‘Populist Pechtold’ sluit partijcongres af met Haat zaaien tegen Wilders.

(van onze D66 dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De (Hoogmoed)-waanzin van de verwarde mannen slaat keihard toe in Den Haag met de  verkiezingen verziekingen in zicht: Pechtold wil nu ook al net als de ‘PvdA Playboy Samsom’ de volgende ‘Graai-Premier’ worden. Hun partijen zijn samen in de peilingen veel kleiner dan de PPV. Niet alles waarvoor D66 is opgericht door de Founding Father de extreme dronkenlap Hans D66 for rentvan Mierlo, heeft de ‘Grachtengordel-Maffia-partij’ waargemaakt. Dat erkende ‘Rent A D66-leider Pechtold’ bij afsluiting van het tweedaags partijcongres, waarbij de Yuppies van D66 ook hun inktzwarte 50-jarig bestaan vierde. Hij wees het ‘Jaknikkers-congres’ er wel op dat hij zich als een ras corrupte politicus in een privé jet van een bevriende D66 louche Zakenman ( Maffiabaasje) gratis heeft laten vliegen naar de Maffiaboss Oligarch President Porosjenko. Hij kreeg daarvoor een staande ovatie van het Populistische Tuig van de richel in de zaal. Tja, logisch dat het gewone Volk daar onrustig van wordt, niet dan?

Weer Corruptie rond D66 USA en Oekraïne reizen. Huur een D66-er!

 ‘Populist Pechtold’: „Wat onze corrupte ‘Maffia-grachtengordel oprichters’ voor ogen stond, behalve zuipen en hoereren (en rechtse populistenvooral veel cocaïne ) en nog meer subsidie, de grote doorbraak bij de vernieuwing van onze ‘Koninklijke Nep en Fop democratie’, nee, die is er niet want daar zijn wij inmiddels zelf ook op tegen. U allen weet dat wij tegen Referendums zijn over zaken die er echt toe doen zoals het (Maffia)-Associatie verdrag met mijn grote vriend President Porosjenko, want dat begrijpt de domme kiezer niet, maar wij wel ”, zo bralde ‘Kasteelheer Pechtold ’ de zaal toe, die voor een gewone mensen pijn aan zijn ogen doet van de decadente hautaine Yuppies in alle leeftijden. Hij wijt dat aan het gebrek aan draagvlak bij de domme kiezers en aan de positie van de oudere, gevestigde ‘Straf de arme partijen‘ „die hun eigen macht niet ten gunste van super intelligente mensen die slechts 11 jaar over hun studie doen, zoals Pechtold willen afstaan”.

‘Populist Rutte’: Nog maanden brallen over ‘Maffia-Oekraïneverdrag’. Verhoeven door het Dolle heen.

Ook ziet de D66-voorman Kasteelheer , die 11 jaar deed over zijn Kunstenmakers Studie dat mensen, net als vijftig jaar terug, nog steeds ‘ongerust’ en ‘teleurgesteld’ zijn in de overheid met een Prinsjes van 18 jaar die een uitkering van 1,5 Guy Verhofstadt Sophiein't Veldmiljoen Taxfree per jaar vangt en in de Heersende Klasse politiek van Rutte en zijn PvdA loopjongen Asscher, die net als D66 allerlei ‘Maffia-verdragen’ ondertekend, zoals CETA ( en in de toekomst TTIP) die de massa volledig rechteloos maakt en kaal plukt (Video). Omdat de ‘Nederlandse(valse) belofte’ volgens hem onder druk staat: „Dat als je hart werkt, je kansen pakt, je vanzelf wel een treetje hoger komt. Een vaste baan krijgt. Een koophuis. Een aardig pensioen. En je kinderen het straks beter hebben dan jij.”

Pechtold maakt zich schuldig aan Projectie (psychologie).

De Extreme reactionaire Populist Pechtholt constateert dat ‘populisten’ zoals de „politieke oplichter” Wilders (PVV) daarop in spelen. „Maar ik ben ervan overtuigd dat wij die mensen, doodgewone Nederlanders, die middenklasse, méér te bieden hebben met onze Nep en Fop plannen als wij maar genoeg populistische propaganda maken en liegen Alexander pechtolden bedriegen net als Rutte en zijn PvdA-hoertjes . Zo hebben wij bijvoorbeeld als onze EU Graai en Naai Leider Guy Verhofstadt en al vindt de massa die man (terecht) een volledige psychopaat, wij blijven pal achter hem staan net als de ‘VVD EU Neonazi Hans van Baalen’ ”, zo bralde hij.

Pechtold probeerde ‘D66-Overloper Hachchi’ om te kopen en te verleiden

Pechtold:„Ik laat graag zien dat er een alternatief is voor het platte, pleur-op-populisme van Rutte en Wilders en dat zijn wij de ‘Rent a D66-er’ en ‘Pleur op Hachchi het Luxe reis Wachtgeld in’ naar ‘War Mongul Hillary Clinton’ .” Wat de aan hoogmoed waanzin lijdende Pechtholt betreft neemt hij na de verkiezingen het ‘Straf de arme stokje’ over van zijn premier ‘Pleur op en sterf maar Tuig van de richel arme mensen’ populist Rutte(VVD-misdaadgroep), die hij de afgelopen drie jaren in het zadel geeft gehouden als een gewetenloze Haat zaaiende ras Populist.

 

 

31 reacties op “‘Populist Pechtold’ sluit partijcongres af met Haat zaaien tegen Wilders.

