreem corrupte oude Rat in pak de president van de ‘Banana- republiek Aníbal Cavaco Silva’. Bij de verkiezingen van vorige maand kreeg de partij van premier Passos Coelho flinke klappen. De rechtse ‘Graai en Naai- coalitie’ psd-csd verloor 25 zetels en raakte de absolute meerderheid kwijt. Desondanks kreeg Passos Coelho van president Aníbal Cavaco Silva de opdracht om een regering bezetting’s macht  te vormen om de Portugezen net als de Grieken en de Spanjaarden en de Ieren leeg te roven tot op het bot.

Kwart van de EU burgers leeft al onder de armoedegrens. En daarvoor werden Timmermans en Dijsselboem beloont met een ‘Kus’ door het Liberale ‘Fascistische Groot Kapitaal’ en Goldman en Sachs.
Jeroen Dijsselbloem Christine LagardeOp het eerste gezicht leek dat best (on)-redelijk. De psd-csd was immers met 107 zetels de grootste partij geworden. Bovendien ging bijna iedereen ervan uit dat de kloof tussen de drie partijen in het linkse kamp – samen 122 zetels, zes meer dan de absolute meerderheid van 116 – onoverbrugbaar was. ‘Ik ga geen verbond sluiten met de negatieve meerderheid’, had António Costa van de sociaal-democratische PS op de verkiezingsavond nog gezegd. Hij verwees daarmee naar de twee partijen die kritisch staan tegenover het ‘Europese bezuinigingsmodel pluk de arm kaal’, de ­communistische PC en Bloco de Esquerda (Links Blok). Deze laatste partij voelt zich verwant met Podemos in Spanje en Syriza in Griekenland.Tot ieders verrassing bereikten de drie linkse partijen twee weken later een regeerakkoord. Voor het eerst gingen de sociaal-democraten in zee met de communisten. Het akkoord, waarbij enkele gevoelige ‘Pluk de arme bezuinigingen’ teruggedraaid worden, was grotendeels de verdienste van Catarina Martins, de jonge, charismatische en vooral pragmatische leider van Bloco de Esquerda. President Cavaco Silva negeerde echter dit linkse akkoord en gaf partijgenoot bendelid Passos Coelho toch de formatieopdracht. In een harde en partijdige tv-toespraak bij zijn Portugese Media Outlets vergelijkbaar met de Staats-NOS en SBS6 van ‘Maffia Boss John de Mol ‘oefende de president zware druk uit op de sociaal-democraten om alsnog een pact met de conservatieven aan te gaan. Hij bereikte het tegenovergestelde. De verontwaardiging over de presidentiële ‘chantage, respectloosheid en beledigingen’ versterkte de eenheid in het linkse kamp. Passos Coelho wordt daarom in zijn tweede termijn de kortst zittende Portugese premier aller tijden en wei weet zal de Rule of Law als eerste terug keren in Portugal en Coelha en zijn bende in de cel verdwijnen.

Tot Slot: Ook in Nederland willen 2.5 miljoen burgers die onder de armoedegrens zuchten, al dan niet in een van ‘Kapo Jetta- Slaven-Werk-Kampen het land verlaten. De mensen worden door de VVD-misdaadgroep de ‘Onrendabele-Labbenkakken’ genoemd en omdat zij klem zitten en nooit een cent kunnen verdienen zijn ze gedoemd hun leven te slijten in “Banana-Fraude-Nederland” van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.