( van onze VVD Klasse  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Graaien en Zakkenvullen van de Bestuur-gangsters in 99-20070425-aae96a2de ‘Vluchtelingen-Industrie‘is van alle tijden.
PvdA-er (50), de ex-Graai directeur van het ‘Centraal-Maffia-Orgaan’Albayrak opvang Asielzoekers (COA-Vluchtelingen-industrie) die in 2012 betrapt werd op een Skala aan misdaden en  daarvoor alleen maar werd ontslagen, moet zich nu pas voor rechtbank van Den Haag verantwoorden wegens valsheid in geschriften. Waarom deze Ras ‘PvdA Boef Albayrak’ niet in de cel zit moet u vragen aan de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraude-Streur’.Ook haar man wordt strafrechtelijk vervolgd, vanwege “beïnvloeding van een getuige door bedreiging”. Inmiddels is zij en haar man alweer werkzaam in de ‘Vluchtelingen-Industrie’ in Turkije bij de ‘Maffia Familie Erdogang’ en het PvdA ‘Monster Marin Florijn’. Daar zit nu het grote geld sinds de 3 miljard subsidie van de ‘Führerin Merkel’. Pikant is dat de zusjes Albayrak gisteren in een besloten PvdA feest de overwinning van Arib op het NL Volk hebben gevierd en haar uitbundig hebben gefeliciteerd. Alleen de Staats-NOS en de parlementaire pers waren uitgenodigd om een drankje en een snuifje mee doen met Arib.Geenstijl wist van niets.

Doodsbedreigingen is normaal  binnen de PvdA-Top van ‘Imam Samsom’.
Uit een gerechtelijke uitspraak bleek dat Albayraks ex-chauffeur zegt voorafgaand aan zijn verhoor bij de rechtbank ’s nachts telefonisch met de dood te zijn bedreigd. Dat gebeurde door iemand van wie hij vrijwel zeker weet dat het de echtgenoot van Albayrak is. In het telefoontje werden ook de vrouw en het dochtertje van de chauffeur bedreigd. De man deed daarop tervergeefs aangifte bij de politie. Volgens het Openbaar Ministerie liet zij in september 2011 acht werkbezoeken en een lunchafspraak in haar digitale agenda noteren, die in werkelijkheid niet plaatsvonden. Diederik SamsomDat deed ze om het privégebruik van haar dienstauto achteraf te verhullen. Haar directiesecretaresse en chauffeur maakte zij medeplichtig aan het bedrog door misbruik te maken van haar positie, zegt het OM. Zo liet ze onder meer afspraken noteren in de digitale agenda rondom tijdstippen in het weekeinde waarin verkeersovertredingen waren begaan met de dienstauto. Op de valsheid in geschrifte die ze pleegde, staat een maximum gevangenisstraf van zes jaar, maar dat wordt in de praktijk niet snel opgelegd aan de Ratten in pak, want dan zou zo een beetje heel Bestuurlijk Nederland in de cel zitten . Voor haar eist het ‘VVD-OM‘ 140 uur werkstraf en geen terug vordering van de gestolen miljoenen. Is dat Klasse Justitie? Wat denkt u zelf ? De val van directeur Nurten Albayrak werd in september 2011 ingeluid door personeelsleden van het COA die uit de school klapten over het ‘schrikbewind’ dat Albayrak zou voeren en de volledig verziekte werksfeer bij het COA. Ook zou ze zichzelf een jaarsalaris hebben toegekend dat de balkenendenorm ver te boven ging: 273.000 euro.

Meehuilen met de wolven: Shell en de twee gezichten van ‘Top-PvdA-Hoer Nebahat Albayrak’.
Toenmalig minister Gerd Leers zette haar op non-actief  met behoudt van salaris omdat Albayrak hem verkeerd zou hebben geïnformeerd over de kwestie. Albayrak, nichtje van voormalig corrupt PvdA-Kamerlid en staatssecretaris Nebahat Albayrak, Nebahat Albayrakging strijdend ten onder. Ze vocht zo ongeveer iedere voor haar nadelige beslissing aan, maar moest uiteindelijk het onderspit delven. De nekslag vormde het zeer negatieve rapport dat een commissie onder leiding van oud-staatssecretaris Scheltema in april 2012 presenteerde. Haar functioneren als PvdA Graai-directeur had geleid tot een gevoel van sociale onveiligheid en een cultuur van verdeel en heers binnen het COA, aldus de commissie. Albayrak was dominant als een echte Maffia Boss, stond niet open voor kritiek en gaf bewust onjuiste informatie over haar salaris en het privégebruik van de dienstauto. Albayrak wees alle conclusies van de commissie van de hand. Ze kon niet voorkomen dat ze werd ontslagen in Nederland,maar is alweer werkzaam in Turkije als Vluchtelingen ‘Maffia Boss’.