(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Woedende Monasch eist(Video) opheldering van de corrupte PvdA top Samsom, Diederik Samsom en Saar van BuerenAsscher en Spekman.
‘Playboy Samsom’&Saar willen premier worden als hun partij de PvdA de grootste partij wordt na de Tweede Kamerverkiezingen in maart en bij verlies voor Keizer van Jupiter met Royaal Wachtgeld. De kans dat zijn partij de grootste wordt is nihil en dat weet zelfs een klein kind. Hij mag blij zijn als na de verkiezingen de PvdA nog bestaat. Maar weet die waanzinnige veel. Wat het ook wordt, één ding staat vast voor Samsom en dat is dat Saar zijn Keizerin blijft.

Dat Samsom aan Hoogmoedswaanzin lijdt blijk al geruime tijd aan zijn gedrag als je partij op 8 zetels staat in de peiling en regelrecht afstreeft op de Untergang en je in de rondte loopt of je een echte winnaar  Führer bent. Maar nu is gebleken dat hij niet alleen aan hoogmoedwaanzin lijdt maar kennelijk compleet gek is en op een andere planeet woont: “De (bejaarden) Wakker Nederland planeet”.

 “Als we de grootste worden, wil ik wel premier worden en ik gebruik geen LSD. Je wilt als (corrupte) politicus die drie jaar Mark Rutte en Gordonlang arbeiders heeft verrader in dienst van de VVD-misdaadgroep meesturen aan de toekomst voor de ‘Graai en Naai-Elite’ van het land en dan wil je op de plek zitten waar dat het beste kan. Er zijn plekken waar je heel veel kunt bereiken als ‘PvdA waanzinnige’ en het Torentje waar nu mijn Boss “Rutte& Gordon” zit is er daar één van”, bralde Samsom gisteren in het bejaarden televisieprogramma WNL Op Zondag voor versuft ‘NSB- Nederland’. Hij tekende er wel bij aan dat ,,dit soort ‘Lsd- scenario’s’ niet heel erg dominant in mijn hoofd zit, want daar zitten nog veel meer stemmen in o.a. die van Keizer Nero, Hitler en Napoleon om er een paar te noemen “. In de peilingen staat de PvdA nu op 8 tot 6 zetels en de trent is naar de nul en dus voor Samsom en zijn pepedure Callgirl ‘Keizerin Saar’ op naar Jupiter

Voorzitter verkiezing is Rigged en Samsom zit aan de LSD volgens Monasch.
‘Imam-Samsom’ was de afgelopen 4 jaar partijleider van de PvdA-hoertjes . Voordat Samsom premier kan worden moet Diederik Samsom LSDhij eerst de voorzitter’s verkiezing gaan winnen. Wie bij de komende verkiezingen in maart de lijst met PvdA-kandidaten aanvoert, wordt in December pas duidelijk. Samsom, Lodewijk Asscher en Jacques Monasch hebben zich gemeld als kandidaat en ook Ridderkerker Gerard Bosman en Pelle Oosting uit Deventer willen zich in de strijd mengen. Tot maandag 10 uur kunnen kandidaten zich melden. Maar Samsom droomt nu al dat hij herkozen wordt en de Premier van Nederland met zijn Keizerin Saar van Bueren. De komende tijd gaan de kandidaten met elkaar in debat tijdens bijeenkomsten in Den Haag, Tilburg, Groningen en Amsterdam. De versufte PvdA-leden kunnen tussen 24 november en 8 december hun stem uitbrengen op een kandidaat. 9 december wordt bekend wie de PvdA-lijsttrekker wordt, maar wij weten nu al van de alcoholist en ‘PvdA Showbizz-arbeider Spekman’ dat het Lodewijk Asscher de ras NSB-er van de PvdA gaat worden.