 1. ik heb nu opeens een userban op geenstijl :

  Ik had het volgende bericht gepost :

  “@BlowingBubbles | 29-10-16 | 19:27
  “Ik maak me ernstig zorgen over het stigmatiseren van Rusland door onze politieke en journalistieke elite. Na de verkiezing van Thrillary Clinton tot president van de VS gaat het los vrees ik.”
  Als Clinton tot President wordt benoemd (niet verkozen, want er is teveel bewijs over massale verkiezingsfraude) en Clinton tart Putin en er komt een oorlog, dan komt er een conflict waar Rusland de Moral Highground heeft, en worden dan opeens The Good Guys. In zo’n strijd waar Clinton’s America van verderf (Weiner sexting) en corruptie (The State Department heeft geprobeerd om de FBI om te kopen om alle z.g. State-Secrets in de Hillary emails tot un-classified materiaal te laten omdopen, en daarmee het onderzoek van de FBI wegens gebrek aan bewijs af te laten sluiten) zal worden vermorzeld. We zien dan dus het einde van de Verenigde Staten. Huma Abedin, de echtgenoot van Weiner, heeft het gedurende de campagne van een afstand bekeken, en ik krijg de indruk dat zij nu zelf aan het lekken is geslagen richting de FBI. Want wie gaat zijn eigen carrière verzieken door achter een totale corrupte en criminele heks in het Witte huis aan te lopen ? En er zijn meer mensen in de cirkel rondom de Clintons die er eigenlijk allemaal vanaf willen. En dat is wat er nu gebeurd. In de populaire TV show “Morning Joe” werden op donderdag ochtend alle nation wide newspapers getoond, waar de koppen over de Clintons en Clinton Foundation er niet om logen : http://www.realclearpolitics.com/video/2016/10/27/scarborough_morning_joe_panel_clinton_foundation_clintons_crossing_line_shocked_at_investigations.html . Chelsea Clinton, de oudste dochter is het namelijk ook kotsbeu met haar moeder die haar uitmaakte voor ‘spoiled brat’ nadat Chelsea als kersverse directeur van de Stichting een onderzoek instelde over de activiteiten van Bill Clinton. Er is dus ook een interne familie vete aan de hand, waar niet veel mensen weten dat Ivanka Trump en Chelsea harts vriendinnen zijn.”

  Echter toen in twee keer de volgende youtube probeerde te posten ging men op bij geenstijl op tilt :

 2. Tis natuurlijk wel de rot schimmelende kers op de Haagse bestuurs taart.
  Nederland verdient Pechtholt Pechtholt verdient het rijk van de satan,, jawel,, die uit de Koran.

  • Straks hebben we een 2-koppig regeringshoofd met Alexander 1 en Alexander 2.

   Janus het 2-spiegelkoppige monster = Vrijmetselaarssymboliek.

   d66 is een acroniem voor 666 = Het Beest.
   De letter d is hier eigenlijk een gespiegelde 6.

   Veel bedrijfslogo’s in Nederland hebben 666 in hun symboliek staan.

   Inside info: Alexander = Al ex Xander = Hij die uit een slang/serpenten/reptiel is geboren.

   Insider info 2: Call Alexander is een CIA-trigger frase en code, voor het activeren van patsies voor aanslagen, patsies geprogrammeerd onder elektronische hypnose.

 3. Rutte (net als Samsom) gaat weg naar Brussel nadat hij aftreedt als fractievoorzitter na een verkiezingsnederlaag naar ca. 25 zetels, dat is duidelijk.

  Groen Links en PvdA 1 partij o.l.v. ASScher, naar totaal 35 zetels.

  D’66 schuift naar links om het gat dat Samsom heeft gemaakt op te vullen: naar 20 zetels.

  Paars Kabinet: VVD PvdA D’66 Totaal 80 zetels,

  Pechtold premier; ASScher en Zijlstra vice-premiers.

  Dus na 15 maart 2017; meer van hetzelfde en erger, leve de Koning !

  De enige manier om kereltje Pechtold te stoppen is te stemmen op de PVV.

   • Laten we in vervolg rood groen noe-
    – men, negers blank en blanken don-
    -ker.

    Men beweer dat het in de gene zit wie crimineel
    word ja of te nee
    want het is genetische bepaald wie door rood
    licht loop en wie niet .
    en de beul die door de overheid betaald
    word is genetische een perfecte gene
    om de onderdrukte te vermoorden .
    want tja hij heeft de perfecte gene

    het academische2+2 word 5
    is de logica die hanteert word
    want de waarheid over de geschied is bij hem die
    de oorlog won

 4. Black enlisted men were used as human guinea pigs in chemical experiments during World War II—not by Nazi Germany, but by Uncle Sam.
  As was reported by NPR, 60,000 American soldiers were enrolled in a secret chemical weapons testing program in which they were exposed to mustard gas and the chemical agent lewisite, which causes lung irritation and blisters. Moreover, the U.S. Department of Defense conducted the tests based on the race of the soldiers. Black, Japanese-American and Puerto Rican soldiers were locked in a gas chamber and exposed to the chemicals. White soldiers were used as the control group.
  “They said we were being tested to see what effect these gases would have on Black skins,” said Rollins Edwards, 93, of Summerville, S.C. “You had no choice. You did not know where you were going. They didn’t tell you anything.”

 5. Ik word zo moe he van dat politieke leugenachtige spel,we hebben er allemaal geen klote aan.Het kost alleen onnodig veel geld en ze doen toch niet wat ze allemaal zo rooskleurig voorspiegelen.We moeten af van dat politieke zooitje!
  We The People hebben ze niet nodig!
  Nu niet,Nooit niet!

  Afserveren die handel nog liever gisteren dan vandaag…

 6. Er besta niet zo iets als democratie en als die ooit zou willen
  bestaan ,zal de gevestigde orde het gelijk uitmoorden
  de illusie van een vrij universele mens zal eeuwig een illusie
  blijven .
  al sta de mens op de gevestigde orde zal via slinks wegen
  infiltreren in de opstand en het uit moorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s