( van onze VVD Klasse Justitie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Fucking Shocking: Police Brutality Made in Holland(Video). 

Een van de beste ,maar bovenal integere Advocaat Gerald Roethof donderdagavond in het televisieprogramma van ‘Miljonair Pauw’.Henriquez is gigantisch mishandeld en daarna kennelijk gewurgd(Video). Als je het leest: je schrikt ervan”, zei de advocaat van de nabestaanden.Tja, beste lezers het ‘Klootjes Volk’ wordt om de haverklap bont en blauw geslagen door de politie van de Heersende Klasse om ze in het gareel van de “Straf de Arme maatschappij” te houden”.Timmermans Dijkhoff
Voormalig PvdA lid Hilda van der Heide uit het dorpje Oranje heeft aangifte gedaan tegen de beer van agent in burger laffe sadistische bodyguard van Dijkhoff die haar begin Oktober voor de auto Staats ‘Pooiers Bolide’(=Balkenende ’Kuttenvanger’ ) van de VVD staatssecretaris Gangster Dijkhoff aka “Two Face”opzettelijk met een bekende Jiu Jitsu greep op de straat smeet en haar daarbij zwaar verwonde. Dat laat ze weten in het televisieprogramma van de subsidie Miljonair Pauw. Hilda heeft laten weten dat zij niet betaald is door het VARA programma Pauw. SP: “Rellen Oranje ‘VVD-Misdaadgroep’ complot”, maar hoe zit het met de Rembrandts?

 

Schizofrene Asscher’ neemt het op voor zijn Boss de belaagde ‘VVD Gangster Dijkhoff’. En roept alle Hilda’s op om op de PvdA te stemmen.

Hilda:”Anders dan Peter R. de Vries( 1780,- ex BTW per optreden(Video)),die trouwens ook voor ‘VVD-Pedo-Justitie’ werkt zoek ik de publiciteit in het kader van het algemeen belang dat burgers als ik geen straatvuil zijn voor die laffe VVD lieden als Dijkhoff en hoef daarvoor ondanks dat ik straatarm ben niet voor betaald te worden. Van de Agent Rishicorrupte gevoelloze VVD staatssecretaris Klaas heeft Van der Heide nog niets gehoord”. “Ik had van VVD ‘Heer Dijkhoff’ wel een kaartje verwacht. Ik wacht af.” Door de mishandling is de arm van de vrouw uit de kom en gescheurd. Nou Hilda kan lang wachten op antwoordt,want de ervaring leert dat in dit soort van gevallen alle aangiftes de beruchte “VVD- Opstelten-Teeven-Demmink–Doofpot” (Video) ingaan waar inmiddels wel duizenden aangiftes liggen weg te rotten. Denkt u in dit verband alleen maar aan al die aangiftes van familieleden van mensen zoals bijv. de 17 jarig Rishi en Mitch Henriquez, die vermoord zijn door de politie Huurmoordenaars van de VVD-misdaadgroep met hun ‘PvdA-hoertjes’.

Plasterk: Blijf met je tengels van mijn ‘Elite- Gangsters politici’ en mijn Villa af en stem PvdA!
Een week na de mededeling van Dijkhoff dat het aantal asielzoekers ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ in Oranje zou verdubbelen van 700 naar 1400 werd dit ‘dr. Goebbels- besluit’ teruggedraaid op verzoek van ‘Imam Samsom’. Hij vreesde door dergelijk Marsorders zijn laatste twee kiezer kwijt te raken. De ‘Vluchtelingenmanie’ in Oranje noopt de ‘PvdA Snake in Suits Plasterk’om de getergde kaal geplukte en werkloze Burgers te waarschuwen om met hun  armoedige tengels van zijn rijke ‘gabber in crime’ de corrupte politici  van het type “Loek Hermans” af te blijven. Kennelijk ervaart de PvdA Geesteszieke Plasterk het feit dat als burgers door zijn onderbetaalde politie worden mishandelt of vermoord als een aanval op hem ( en zijn Villa’s) en de zijne.