(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Vluchtelingenmanie’ lijkt wel de Tulpenmanie. De Gekte heeft Mark Rutte VOC Oktoegeslagen bij het Kabinet en de Bestuur-gangsters de Ratten in pak.
De Werkloosheid stijgt met 700 personen per dag en daar horen wij Asscher niet over. Er worden  30 tot 50  NL families per dag hun huis uitgezet. Een huisuitzetting is vrijwel altijd het gevolg van schulden bij verschillende ‘Graai-partijen’ van de Ratten in pak. Een belangrijke ‘Wurg-partij’ is de Nederlandse overheid zelf, omdat zowel de Belastingdienst van de VVD ‘Boef Erik Wiebies’ aka ” Alle Armen aan het Gas” als de misdaadgroep Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) van de VVD Minister ‘Fraudeur- Steur’  preferente schuldeisers’ zijn. Doordat hun vorderingen eerst betaald moeten worden, houdt een huurder soms geen geld meer over om de huur te betalen. Aedes stuurde daarover een brief naar de Tweede Kamer die op 25 maart 2015 bralde over armoede en schulden. Verder nooit meer iets van gehoord. Asscher kan zijn hoofd niet meer koel houden sinds de Goudkoorts is uitgebroken met komst van de ‘Oliedollar –Vluchtelingen’. De Vluchtelingenstroom heeft een Goudkoorts te weeg gebracht bij de Elite en hun “Lieg en Bedrieg Kabinet” die begint te lijken op de tulpenhandel in Gouden eeuw.


Hans de Boer en Mark RutteVVD: “Prachtpanden voor opvang ‘Vluchtelingen’. NL daklozen vervolgt“.
Sinds het aantreden van het “Lieg en Bedreig Kabinet” hebben wij nog nooit zoveel menselijkheid 
waargenomen om werklozen en Dak en Thuislozen te helpen. Integendeel. De Nederlandse werklozen worden door de VVD-misdaadgroep en VNO-NCW Labbenkakken genoemd en gedwongen tewerk gesteld in één van de Slaven-werkkampen van de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’. De NL Dak en Thuislozen worden zwaar vervolgd en als zij op straat slapen bijv. in een portiek van een van die prachtig panden, alwaar Vluchtelingen wonen gearresteerd.

Asscher: Vluchtelingen met een verblijfsvergunning sneller aan het werk helpen.Politiestaat in wording:Gemeenten mogen ‘overlastgevers’ hun huis uit zetten en vervangen met Vluchtelingen Tulpen.
Dat stond maandagavond centraal tijdens een ‘Tulpen’-overleg van minister Lodewijk Asscher (Asociale Zaken en Werkgelegenheid voor Rijken en Vluchtelingen) met werkgevers, werknemers, gemeenten en de vluchtelingenorganisaties. Een woordvoerder van Asscher bevestigde een RTL Nieuws-bericht hierover zondag. Uit cijfers van Vluchtelingenwerk van oktober vorig jaar bleek minder dan de helft van de vluchtelingen (46 procent) een betaalde baan te hebben. Erkenning van diploma’s van vluchtelingen neemt veel tijd in beslag en ook de taal vormt vaak een probleem. Nu is het eenmaal een feit dat diploma’s uit de derde Wereld in een aantal gevallen niets waard zijn. Zo kan men die in bepaalde landen gewoon kopen  Maar Vluchtelingenwerk stelde vorig jaar dat er ook geen specifiek beleid meer is om vluchtelingen aan een baan te helpen. Asscher gaat nu met de VNO-NCW, FNV, CNV, SER, VNG en vluchtelingenorganisaties kijken welke maatregelen genomen moeten worden om de vluchteling makkelijker aan een baan te helpen. Over de Nederlandse werklozen zweeg hij als echte PvdA arbeiders verrader. Begrijpt u ons niet verkeert wij staan voor een menswaardige opvang van de Vluchtelingen, maar ook voor de gewone Nederlandse ‘Jan met de Pet’ die nu al meer dan een decennia kaal geplukt wordt tot op het bot door louche onmenselijke types als Asscher en zijn VVD Boss  ‘VOC-Mark Rutte&Gordon’ .