( van onze dr.Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De parlementaire pers heeft VVD-staatssecretaris Dijkhoff gekozen Klaas Dijkhofftot politicus van het jaar en daarmee aangetoond tot op het bot corrupt te zijn en totaal geen schaamte te hebben. Dat is donderdag bekend gemaakt in het 100% gesubsidieerde BNN-VARA radioprogramma ‘De Nieuws-propaganda-BV’ van en voor het ‘Haagse Tuig’.

Is de parlementaire  Pers net als Justitie en Filiaal van de ‘VVD Maffiafamilie’.
Klaas Dijkhoff aka “Two Face” wordt door de Stappelgekke of hersendoden journalisten vooral Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemgeroemd omdat hij zich heeft ontpopt tot ‘nuchter en koelbloedig manager van de ‘Ollie-Dollar vluchtelingenstroom’ als’ VVD-Mensenhandelaar’. Hij bewaart rust op een licht ontvlambaar dossier en blijft weg van populistische stoerdoenerij,  brallen de  coorupte journalisten. Zijn bemoeienis met de omstreden ‘Teeven-Demmink-deal’ wordt als ‘smetje’ gezien. Ook dat er  inmiddels door het hele land veldslagen worden gevoerd door zijn Vluchtelingen (wan) beleid is de parlementaire pers in het geheel ontgaan.

Mishandelde Vrouw uit Oranje doet aangifte tegen ‘Agent–bodyguard’ van Dijkhoff.
Dat de ‘VVD Boef Klaas’ over een protesterende burger heen scheurde en haar daarna ook nog haar schouder uit de kom liet trekken door zijn ‘Agent-Bodyguard’ vond de parlementair pers getuigen van het nemen van doortassende VVD besluiten. GroenLinks-leider Jesse Klaver staat op nummer twee in de ranglijst, CDA-leider Sybrand van Haersma Buma op drie. De vierde plek ging naar Eric Wiebes aka “Alle arme aan het gas”, staatssecretaris van Financiën voor de Rijken en voorheen wethouder Verkeer en Vervoer in Amsterdam (VVD-misdaadgroep). De Hersendode journalisten geven de prijs nooit aan de persoon die het populairste is in de peilingen. Zij kijken bijvoorbeeld ook of de corrupte politicus zijn of haar (misdadig) beleid heeft waargemaakt en of de politicus goed bereikbaar kan liegen is voor de Staat en corrupte media, aldus extreem corrupte en schaamteloze Parlementaire Pers Vereniging. De Burgers, niet stapel gek kozen bij Het tv-programma EenVandaag eerder deze week PVV-leider Geert Wilders als politicus van het jaar tot grote schrik van de Parlementaire Pers Vereniging, want die noemt Mesenhandelaar Dijkhoff lid van de VVD-maffia familie met als leider Don Corleone Rutte’.