( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA –Bestuur gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Eerlijk delen: Koning krijgt (jat) hogere uitkering betaald door werkloze arme. participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_Jeroen Dijsselbloem: “Crisis is voorbij, huurders vaker in de knel is niet waar”.
Showbizz-arbeider Hans Spekman’ is druk met zijn nieuwe zelf bedachte ‘PvdA-activisme’ Wilders aan het lastig vallen. In “Banana-Fraude Nederland” leven 2,5 miljoen gewone eerlijke mensen, die niet kunnen of willen Graaien onder de armoedegrens. Dat betekent een toename van 1 procent in 5 jaar tijd, zo staat in een onderzoek naar de ontwikkeling en aanpak van armoede in Europa, dat vrijdag op de internationale dag tegen de armoede is gepubliceerd. De VVD ‘Premier-Gangster Rutte’ is beretrots op deze mooie ‘Casino -Fascistische Kapitalistische  cijfers’. Alleen de zelfmoord cijfers onder de arbeiders valt hem wat tegen. Rutte: “die mag best omhoog”.

Rutte stelt tenslotte nog met deze mooi cijfers van mijn “Lieg en Bedrieg Kabinet” trots thuis te kunnen komen bij mijn moeder  Vokse Schandknaapje. Ook toont dit mooie VVD resultaat aan dat mijn PvdA loopjongen Lodewijk Asscher zich geen zorgen hoeft te maken over de opkomst van de ‘Robot- Plofkippen arbeiders- maatschappij’, dat lost zich blijkens deze geweldige cijfers vanzelf op, aldus een brallende Rutte.
 Playboy Diederik Samsom’, ‘Joden en arbeiders Verrader Lodewijks Asscher’ , ‘Rob -de Terminale Heroïne Junkie verkrachter- Ouderkerk’ , ‘Kapo Jetta Kleinsma’ en Hans Spekman hebben onmiddellijk weer in PvdA koor opgeroepen, dat die 2,5 miljoen arme sloebers aangifte moeten gaan doen tegen Wilders. Wij denken inmiddels oprecht dat al die hiervoor genoemde  Top-PvdA ‘Graai-Figuren’ zwaar aan de LSD zitten. Het rapport is een uitgave van Platform31 uit Den Haag, een kenniscentrum voor stedelijke en regionale ontwikkeling en het European Urban Knowledge Network (EUKN). Het risico van armoede en sociale uitsluiting onder kinderen nam afgelopen 5 jaar toe met 1,5 procent tot 17 procent. In totaal leven 604.000 Nederlandse kinderen onder de armoedegrens en dat is volgens Rutte en Asscher hun eigen schuld.