(van onze D66 dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De (Hoogmoed)-waanzin van de verwarde mannen slaat keihard toe in Den Haag met de  verkiezingen verziekingen in zicht: Pechtold wil nu ook al net als de ‘PvdA Playboy Samsom’ de volgende ‘Graai-Premier’ worden. Hun partijen zijn samen in de peilingen veel kleiner dan de PPV. Niet alles waarvoor D66 is opgericht door de Founding Father de extreme dronkenlap Hans D66 for rentvan Mierlo, heeft de ‘Grachtengordel-Maffia-partij’ waargemaakt. Dat erkende ‘Rent A D66-leider Pechtold’ bij afsluiting van het tweedaags partijcongres, waarbij de Yuppies van D66 ook hun inktzwarte 50-jarig bestaan vierde. Hij wees het ‘Jaknikkers-congres’ er wel op dat hij zich als een ras corrupte politicus in een privé jet van een bevriende D66 louche Zakenman ( Maffiabaasje) gratis heeft laten vliegen naar de Maffiaboss Oligarch President Porosjenko. Hij kreeg daarvoor een staande ovatie van het Populistische Tuig van de richel in de zaal. Tja, logisch dat het gewone Volk daar onrustig van wordt, niet dan?

Weer Corruptie rond D66 USA en Oekraïne reizen. Huur een D66-er!

 ‘Populist Pechtold’: „Wat onze corrupte ‘Maffia-grachtengordel oprichters’ voor ogen stond, behalve zuipen en hoereren (en rechtse populistenvooral veel cocaïne ) en nog meer subsidie, de grote doorbraak bij de vernieuwing van onze ‘Koninklijke Nep en Fop democratie’, nee, die is er niet want daar zijn wij inmiddels zelf ook op tegen. U allen weet dat wij tegen Referendums zijn over zaken die er echt toe doen zoals het (Maffia)-Associatie verdrag met mijn grote vriend President Porosjenko, want dat begrijpt de domme kiezer niet, maar wij wel ”, zo bralde ‘Kasteelheer Pechtold ’ de zaal toe, die voor een gewone mensen pijn aan zijn ogen doet van de decadente hautaine Yuppies in alle leeftijden. Hij wijt dat aan het gebrek aan draagvlak bij de domme kiezers en aan de positie van de oudere, gevestigde ‘Straf de arme partijen‘ „die hun eigen macht niet ten gunste van super intelligente mensen die slechts 11 jaar over hun studie doen, zoals Pechtold willen afstaan”.

‘Populist Rutte’: Nog maanden brallen over ‘Maffia-Oekraïneverdrag’. Verhoeven door het Dolle heen.

Ook ziet de D66-voorman Kasteelheer , die 11 jaar deed over zijn Kunstenmakers Studie dat mensen, net als vijftig jaar terug, nog steeds ‘ongerust’ en ‘teleurgesteld’ zijn in de overheid met een Prinsjes van 18 jaar die een uitkering van 1,5 Guy Verhofstadt Sophiein't Veldmiljoen Taxfree per jaar vangt en in de Heersende Klasse politiek van Rutte en zijn PvdA loopjongen Asscher, die net als D66 allerlei ‘Maffia-verdragen’ ondertekend, zoals CETA ( en in de toekomst TTIP) die de massa volledig rechteloos maakt en kaal plukt (Video). Omdat de ‘Nederlandse(valse) belofte’ volgens hem onder druk staat: „Dat als je hart werkt, je kansen pakt, je vanzelf wel een treetje hoger komt. Een vaste baan krijgt. Een koophuis. Een aardig pensioen. En je kinderen het straks beter hebben dan jij.”

Pechtold maakt zich schuldig aan Projectie (psychologie).

De Extreme reactionaire Populist Pechtholt constateert dat ‘populisten’ zoals de „politieke oplichter” Wilders (PVV) daarop in spelen. „Maar ik ben ervan overtuigd dat wij die mensen, doodgewone Nederlanders, die middenklasse, méér te bieden hebben met onze Nep en Fop plannen als wij maar genoeg populistische propaganda maken en liegen Alexander pechtolden bedriegen net als Rutte en zijn PvdA-hoertjes . Zo hebben wij bijvoorbeeld als onze EU Graai en Naai Leider Guy Verhofstadt en al vindt de massa die man (terecht) een volledige psychopaat, wij blijven pal achter hem staan net als de ‘VVD EU Neonazi Hans van Baalen’ ”, zo bralde hij.

Pechtold probeerde ‘D66-Overloper Hachchi’ om te kopen en te verleiden

Pechtold:„Ik laat graag zien dat er een alternatief is voor het platte, pleur-op-populisme van Rutte en Wilders en dat zijn wij de ‘Rent a D66-er’ en ‘Pleur op Hachchi het Luxe reis Wachtgeld in’ naar ‘War Mongul Hillary Clinton’ .” Wat de aan hoogmoed waanzin lijdende Pechtholt betreft neemt hij na de verkiezingen het ‘Straf de arme stokje’ over van zijn premier ‘Pleur op en sterf maar Tuig van de richel arme mensen’ populist Rutte(VVD-misdaadgroep), die hij de afgelopen drie jaren in het zadel geeft gehouden als een gewetenloze Haat zaaiende ras Populist.