( door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Schizofrene Asscher’: “Houdt uw hoofd koel, terwijl wij onze misdaden dagelijks plegen tegenObama Rutte het Nederlandse ‘Klootjesvolk’ en de Vluchtelingen in hun thuislanden”.
‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’ ontevreden over tentenkamp a 150 euro per persoon. Wij hebben genoegzaam gepubliceerd  dat het Vluchtelingen fenomeen een gevolg is van jarenlange Misdadige Geopolitiek van in hoofdzaak de ‘USA-Elite’ met in zijn kielzog hun loopjongens de ‘EU-Graai-Elite. De’ USA Geld-Vampiers‘ bomaderen in het Midden Oosten de Winst in hun zak en exporteren de ISIS en aanverwante de Volksbuurten en lege VVD Vastgoed Maffia kantoorpanden van de EU en NL in.  Die Vluchtelingen stroom leidt ook nog eens de aandacht af van de binnenlandse dagelijkse ellende die de Massa in de EU al meer dan een decenia moet ondergaan. Denkt u in dit verband alleen maar aan het feit dat 50 miljoen EU burgers dagelijks onder de armoede grens moeten zien te overleven. Nou daar komen nu nog die paar miljoen mensen uit de Hel van de ‘Oliedollar-oorlogen’ bij in de Volksbuurten. En wie zal het zeggen als die Oorlogen maar door gaan wel de hele bevolking van die Landen!  Dan is de EU het Midden-Oosten geworden. Maar houdt u vooral uw hoofd Koel! Wilders zou er beter aan doen om te eisen dat de Ratten in pak inclusief hun King Willem Nederland worden uitgezet en zich matigen in zijn stemmen winnen retoriek ‘Alle Moslims en Allah slecht’. En  belangrijker eisen dat de ‘Olie-Dollar -Oorlogen’ stoppen, want dan pas houdt de vluchtelingenstroom op en niet eerder.Daar zou het gewone Nederlandse Volk echt mee dienen. Is het niet de King van Saudi Arabië die eist dat Wilders onthoofd moet worden? Maar als hij dat zou gaan doen kunnen wij u verzekeren dat Wilders binnen de kortste keren ook een politieke vluchteling is.


RijkenVVD’-ers en Koningshuis ontduiken straffeloos belasting voor miljarden. NL is een Schurkenstaat.
Welbeschouwd gaan al die oorlogen alleen maar om de Olie miljarden en de Kassa van de Koning WillemWapenhandel Maffia! Door die Oorlogen is het Midden-Oosten verandert in een grote slachtpartij, waar niemand meer veilig is, behalve natuurlijk de Warlord, Dictators ( ook maar tot op een zekere hoogte) en de plaatselijke Elite.  Zo verdien bijvoorbeeld de VVD Coryfee Frist Bolkestein straffeloos al wat bloed knaken door Gas aan Massamoordenaar Saddam Hoesein te verkopen om de Koerden af te slachten, maar dat ter zijde. In die zin zijn wat ons betreft het Westerse Politiek Establishment en de Ultra Rijken als King Willem Oorlogsmisdadigers en de oorzaak van de Vluchtelingen stroom. Inmiddels zijn meer dan miljoenen onschuldige mensen afgeslacht voor de ‘Oliedollar-Gangsters’ in o.a. het Middenoosten. Deze TTIP (Video) en Bilderberg criminele (NWO)zoals President Obama, ‘Maddog Rapist Donald Trump’, ‘Maffia Familie Clinton’, ‘War Mongul John MacCain’,  Vet-nam Massa moordenaar Henry Kisinger, etc. met hun ‘EU-schoothondjes’ als Mark Rutte&Ascher zouden dan ook zich moeten verantwoorden voor het Internationaal Strafhof en /of het Tribunal criminel extraordinaire.

VVD: “Prachtpanden voor opvang ‘Vluchtelingen’. NL daklozen vervolgt “. (Video)

Premier Slowakije:Geen EU ‘Vluchtelingen quotum’ in mijn Volksbuurten. Jetta krijgt klappen!
Bovendien plegen deze Elite-Gangster ook nog eens aan de lopende band misdaden in eigen Thuislanden tegen de bevolking blijkens de mijloenen mensen die hun huis zijn uitgezet, werkloos zijn en Hommeless en lopen bij de Voedselbanken, etc.. Ondanks dat wij zeer kritisch zijn m.b.t de ‘Oliedollar- Vluchtelingenstroom’ en met name hoe die nu door de het “Lieg en Bedrieg Kabinet” wordt misbruikt om de Ratten in pak weer de Zakken te laten vullen over de rug van’Jan met de Pet’ staan wij altijd pal achter deze “Verworpenen der aarde” .En dus ook achter deze schlemielen die nu huis en haard hebben moeten achterlaten om naar de Hel van “Banana-Fraude-Nederland” te komen, want voor hun is het de Hemel!

Tot Slot: ‘Oliedollar- Vluchtelingen’ welkom in de ‘Hel’ van de EU en “Banana-fraude-Nerdeland “van de ‘VVD-Misdaadgroep’ en zijn ‘PvdA-hoertjes’