(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Prof. Cees J. Hamelink :Geloof nooit de Mainstream Marco Florijnmedia.Gisteren was er een gesubsidieerde uitzending van EenVandaag over de sombere opvang van de ‘Vluchtelingen-Industrie’ voor 150 euro per dag per persoon.
Waarom worden die mensen niet gewoon in een hotel geplaatst( 30 euro per dag)? Dat kost stukken minder dan die sombere opvangen van het ‘Bestuur-Gangsters gilde en is 10x beter. EenVandaag zocht het niet uit! Die sombere ,maar uiterst  dure opvang is altijd nog beter dan die Legale ‘NL Dak en Thuislozen’ in Nederland krijgen, maar dat ter zijde.  EenVandaag had ook niet uitgezocht hoeveel er aan de strijkstok blijft hangen en welke personen Ratten in pak nu weer hun zakken lopen te vullen over de rug van de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’. Dergelijk misdaden van de Gevestigde Orde komen pas na een jaar of tien aan het licht in de Mainstream media als de daders al lang en breed een goed heen komen hebben gezocht naar bijv. Aruba. Dus de Nederlandse Burgers moeten nog even een jaar of tien geduld hebben in dit verband. Maar wij van Volksnieuws hebben dankzij onze lezers reeds eentje van die Ratten in pak voor uw betrapt en dat is het ‘PvdA Monster Marco Florijn’. De opvang is zo somber zodat er meer aan de strijkstok kan blijven hangen. De VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes blij en de PVV Kiezers een beetje blij. Een win win situatie voor alle (politieke en bestuur) Graaiers en Zakkenvullers, behalve voor de Vluchtelingen, ‘Jan met de Pet’ en de Rule of Law en de democratie.

Rotterdamse Raad van ‘Zonnekoning Aboutaleb’ sluit ogen voor asociaal bijstandsbeleid PvdA ‘Monster Marco Florijn’. 

Asscher: Sobere opvang is prima voor alle Labbenkakken van binnen en buitenland.
Wij werden direct na die uitzending bedolven onder mails van geschokte lezers uit Rotterdam. Zij maakte ons er attent op dat de ex Wethouder van Rotterdam, de door werklozen tot op het bot gehate Jean Claude Juncker Frans TimmermansPvdA ‘Monster Marco Florijn’ nu de barmhartige Samaritaan uithangt bij EenVandaag als zogenaamde ambassadeur van het platform ‘Opnieuw Thuis’ in de Hel van “Banana-Fraude Nederland” dat dit jaar nog 43.000 woningen voor vluchtelingen moet gaan vinden ten koste van de Nederlandse woning zoekenden. Het Monster Florijn ontvangt voor zijn huil ‘Ambassadeurs-komedie’ uit de ‘Timmermans PvdA-school’ 110 duizenden euro per jaar + onkosten (fraude)-declaratie. Het is EenVandaag allemaal ontgaan,of juist niet?

Baantjes carroussel van het “Lieg en Bedrieg” Kabinet draait op volle toeren in de Vluchtelingen-Industrie. Het is EenVandaag niet opgevallen(Kuch).

Het feit dat deze ras ‘PvdA crimineel Florijn’, die nog geen centje menselijk gevoel heeft nu vet betaald de ‘Vluchtelingen- Ambassadeur’ voor de ‘VVD Mensenhandelaar Klaas Dijkoff’ uithangt omdat hij anders werkloos zou zijn is het bewijs dat de politiek een complete farce is van corrupte Graaiers en Zakkenvullers, die niet zouden schromen hun eigen bejaarde moeder met pis langs de benen te laten zitten in de één of ander extreem sobere ‘Bejaarden Melk tehuis'(Bron: hermanvogel.nl  )van de walgelijke corrupte VVD Barones Heleen Dupuis.

Opvallend dat EenVandaag de kijkers niet inlichtte over de crimenele achtergrond van het ‘Geestezieke Monster Florijn’ wat zij toch bijvoorbeeld bij het  “Monster Holleeders” (Video) uit en ten na laten doen door o. a. hun  Politie-informant Peter R. de Vries.