Samson& Saar gaan voor Premier van NL of Keizer van Jupiter.

(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Woedende Monasch eist(Video) opheldering van de corrupte PvdA top Samsom, Diederik Samsom en Saar van BuerenAsscher en Spekman.
‘Playboy Samsom’&Saar willen premier worden als hun partij de PvdA de grootste partij wordt na de Tweede Kamerverkiezingen in maart en bij verlies voor Keizer van Jupiter met Royaal Wachtgeld. De kans dat zijn partij de grootste wordt is nihil en dat weet zelfs een klein kind. Hij mag blij zijn als na de verkiezingen de PvdA nog bestaat. Maar weet die waanzinnige veel. Wat het ook wordt, één ding staat vast voor Samsom en dat is dat Saar zijn Keizerin blijft.

Dat Samsom aan Hoogmoedswaanzin lijdt blijk al geruime tijd aan zijn gedrag als je partij op 8 zetels staat in de peiling en regelrecht afstreeft op de Untergang en je in de rondte loopt of je een echte winnaar  Führer bent. Maar nu is gebleken dat hij niet alleen aan hoogmoedwaanzin lijdt maar kennelijk compleet gek is en op een andere planeet woont: “De (bejaarden) Wakker Nederland planeet”.

 “Als we de grootste worden, wil ik wel premier worden en ik gebruik geen LSD. Je wilt als (corrupte) politicus die drie jaar Mark Rutte en Gordonlang arbeiders heeft verrader in dienst van de VVD-misdaadgroep meesturen aan de toekomst voor de ‘Graai en Naai-Elite’ van het land en dan wil je op de plek zitten waar dat het beste kan. Er zijn plekken waar je heel veel kunt bereiken als ‘PvdA waanzinnige’ en het Torentje waar nu mijn Boss “Rutte& Gordon” zit is er daar één van”, bralde Samsom gisteren in het bejaarden televisieprogramma WNL Op Zondag voor versuft ‘NSB- Nederland’. Hij tekende er wel bij aan dat ,,dit soort ‘Lsd- scenario’s’ niet heel erg dominant in mijn hoofd zit, want daar zitten nog veel meer stemmen in o.a. die van Keizer Nero, Hitler en Napoleon om er een paar te noemen “. In de peilingen staat de PvdA nu op 8 tot 6 zetels en de trent is naar de nul en dus voor Samsom en zijn pepedure Callgirl ‘Keizerin Saar’ op naar Jupiter

Voorzitter verkiezing is Rigged en Samsom zit aan de LSD volgens Monasch.
‘Imam-Samsom’ was de afgelopen 4 jaar partijleider van de PvdA-hoertjes . Voordat Samsom premier kan worden moet Diederik Samsom LSDhij eerst de voorzitter’s verkiezing gaan winnen. Wie bij de komende verkiezingen in maart de lijst met PvdA-kandidaten aanvoert, wordt in December pas duidelijk. Samsom, Lodewijk Asscher en Jacques Monasch hebben zich gemeld als kandidaat en ook Ridderkerker Gerard Bosman en Pelle Oosting uit Deventer willen zich in de strijd mengen. Tot maandag 10 uur kunnen kandidaten zich melden. Maar Samsom droomt nu al dat hij herkozen wordt en de Premier van Nederland met zijn Keizerin Saar van Bueren. De komende tijd gaan de kandidaten met elkaar in debat tijdens bijeenkomsten in Den Haag, Tilburg, Groningen en Amsterdam. De versufte PvdA-leden kunnen tussen 24 november en 8 december hun stem uitbrengen op een kandidaat. 9 december wordt bekend wie de PvdA-lijsttrekker wordt, maar wij weten nu al van de alcoholist en ‘PvdA Showbizz-arbeider Spekman’ dat het Lodewijk Asscher de ras NSB-er van de PvdA gaat worden.

 

8 reacties op “Samson& Saar gaan voor Premier van NL of Keizer van Jupiter.

  1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  2. Niet te begrijpen dat er ooit iemand vertrouwen in die Samsam
    heeft gehad. Zag ‘m gisteren nog iets onduidelijks liegen bij die
    man van die vroegere nieuwslezeres die nu iets schreeuwerigs
    voor de Kattelieke Radio Omroep doet , …Rik eeh, Nieuwsman
    of zo. Het enige wat zich vestigde was een charmante pianiste
    die Rachmaninoff speelde met een elan die de moeite van het
    opzoeken waard is . Muziek zoveel meer dan Politiek.
    Iris Hond voor president en de rest een hellegang .

    • Ik snap het ook niet. Een heel PvdA congres heeft in 2012 voor Samsom gekozen.
      Ze dachten bij de PvdA, die komt van Greenpeace, dus dat zou wel goed komen.

      Helaas, Samsom blijkt ere-lid te willen worden van de VVD.

  3. Bilderberg Conferentie. Sjonge. Dan ben je iemand in de New World Order. Voor de paar mensen die niet weten wat “Bilderberg” is. Dat is dus een soort van Oscar Uitreiking, maar dan voor elite van de elite, van de elite. Bilderbergers zijn mensen die als eerste in De Ark mogen, als de aarde wordt getroffen door een tsunami van kernboms, meteorieten, vloedgolfs en totaalverwoesting. Op Bilderberg Conferenties wordt bepaald wat voor drugs er in chemtrails gestopt wordt om kudtburgers te drogeren. Op Bilderberg Conferenties worden groentelicenties aan Monsanto verstrekt. Op Bilderberg Conferenties wordt geregeld binnen welke termijn elektrische apparatuur het begeeft. Op Bilderberg Conferenties wordt bepaald hoe lang de geldpersen aangezet worden en op Bilderberg Conferenties wordt afgesproken welke populist met veels te veel zetels in de peilingen onschadelijk gemaakt moet worden. U dacht dat Brussel erg was? Bilderberg is pas echt pure evil. Het verbaast danook geenszins dat institutioneel slechtmens Diederik Samsom bilderberger is.

    • Aha, hier schrijft iemand die spijkers met koppen slaat. Ik doe mee:

      Bij Bilderberg wordt bepaald wat de Bolle gaat vertellen op Prinsjesdag.
      Op Bilderbergvergaderingen wordt besloten dat een MH17 toestel kapot moeten worden geschoten, waar en wanneer. Bilderberg eist dat Frans Timmermans 20 minuten lang een huilend toneelstukje moet opvoeren, inclusief zakdoekje.

      Bij Bilderberg wordt bepaald hoeveel Syriërs uit Calcutta en het Rifgebergte in Nederland mogen aankloppen voor een luxe woning bij een woningcorporatie.

      Bij Bilderberg wordt vastgesteld hoeveel haar op het hoofd van Fred Teeven mag groeien, hoe vaak Gordon het met Rutte mag doen in het Torentje en wanneer Kameel wordt vrijgesproken van handtastelijkheden bij zijn ex-vriendin wegens oorbellentrekkerij. Bilderberg bepaalt wanneer Aboetaleb mag oprotten.

      Wat Bilderberg (nog) niet bepaalt is de uitslag Ajax pupillen E tegen Volendam amateurs E.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s