(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie)

Johan MeijerAMSTERDAM-NOIR-PvdA gek op Heroïnehoertjes, Huichelende Spekman, ‘Playboy Samsom’ en weer een raadslid betrapt op diefstal.
De ‘komediant- Spekman-Nieuwe-Partij-lijn’: doe geen aangifte tegen onze partij-dieven en dan zullen zij  alles wat zij eerst hebben gestolen vrijwillig terug storten. En wie schuinsmarcheerder is kan gewoon lid blijven dankzij het voorbeeld van onze Grote Leider en Trendsetter ‘Playboy Diederik Samsom’. Het voormalige PvdA-raadslid Johan Meijer uit Oldenzaal heeft geld gejat uit de kas van de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie (ANGO) omdat hij weet dat ze niet achter hem aan kunnen rennen. Deze laag bij de grondse misdaden zijn zo’n ‘beetje het handelsmerk geworden van de PvdA.

‘PvdA Daklozen-Berover Bert van der Roest‘ participeerde 40 duizend van daklozenkrant foetsie in zijn eigen zak.
Bert van der RoestZo hebben wij reeds eerder de PvdA Bestuurde ‘Rat Bert van der Roest’ de revue zien passeren die lafhartig de Daklozen beroofde,waarvoor hij nooit een dag in de cel heeft gezeten. Sterker nog hij zit vandaag de dag nog liefdevol in het wachtgeld.Dan hebben wij natuurlijk nog de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ die alle Werklozen en Bijstandgerechtigden tot op het bot besteelt en vernederd. En Last but not least de PvdA Bestuurder’Rat Martin van Rijn’ aka “de Bejaarden Melker” die de bejaarden het pis langs de benen laat lopen in zijn tehuizen. Zijn dergelijke walgelijke, laffe misdadige gedragingen van PvdA Bestuurders tegen weerlozen nu wat Spekman bij Buitenhof trots met Liefde besturen noemde?

‘Fraudeur-Steur’ is ‘Excuus-Pedo-Truusje’ van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.
De belangenorganisatie heeft aangifte gedaan tegen Meijer bij de ‘VVD-Justitie’, die ‘Graai-penningmeester’ was bij de ANGO. Het is weer extreem opvallend dat Meijer nog geen dag in de cel heeft gezeten.Tja, Justitie van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur Steur’ staat er bekend om uiterst liefdevol te  vervolgen  reageren op betrapte stelende Bestuur-Gangsters. Een woordvoerder van de ANGO zegt tegen ons: „Na uitgebreid onderzoek is gebleken dat ook bij ons geld uit de kas is verdwenen. We houden het hele oude bestuur verantwoordelijk voor de wanorde. Ze hebben ronduit slecht financieel beleid gevoerd, waardoor verschillende gehandicapte mensen het slachtoffer zijn geworden. Zo hebben wij nu geen geld meer om bijvoorbeeld mensen te voorzien in trapliften en andere hulpmiddelen. We zijn woedend.” PvdA’er Meijer kwam november vorig jaar ook al in het nieuws, omdat hij als ‘Graai-penningmeester’ van Ponyclub Berg en Dal uit De Lutte 40.000 euro heeft verduisterd. Naar aanleiding van deze laffe misdaad had Meijer – Fred Teeven Winkel diefstalnaar eigen zeggen een ’rechtgeaarde sociaal-democraat waar Spekman trots op is’ – zijn raadlidmaatschap neergelegd en is liefdevol het wachtgeld in gegaan,wat onder Staatsgeheim valt. Ook voor die laffe misdaad heeft de PvdA psychopaat Meijer geen dag in de cel gezeten. De cel gaan alleen het hongerende Klootjesvolk in als zij een brood stelen en geen lid zijn van de PvdA en /of de VVD-misdaadgroep.Wij hebben de lafhartige, hufterige, Crimineel PvdA-er Meijer op het ‘Elite-Gangster Billboard’ geplaatst en Spekman kan van ons de Rambam krijgen met zijn Liefde in de bestuur-sector gezwets. Daarnaast kan de PvdA ‘Snake in Suit Plasterk de Rambam’ krijgen van ons met zijn gezwets dat het beroofde ‘Klootjes Volk’ met zijn arme tengels van zijn partij genoten moet afblijven.