( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dronken Spekman bralt: Terechte Kritiek op de Pvda is altijd stom Rob Oudkerk Samosm, Spekmanen fout.
PvdA-voorzitter Hans Spekman kondigde onlangs aan nog vier jaar door te willen. Waarom wil hij eigenlijk doorgaan?  Is hij Geestesziek? Is hij een doortrapte corrupte politicus? Is hij een ‘Lone Wolf’? Hoe haalt hij zijn ‘graai-partij’ uit het slop? En hoe zet de PvdA de aanval in op de virtuele winnaar van dit moment: de PVV? Een vraaggesprek bij Buitenhof over de lijdensweg en Untergang van een klassieke corrupte politieke partij tussen waanzin, hoop en vrees. De PvdA speelt nu al bijna vier jaar de Hoer voor de ‘VVD-misdaadgroep’ en de Ultra Rijken ‘Graai-King Willem’, maar volgens Spekman heeft de PvdA niets verkeerd gedaan. “Hoe kan een koningshuis nu neutraal zijn wanneer het tot de rijkste families ter wereld behoort, en zich volop beweegt in bijvoorbeeld de ‘Maffia-vastgoedsector’? Het getuigt van een stuitende naïviteit te veronderstellen dat een groot kapitaal amper een politieke en bestuurlijke rol speelt in deze wereld“,maar dat ter zijde. (Bron Volkskrant.) Het zijn de ‘Grote Verdelers’( =Wilders c.s.) die de kiezers op jutten tegen zijn PvdA, aldus Spekman bij Buitenhof. Spekman noemde niet de naam van Wilders maar duidde hem aan als een “Verdeler”(lees haatzaaier) van het Volk.

‘Biljonair King Willem’ weigert opening van zaken te geven m.b.t. zijn geroofde ‘VOC- Kapitaal’.

Gisteren was de Partij Voorzitter van de PvdA ‘Lone Wolf’ Spekman bij Buitenhof. Hij bralde dat hij Hans Spekmanextreem trots is dat de liefde weer terug is bij de Bestuurders =(Ratten in pak) en Bankiers(=Terroristen) dankzij de inzet van de PvdA. Nog trotser was hij dat tegen de wil van het Volk de PvdA  ‘Mocro Spion Arib’, waarvan algemeen bekend is dat zij hand en spandiensten heeft verricht voor één van die 62 Ultra Rijken King Mohammed VI tot Kamervoorzitter was gekozen. Maar hij ging nog verder in zijn waanzin. De presentator Pieter Jan Hagens van Buitenhof bleef systemisch vragen of Spekman één ding kon op noemen wat de PvdA misschien fout had gedaan de afgelopen vier jaar en daarom nu op bijna nul zetels staat. Spekman ontweek de vraag bijna de hele uitzending met zijn Liefde en Trots gebral, maar aan het einde kwam dan toch het hoge woord er uit: “De PvdA heeft niet verkeerds gedaan en sterker nog heeft als Redder des Vaderlands Nederland uit de crisis gehaald”. Dat er 2,5 miljoen Nederlanders dagelijks onder de armoedegrens moeten overleven en 500 kinderen zonder ontbijt met honger naar school gaan is dus niet verkeerd volgens Spekman,maar Eerlijk Delen. De man is blijkens zijn uitlatingen de facto een gevaar voor de openbare gezondheid voor het gewone Volk. Kennelijk zit deze’ PvdA Geesteszieke Spekman’ de hele dag alleen maar gratis te zuipen in het Kapitale pand op de Herengracht waar hoofdkwartier van de PvdA is gevestigd. Heeft deze wereldvreemde man nog nooit naar”Max Keizer” of”CrossTalk” gekeken? Spekman hoeft slechts naar één uitzending te kijken van Keizer en dan kan hij en Buitenhof weten dat hij volslagen uit zijn corrupte vette vol gevreten PvdA nek klets. Niks Liefde, maar Stelen als de raven van het gewone Volk. 62 extreem gewetenloze Super Gangster rijken bezitten gezamenlijk evenveel als de armste helft van de wereldbevolking (=’Doden Zielen’) tot grote vreugde van de VDD-misdaadgroep met hun zogenaamde Liberale Vrije marktwerking beleid. Eén van die Super Rijke Gangster is het Dutch Koningshuis, maar dat is een Staatsgeheim.

Amazon knalt 17% omhoog bij opening, Bezos $8 mlrd rijker.Vandaag 15000 kinderen gestorven van de honger. Eerlijk Delen?
Deze 62 Super-gangsters zijn verantwoordelijk dat er ieder jaar een ‘Kinder-Honger-dood-Holocaust’ plaats vindt, die nooit de Mainstream media haalt en dat is logisch want de Mainstream media is voor 100% eigendom van de 62 Super Gangsters. Trouwens terwijl u dit stukje leest zijn er alweer tientallen kinderen gestorven van de honger.

Kindersterfte geen TOP waardig  en de Westerse ‘Main-Scream-Media’ zwijgt de kinderen ook dood.

1 jong kind                               sterft elke 6 seconden aanondervoeding

11  kinderen                              elke minuut ….

600 kinderen                           elk uur …

15.000 kinderen                      elke dag …

5.6 miljoen kinderen              elk jaar …..

Maar laat u vooral als het gaat om misdaad door het ‘Misdaadjournalistiek-drek’ afleiden met het “Monster Willem Holleeder”.

‘NWO-Complot’. Rijke Nederlanders opnieuw rijker, armer opnieuw armer. Participeer-mee met Spekman en Samsom!
Vijf jaar geleden bezaten nog 388 mensen evenveel als de armste helft. Dat staat in een rapport van Oxfam Novib, een non-gouvernementele organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. ‘Iman Samsom’ en Spekman leggen het u namens de ‘Utra-rijken Gangsters’ en hun politieke partij de VVD-misdaadgroep uit! Het rapport komt aan de vooravond van het jaarlijkse World Economic Forum in Davos. In deze PvdAZwitserse plaats vergadert komende week de moorddadige gewetenloze internationale economische en politieke ‘Gangster-Elite’, zoals Oxfam Novib het zooitje Tuig terecht noemt.Het vermogen van de armste helft van de mensen is de afgelopen vijf jaar alleen maar afgenomen. De daling van dat vermogen bedroeg liefst 41 procent, ofwel 3000 miljard dollar. Ondertussen steeg het vermogen van de 62 rijkste mensen op aarde in die periode met meer dan 500 miljard dollar tot 1760 miljard dollar, ofwel 1612 miljard euro, aldus de berekeningen van Oxfam Novib. De ontwikkelingsorganisatie kenschetst de situatie als ,,een schande dat armoede in stand wordt gehouden, terwijl de extreme ongelijkheid in stand wordt gehouden”. Oxfam Novib hoopt dat de corrupte en ronduit criminele regeringsleiders de politieke moed tonen om onder meer een einde te maken aan de kwalijke rol van belastingparadijzen als Nederland. Naar schatting 7600 miljard dollar aan privévermogens is bij deze paradijzen zoals de ‘Witwas-centrales’ op de ‘VVD-Zuidas’ te Amsterdam ondergebracht en een fractie daarvan zou vandaag nog een einde kunnen maken aan de hongerdood in de wereld.