( van onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘VVD Aasgier-Blok’ ziet Mega-Winst: Kantoren als woning voor ‘Oliedollar-Klaas Dijkhoffvluchtelingen’. Houdt u hoofd koel!
In Nederland heeft zelfs een gedetineerde terecht op een Plee en Tv in zijn cel, maar dat is wat Dijkhoff betreft voor vluchtelingen een overbodige luxe!
Geen enkele asielzoeker ‘Oliedollar-Vluchteling’ zal elders worden ondergebracht als de  standaard onmenselijke faciliteiten in een asielzoekerscentrum of tijdelijke opvang hem of haar niet zinnen. Dat bralt staatssecretaris Dijkhoff aka “Two Face”( Exclusief VIP Asiel voor Dictators en Multinationals ) naar aanleiding van de protesten gisteren bij de opvang in het voormalige ministerie van A-Sociale Zaken in Den Haag en het feit dat mensen ten einde raad op straat moesten poepen. „Er zijn geen upgrademogelijkheden in de ‘VVD- ‘Vluchtelingen-Industrie’! Het is op zijn zachts gezegd opvallend dat ‘Imam-Samsom’ die toch altijd de mond vol heeft voor het opkomen voor de arme en zwakken nu even geen commentaar geeft.

Als je uit de Hel komt is zelfs “Banana-Fraude-Nederland” de Hemel. 

Ook de van misdaden verdachte Fractie Voorzitter zwijgen allemaal als het graf over de mensenhandel van de VVD-Diederik Samsommisdaadgroep i.s.m. hun ‘Vastgoed Maffia’. Dat heeft de ‘KBG Boss Zijlstra’ toch mooi even voor elkaar gekregen met zijn aangifte op grond van lekken uit de commissie stiekum tegen de Fractievoorzitter bij zijn VVD Klasse Justitie Minister van ‘Fraudeur-Steur’. Steur weigert trouwens als BN-er ook vluchtenlingen boven de zestien jaar in zijn voor 400 duizend euro iligaal gesubsidieerde ‘Kasteel-Bordela’op te nemen. De enige prominente VVD-er die wel heeft aangeboden om wat vluchtelingen weeskinderen in zijn villa op te nemen is Demmink.

 Asscher lijdt aan ‘Vluchtelingenmanie’ en wil vluchteling sneller aan baan, maar zwijgt over de 1,271,966 NL werklozen.
 „Als we mensen handelswaar overplaatsen is dat vaak in overleg met het lokaal corrupte bestuur, als het niet handig is om ze hier te houden vanwege de rust en de openbare orde”, aldus de VVD-bewindsman Mensenhandelaar. Om die reden ziet hij ook niets in eventueel uitwijken naar de Julianakazerne in de chique Haagse wijk Benoordenhout, want dat zou onrust veroorzaken bij zijn Boss “Rutte & Grodon”. Vergeet u niet dat wij van de VVD niet discrimineren, want ik rijd ook net zo makkelijk over en Dutch Labbenkakker, die voor mijn Staats Bolide in de weg staat”.

Geen IS-strijders tussen vluchtelingen in NL, want ze zijn bang voor “Rutte & Gordon &Aboutaleb”.
De vluchtelingen in Den Haag morden over het feit dat er geen verwarming was en dat ze niet zelf konden koken en er vaak alleen koud water beschikbaar was voor het wassen en geen normale toilet. Maar eveneens werd luidkeels Mark Rutte En goorgeklaagd dat er geen geld voor beltegoed wordt uitgedeeld of dat er een televisie aanwezig is. Dijkhoff: „Je hebt geen recht op een eigen Tv en Plee, want wij willen niet dat deze mensen  ‘BIO-Plof-Kippen’ kennis nemen van enig nieuws. . Dat gaan we ook niet doen.” Hij zegt dat er ruimte wordt gemaakt voor „sober vertier”, zoals het gratis ter beschikking stellen van VVD vlaggetjes en posters van “Rutte & Gordon”. Vooral tegen de Poster “Rutte & Gordon” als  VVD vertier heeft Amnesty International fel geprotesteerd. Het is namelijk bekend dat een groot aantal van de Vluchtelingen denkt op slag blind  en impotent  te worden als zij naar de Poster van Rutte & Gordon kijken.